Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 44 939
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Не мисля, че е само маркетингова стратегия

Ама има и други изчистени протеини на пазара, просто на мен ми изписаха този и не съм отделяла време да проучвам останалите, не знам дали разполагам и с нервите да проследя всяка съставка.

За спорта - наистина е много важно. Аз също спортувам от дете. Докато бях с повръщане, успявах да ходя само 1-2 пъти седмично на пилатес. Сегаа съчетавам пилатеса с тренировки във фитнеса по тренировъчна програма за бременни, супер се отразява.

# 376
Не мисля, че е само маркетингова стратегия

Ама има и други изчистени протеини на пазара, просто на мен ми изписаха този и не съм отделяла време да проучвам останалите, не знам дали разполагам и с нервите да проследя всяка съставка.

За спорта - наистина е много важно. Аз също спортувам от дете. Докато бях с повръщане, успявах да ходя само 1-2 пъти седмично на пилатес. Сегаа съчетавам пилатеса с тренировки във фитнеса по тренировъчна програма за бременни, супер се отразява.
Честно казано, това не ми доказва нищо...плюс, че на официалната страница не пише къде се произвежда, а само седалището на фирмата, че е българско. Отделно в България няма контролен орган, следящ хранителните добавки и доказващ качеството им /ако е произведен тук/ и т.н...може и да е добър, не оспорвам, но знам много марки с подобни "изказвания, изследвания" иии не стават за нищо...та всеки си преценява, не се заяждам😊

# 377
Произвежда се във Франция

# 378
Моя АГ каза ,че има съставки в обикновените,които не са проучени при бременност, а този на прегнако примерно си е.

# 379
Браво на вас, които спортувате дори и минимално. Аз искам, но нямам желание както се казва хаха Ежедневието ми е запълнено с разни задачи покрай детето, домакинстване из къщата и двора, работа на компютъра и разни такива, които си използвам като оправдание и като ми се отвори половин един час свободен гледам да си полегна 🙄 Сама вкъщи нямам никаква мотивация да правя упражнения, а ходене в зала ми е много ангажиращо, понеже живея на село. Та, възхищавам ви се! Simple Smile

Преди малко се връщам от контролен преглед при АГ, разгледа подробно бебето, мери гръден кош, глава, гледа разни артерии и други неща, всичко е наред и се развива нормално. Около 13см 250гр, отговаря си напълно на 19гс, беше спокойна и се движеше много леко с ръчички и крачета  Heart Сега остава само и да започна да я усещам вече, док каза до 1 седмица че вече трябва и това да стане.
Нали се обсъждаше тук дали се мери шийката, и аз го питах и ми каза че всеки път си я мери, но понеже всичко си е наред не е ставало въпрос. Пусна ми направление за кръвни и каза да се чуем след втората фм.

# 380
  • София
Здравейте, Момичета,
Има ли случайно някой, който се е записал на ЖК в Надежда? Вчера трябваше да са им готови графиците за септември и звъня вече втори ден да си запиша час за втори преглед (който трябва да е началото на септември), но още нямало, та леко се изнервих и реших да ви попитам и при вас ли е така?

# 381
Ако им оставиш гласово съобщение винаги връщат обаждане. Понякога наистина дълго време не вдигат телефона или има много хора на изчакване. Аз се следя там, но все още не съм и звъняла за час за септември, но съм и пациентка повече от година и доста пъти ми се е случвало да не вдигат веднага.

Здравейте, Момичета,
Има ли случайно някой, който се е записал на ЖК в Надежда? Вчера трябваше да са им готови графиците за септември и звъня вече втори ден да си запиша час за втори преглед (който трябва да е началото на септември), но още нямало, та леко се изнервих и реших да ви попитам и при вас ли е така?

# 382
  • София
Tsveti_k Благодаря!

# 383
Аз също се следя в Надежда, за първи преглед който беше юли месец си запазих час по телефона. За втория преглед който е сега август месец, акушерката на доктора още като бях в кабинета му, ми записа час.

# 384

Преди малко се връщам от контролен преглед при АГ, разгледа подробно бебето, мери гръден кош, глава, гледа разни артерии и други неща, всичко е наред и се развива нормално. Около 13см 250гр, отговаря си напълно на 19гс, беше спокойна и се движеше много леко с ръчички и крачета  Heart Сега остава само и да започна да я усещам вече, док каза до 1 седмица че вече трябва и това да стане.
Нали се обсъждаше тук дали се мери шийката, и аз го питах и ми каза че всеки път си я мери, но понеже всичко си е наред не е ставало въпрос. Пусна ми направление за кръвни и каза да се чуем след втората фм.

Това коя ФМ се води, че аз веднъж ходих в 13та гс и сега ми предстои 2ра в около 20+ гс? Или е било нормален преглед?

# 385
Моя АГ си прави всеки преглед нещо като фетална,но не го плащам като такъв прегледа просто. Много съм доволна от него, хем гледа по 20 Мин ,хем всички ограни, артерии, показва ми мозъка, дяловете даже ... Тъй че някои лекари си го гледат на рутинен преглед тези неща.

# 386
Момичета а някоя от вас даде е сблъсквала с много ниска пикочна киселина?моята е доста под референтните стойности...до сега винаги е била около 200...вярно е че почти не ям месо,риба и морски неща въобще...както и яйца почти не ям ..ама дали имат нещо общо незнам ..в понеделник ще питам АГ...също така и аптт ми е на горна граница 38,а не приемам нищо за разреждане на кръвта..
Имаше тук някой,който като мен беше с много ниски тсх от началото на бременността,но не си спомням кой ...как е сега...моето все още е ниско,но вече и фт4 ми е под долна граница...чакам ендо на 21 за преглед,че е отпуска

# 387
Дами, помагайте! От два дни съм с невероятно главоболие! Чувството е ужасно, при завъртане на главата, все едно някой ми забива пирони! Тази сутрин отсанових, че при завъртане на очите отново се появавя болка... Кръвното ми е нормално, но тази болка не се търпи и не отминава вече 3 ден! Какво мога да взема за главоболие?

# 388
Дами, помагайте! От два дни съм с невероятно главоболие! Чувството е ужасно, при завъртане на главата, все едно някой ми забива пирони! Тази сутрин отсанових, че при завъртане на очите отново се появавя болка... Кръвното ми е нормално, но тази болка не се търпи и не отминава вече 3 ден! Какво мога да взема за главоболие?
Парацетамол...аз съм взимала при много силно главоболие...да не си стояла нещо на течение и затова

# 389
Нямам спомени за стоене на течение, но... Бейби брейн при мен е на 200% 😩

Общи условия

Активация на акаунт