КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 462
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, може ли помощ в тълкуването на следните два въпроса:
1. Защо не ме потърси снощи?
3ка жезли, 9 пентакли , паж жезли
2. Какво изпитва към мен?
Глупакът , отшелникът , императрицата , а на дъното Дявола.

# 226
Снимай картите

# 227
Скрит текст:
Здравейте имам нов въпрос относно работа. ОВ по предишните карти , където се паднаха Влюбените е аз на стина застанах на кръстопът и решението което взех е че не съм готово за тази работата. Трябваше да се явя на второ интервю и мисля беше почти сигурно , че ще започна.
Вчера бях на друго интервю и сега чакам решението на шефовете. Хвърлих карти с въпрос
Какъв ще е изходът от вчерашното интервю? Асо мечове Осмица мечове Кралица жезли

Какво мислите по тези карти? Дали по асо мечове мога да разчитам , че ще ме изберат ако предположим , че осмица мечове са моите страхуве и несигурност.
Имам два прочита:
1. По Асо мечове ще има допълнителен разговор, след който отговорът ще се забави, ще си в неведение и ще се притесниш по 8 мечове. В крайна сметка ще се окажеш желан кандадът за позицията по Кралица жезли.

2. Вторият ми прочит е, че Асо мечове ще отсече ситуацията ти по 8 мечове и по Кралица жезли ще получиш предложение.

# 228
Снимай картите

Само тези съм снимала. Другите ще мога довечера

# 229
  • София
Как мислите?
Как ще се развият отношенията между мъж и жена?
Нов контакт са, не са имали отношения до сега.

# 230
Как мислите?
Как ще се развият отношенията между мъж и жена?
Нов контакт са, не са имали отношения до сега.

По тези карти мисля, че мъжът ще се заяви по някакъв начин, че иска да влязат в някакви любовни отношения. Рицар жезли показва, че ще направи крачка, Глупакът е поемането на нов път, началото на тези отношения и Крал чаши показва любовните му намерения.

Но (!!!) Рицар жезли и Глупакът са...нека ги наречем по-лековати енергии. Двете карти ми говорят, че този Крал чаши не е влюбеният мъж, а по-скоро любовчията, флиртаджията.

Според мен девойката на този етап не трябва да се навива твърде много за този мъж, защото може да се окаже, че намеренията му са просто да пофлиртуват малко и да си осъществят един кратък летен романс.

Все пак, твърде рано е да се каже дали няма да има и по-стабилно развитие в бъдеще. Картите не показват такова на този етап, но пък влязат ли в отношения, кой знае...

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 01:23 от innasn

# 231
  • София
Много ти благодаря, innasn.

# 232
Нова съм в Таро изкуството, но винаги съм усещала връзка с картите. От около два месеца имам карти, но още не смея да правя много гледания. На мен лично ми е удобно да използвам подредби и се консултирам с една книга.

Подредбата, качена по долу, е отворено гледане за работа. Започнах нова работа преди по малко от месец, която трябваше да е работата на мечтите ми, но не изпитвам чувство на удовлетвореност. Работата ми е такава, че съм сама повечето време и обикалям от обект на обект. Имах нужда да погледна ситуацията отстрани и за това "хвърлих" едни карти.

Качвам снимка на картите, защото бих искала да прочета и виждането на друг за ситуацията, а тук според мен има хора със силна енергия.

# 233
Нова съм в Таро изкуството, но винаги съм усещала връзка с картите. От около два месеца имам карти, но още не смея да правя много гледания. На мен лично ми е удобно да използвам подредби и се консултирам с една книга.

Подредбата, качена по долу, е отворено гледане за работа. Започнах нова работа преди по малко от месец, която трябваше да е работата на мечтите ми, но не изпитвам чувство на удовлетвореност. Работата ми е такава, че съм сама повечето време и обикалям от обект на обект. Имах нужда да погледна ситуацията отстрани и за това "хвърлих" едни карти.

Качвам снимка на картите, защото бих искала да прочета и виждането на друг за ситуацията, а тук според мен има хора със силна енергия.

Картите отразяват написаното от Вас

# 234
  • София
Здравейте, имам колодата на Уейт от доста време, но все не намирах време и енергия, да практикувам.
Сега хвърлих карти, по една по - странна подредба.

Може ли някой да помогне с разчитането? Simple Smile
Благодаря придварително Simple Smile

# 235
Здравейте може ли малко помощ с картите щ.Дали ще се съберем отново  е въпроса.ще съм благодарна ако някой може да ги разчете

# 236
Здравейте може ли малко помощ с картите щ.Дали ще се съберем отново  е въпроса.ще съм благодарна ако някой може да ги разчете

Кратък отговор - Не
По рицар Меч е имало някаква караница, скандал, неразбирателство, което е довело до почивка в чувствата по 4 чаши, на някой му е додяло както се казва и не иска в момента да бъде притесняван, също е в позиция да се защитава 7 жезли  и е по-скоро враждебно настроен ако бъде закачан.

# 237
  • София

Кратък отговор - Не
По рицар Меч е имало някаква караница, скандал, неразбирателство, което е довело до почивка в чувствата по 4 чаши, на някой му е додяло както се казва и не иска в момента да бъде притесняван, също е в позиция да се защитава 7 жезли  и е по-скоро враждебно настроен ако бъде закачан.
Бих добавила, че е вероятно да има трети човек по 7 жезли.
Съжалявам, katityy99, но на този етап картите не показват положително развитие.

# 238
IrOny, на първо място задавайте конкретен въпрос на картите, в случая ситуацията Вие си я знаете и тази подредба не Ви дава някаква особена информация.
По 3 пентакли ситуацията е такава, че тепърва се учите и/или свиквате с тази работа. Вижда се и, че дейността Ви се извършва индивидуално.
По 9 жезли имате някакви страхове и притеснения, сама се блокирате един вид. Може и да идват в повече задачите и да се чувствате претоварена. В позиция на решението излиза Дявола. Според мен в тази колода картата  показва собствените Ви притеснения, вероятно те идват от нещо вече изживяно в миналото, някакъв лош опит. Трябва да се превъзмогнат и да не се проектират на новото място.
По Отшелника това, което остава скрито е, че вероятно имате много какво да научите, а е и възможно да не можете да не успявате да се впишене в екипа или това, че сте сама също да Ви натоварва. Ако преодолеете блокажите, показани в картите, по Силата ще овладеете ситуацията и ще се почувствате добре на тази работа. На мен тази карта на Силата ми напомня Кралица жезли - опитайте се да бъдете по-ярка, по-общителна, подходете с повече позитивна енергия.

MariDe, бих ви предложила като начинаеща да избягвате гледането на обърнати карти. Аз не гледам обърнати карти, ако има негатив таро винаги го показва и при изправени карти.
1. Според мен Вие сте в пасивна позиция в тези отношения и чакате другия да поеме инициативата. Очаквате стабилност, но за момента не я откривате в тези отношиния или поне не в степента, която си представяте.
2. Този човек не предлага стабилност на този етап, дори е възможно да излиза от сериозна връзка.
3. По 2 чаши Вие очаквате любов и взаимност. Може би дори виждате сродна душа у този човек, но аз мисля, че това е повече самозаблуда, отколкото реалност.
4. Човекът търси промяна. Това, което е било до момента трябва да се промени. Ако е бил във връзка, то иска да излезе от нея. Ако Вие двамата заедно сте били във връзка, то той не иска вече да сте заедно. Поне на този етап. Той не търси нищо във Вас, а се е обърнал на другата страна.
5. Вие искате да заровите томахавките, искате разбирателство и хармония.
6. Той е в енергията на егоиста. Търси да се закрие от тези отношения и да гледа за себе си.
7. Обърнатата Императрица е липса на растеж. Каквито и да са очакванията Ви за тези взаимоотношения, то те няма да се реализират.
В тези отношения има някакъв елемент на токсичност и цикличност, която трябва да се затвори и това ще е за добро. Ако сте били двойка и е настъпил разрив, то не виждам положително развитие на този етап.

katityy99, към горните тълкувания бих добавила, че някой се чувства обиден и смята, че с него е постъпено несправедливо, че не е получил това, което заслужава или е обвинен без вина. И това е и причината да се закрива. Това вероятно е мъжът.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 18:31 от innasn

# 239
Благодаря ви и аз не смятам че ще има сдобряване ,но реших да питам и картите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт