Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз идвам да се оплача извън темата. Прееба ми се телефона. Тотално умря. Направо ми идва да се гръмна. Толкова инфо отиде по дяволите. Не могат да го съживят и ходих да си купувам нов. Олекнах с 500 кинта. 😟 И то от скатаните пари, щото чаках заплата в понеделник и нема кинти. Ся почвам най-омразното ми - инсталиране на разни програми и простотии

# 586
Шеф Тайсун 😃
Спаначени кюфтета със сирене, овесени трици, яйца и бирена мая.
Сос - броколи с маскарпоне и козе сирене.

Ох, Шарпи 😍🤗.
Напълно те разбирам. Патила съм така с лаптоп, после и с един външен диск.
То парите са последен проблем, колко неща, част от живота ми се погреба.
Зет ми има теория, че световното зло иска да ни лиши от памет .😜
Прегръдки😍

# 587
Шарпи, нямаш ли резервен т-н? Някакъв по-стар, докато оправиш този или и стария е твърде стар.

Таис, страхотно изглежда, прияде ми се, пък не съм гладна Grinning

# 588
Ся почвам най-омразното ми - инсталиране на разни програми и простотии
Ох, Шарпи, дано имаш Гугъл акаунт и всички снимки и информация си възстановиш. И приложенията, ако си синхронизирала също може, стискам палци

# 589
Скрит текст:
Имаше една фирма преди години, сега не знам дали съществува, която възстановяваше информация от хард-дискове. Те ми спасиха един, който ми изгрмя и щях да си загубя много информация, събирана с години. Не е 100% гарантирано, но има такава услуга по принцип. Може да има и такива, които успяват да възстановят от телефони.

# 590
Шарпи, нямаш ли резервен т-н? Някакъв по-стар, докато оправиш този или и стария е твърде стар.
Не е стар хич, на малко повече от година е. Стар телефон нямам, то аз вече купих и нов. Тоя ако могат да го съживят хубуу, ама се съмнявам. Изразиха мнение че няква платка и да духам таратора. Ще видя в понеделник да го нося някъде.

# 591
Трябва да  е в гаранция.

# 592
Шеф Тайсун, много добре!👏
Шарпи, съжалявам за телефона!😕 Случвало ми се е и на мен и е много неприятно...

# 593
Шарпи, много неприятно 🤦

# 594
Шеф Тайсун, много добре!👏
Шарпи, съжалявам за телефона!😕 Случвало ми се е и на мен и е много неприятно...
Нали бях замислила солена торта с блатове. Днес реших да изпека в правоъгълната тава един, да го срежа и по средата, напряко де, не да правя срез по плоското, да мажа с много сирена и майонеза. Но понеже на обяд се напуках здраво с това броколи, но и пилешка пържола, и салата, та обърках и работата с млечни, смесени в едно ядене с мръвки, и викам никакви торти. Мерих днес как ми е кз на първи час след купичка кефир, 5,8. За мен не е много.

Мерих и пх след обяда, 7 , ехеиии. Броколите при мен алкализират, при други как е, не знам.
Може и от салатата да е, лидълското Триколоре.

Някой питаше за ПХ.
Лайкнала ме е някаква дама , та който иска да чете статии и Избрано от Невена на тази тема,
Да потърси нашата стара  Тема 57
Стр. 6 , пост мой 75.

# 595
Момичета, същия обрив ми излезе и на шията, а също и под брадичката малко, но трудно се забелязва. Не съм носила чанта с шията си Joy
Честно казано тази седмица няма да мога да отида на лекар, може би по-другата.
Но за какъв специалист да взема направление.
Нещо на кръвта да не е това, не знам вече.
Последния път като отидох при една, защото ми я препоръчаха и тя ми гледа лицето и само вика, ами не знам, после вика, че от щж.

# 596
Дано джипито ти знае, нали поне трябва да ни насочат.
Ох, бързо да минава!

# 597
Чудя се дали не е нещо от сребърната вода.
Макар че аз пия от дъжд на вятър. Тия дни пих.
Онзи на ръката вече изчезна. За има няма 3 дни. Те синините по-бавно минават.
И синина на ръката ми излезе на ръката, ама вчера много тежка чанта носих баш там, нормално е.

# 598
Да не е нещо от нова храна?

# 599
Чудя се дали не е нещо от сребърната вода.
Макар че аз пия от дъжд на вятър. Тия дни пих.
Онзи на ръката вече изчезна. За има няма 3 дни. Те синините по-бавно минават.
И синина на ръката ми излезе на ръката, ама вчера много тежка чанта носих баш там, нормално е.
Вероятно е алергична реакция към нещо. От "нещо" на кръвта, не е, но може да е от нещо което ядеш или с което се мажеш или с което се миеш.
Анализирай си навиците и храната в последните дни откакто ти тръгна обрива. Явно не е от  препаратите за прозорци. Контактната алергия се проявява веднага след дразнителя, не дни след него.

Общи условия

Активация на акаунт