КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 415
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Бихте ли ми казали има ли смисъл за тази девойка изобщо да се опитва да създаде някакви отношения Smiley
Какво е отношението на мъжа, да го наречем Тони към нея, наричаме я Ива:
1. Обесен(изтеглих поснителна 6 меча)
2.4 меча
3.  9 чаши
Ще започнат ли любовна връзка Тони и Ива до 4 месеца?
1. Рицар чаши
2. Рицар Пентакли
3. 3 чаши
Тези 3 чаши разказват играта на всичко сериозно, така че каквото и да започнат явно няма да е нещо сериозно...
Не снимах първата комбинация но добавям снимка на втората Blush

# 241
Бихте ли ми казали има ли смисъл за тази девойка изобщо да се опитва да създаде някакви отношения Smiley
2.4 меча
3.  9 чаши
1. Рицар чаши
2. Рицар Пентакли
3. 3 чаши
Тези 3 чаши разказват играта на всичко сериозно, така че каквото и да започнат явно няма да е нещо сериозно...
По всички карти тук говорим за чисто сексуална връзка
И не е проблема в 3 чаши , а в трите, които описват неговата нагласа към жената - едно все ми е тая (отшелник + почивката на рицаря) с 9ка чаши, което си е плътско удоволствие.

# 242
за отшелника съм чела, че е първа стъпка към да си тръгне
нищо хубаво няма са се случи после,
дръпнал се е, добре си му е сам

# 243
  • София
Ох, поредния неопиентиран мъж в тези карти. Това го пиша от първите три карти. Обесеният и 6 мечове говорят за отдръпване.
Не разбирам обаче защо на 3 чаши гледате така негативно.
Бихте ли пояснили, явно съм в грешка за тази карта, свързвам я с приятелство, забавление, не смятам, че винаги показва 3-ти човек.

# 244
3 чаши може да е среща, празненство, приятелство, може и да е трети човек, но това далеч не е задължително и много зависи от околните карти. Негативна карта заедно с 3 чаши означава напускане на негатива.

Специално по-горе по трите карти на снимката според мен тълкуването е, че по Рицар чаши ще има флирт, а 3 чаши е среща. Рицар пентакли по средата за мен говори, че ще има забавяне между началото на флирта и самата среща. Няма да стане съвсем бързо.

# 245
  • София
3 чаши може да е среща, празненство, приятелство, може и да е трети човек, но това далеч не е задължително и много зависи от околните карти. Негативна карта заедно с 3 чаши означава напускане на негатива.

Специално по-горе по трите карти на снимката според мен тълкуването е, че по Рицар чаши ще има флирт, а 3 чаши е среща. Рицар пентакли по средата за мен говори, че ще има забавяне между началото на флирта и самата среща. Няма да стане съвсем бързо.
Тук и аз си мислех, че ще има флирт и среща, но нещата ще се проточат заради РП.

# 246

Тук и аз си мислех, че ще има флирт и среща, но нещата ще се проточат заради РП.
malina_smile , когато искаш 2 ка чаши не искаш да ти се падат 3 чаши - тя може да е супер приятна, но не и когато имаш романтичен интерес, момичето правилно я е разчело - той няма същия интерес , а отново потвърждава приятелското настроение
В тези карти давам един секс заради 9 чаши и Рицар чаши , друго там няма

# 247
  • София
Аха, сега разбрах. Благодаря, Twinklestar. В случая, картата показва, че е настроен приятелски, а не любавно към нея.

# 248
За мен първите три карти показват само оттегляне. Без да ги видя на снимка какво представляват изображенията им, не мога да се солидаризирам с тълкуването за желание само и единствено за секс. Примерно, в Tarot of the divine 9 чаши отвсякъде си говори за секс, ама в тази колода не я знам как изглежда тази карта. Още повече, че видно от снимката това са две отделни подредби, а не една с два въпроса, така че да се разглеждат картите и как си "комуникират" една с друга.

# 249
2.4 меча
3.  9 чаши
1. Рицар чаши
2. Рицар Пентакли
3. 3 чаши

И не е проблема в 3 чаши , а в трите, които описват неговата нагласа към жената - едно все ми е тая (отшелник + почивката на рицаря) с 9ка чаши, което си е плътско удоволствие.

Не е Отшелник, а е Обесен Satisfied  Впрочем отшелника обикновено се пада за дамата, когато и гледам та тук наистина оценявам инкарнацията и усещането ви Simple Smile)
Обикновено, обесения е сигнификатор за мъж, който е обсебен( в тази връзка обикновено дявола се пада на жени респективно обесения на мъже) човек който жертва нещо, променя гледната си точка, мисленето  или който се е оставил на течението....

# 250
2.4 меча
3.  9 чаши
1. Рицар чаши
2. Рицар Пентакли
3. 3 чаши

Не е Отшелник, а е Обесен Satisfied  Впрочем отшелника обикновено се пада за дамата, когато и гледам та тук наистина оценявам инкарнацията и усещането ви Simple Smile)
Обикновено, обесения е сигнификатор за мъж, който е обсебен( в тази връзка обикновено дявола се пада на жени респективно обесения на мъже) човек който жертва нещо, променя гледната си точка, мисленето  или който се е оставил на течението....
Извинявам се, мислила съм за Обесения,  а съм написала Отшелника 🫣, аз и двете еднакво не хи харесвам
За мен Обесения е буквално човека си виси и не иска да променя нищо - досега никъде не виждам жертвата по тази карта, в най-добрия случай като съвет да смениш гледната точка, но в лични отношения винаги ми показва застой, такъв тъп и упорит стоеж в точка на даден мъж 😅

# 251
Здравейте, нова съм в темата! Нуждая се спешно от гледане и разчитане на карти по въпрос, който ме вълнува. Дали ще е възможно?

# 252
  • там, където ми харесва
Здравейте , хвърлих един Келтски кръст на въпрос Какво ще е развитието на отношенията между мъж и жена до кроя на годината?
Картите са:
1. Звездата
2. Девет мечове
3. Обесения
4. Смъртта
5. Отшелник
6. Шест мечове
7. Четворка пентакли
8. Дяволът
8. Два меча
9. Колелото на късмета

Има ли желаещи да гледане?🧐

# 253
Здравейте момичета🌸Предварително се извинявам за лошото качество на снимката.Въпрпсът ,който зададох е кога ще настъпи бременност.Бихте ли ми помогнали с разчитане на картите

# 254
~lina~, на какъв статус са взаимоотношенията между мъжа и жената, за които гледаш? Кой е питащият?

По Звездата изглежда двамата или са на разстояние или питащият си мечтае да бъде реализирана връзка между двамата. Възможно е и да са се отдалечили емоционално, но в случая ми изглежда по-малко вероятно.

9 мечове според мен се отнася до питащия. Ако става въпрос за ново познанство, то питящият вероятно дълги време е бил сам, съдейки по Обесения, и сега има натрапчиви мисли относно реализация на нова връзка с човека, за когото пита. Или пък се тревожи за разстоянието между двамата, било то физическо или емоционално. Ако са стари отношения, то питащият вероятно отдавна се чувства сам в тази връзка.

По Обесения се вижда, че ситуацията е в застой и по Смъртта нуждата от трасформация е наложителна (поне от гледна точка на питащия). В същото време питащия отказва да пусне ситуацията или човека по 4 пентакли. По Дявола вероятно има някакъв натиск от външната среда да се изпълнят нечии очаквания или самият питащ е преследван от токсични мисли, че нещо трябва да се случи в тези взаимоотношения. По 6 мечове според мен ще има движение към напускане на ситуацията от страна на втория човек, за когото се пита.

2 мечове на мен ми говори за отказ от взимане на решение и напускане на ситуацията. Хем търси решение, хем не смее да го вземе, защото може би разумното решение не се харесва на питащия. По Колелото съдбата ще се намеси и ще изненада питащия по неочакван начин.

Не знам дали съм права, то тук ми се стува, че става въпрос за човек, който от дълго време е сам и търси връзка и който пита за някакъв нов любовен интерес. Според мен нищо няма да стане с този човек и късметът на питащия е някъде другаде.

Moon1, след като сте нова в таро, имайте предвид, че за бременност не е хубаво да се гледа. А определянето на времева рамка по Таро далеч не е точна.

Ако правилно виждам картите Страшния съд, 3 чаши, 10 пентакли, то аз бих казала, че отговорът, който търсите е след сватбата. Но без контекст на тези взаимоотношения, всичко е стрелба в тъмното, така че не разчитайте на точност на прогнозата. Таро не е гадаене на бъдещето, а четене на енергиите и в различни ситуации едни и същи карти може да означават различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт