КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 394
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • там, където ми харесва
Благодаря  innasn
Питащия не е сам в отношения е от дълго време, но ти благодаря за прочита. Не искам да изразявам мнение , защото мота да подведа в тълкуването. Относно предишния ми въпрос за интервюто за работа , където ходих миналата седмица и очаквах обаждане днес още такова няма. А самия работодател в петък е пуснал отново обява да работа .

# 256
~lina~, на какъв статус са взаимоотношенията между мъжа и жената, за които гледаш? Кой е питащият?

По Звездата изглежда двамата или са на разстояние или питащият си мечтае да бъде реализирана връзка между двамата. Възможно е и да са се отдалечили емоционално, но в случая ми изглежда по-малко вероятно.

9 мечове според мен се отнася до питащия. Ако става въпрос за ново познанство, то питящият вероятно дълги време е бил сам, съдейки по Обесения, и сега има натрапчиви мисли относно реализация на нова връзка с човека, за когото пита. Или пък се тревожи за разстоянието между двамата, било то физическо или емоционално. Ако са стари отношения, то питащият вероятно отдавна се чувства сам в тази връзка.

По Обесения се вижда, че ситуацията е в застой и по Смъртта нуждата от трасформация е наложителна (поне от гледна точка на питащия). В същото време питащия отказва да пусне ситуацията или човека по 4 пентакли. По Дявола вероятно има някакъв натиск от външната среда да се изпълнят нечии очаквания или самият питащ е преследван от токсични мисли, че нещо трябва да се случи в тези взаимоотношения. По 6 мечове според мен ще има движение към напускане на ситуацията от страна на втория човек, за когото се пита.

2 мечове на мен ми говори за отказ от взимане на решение и напускане на ситуацията. Хем търси решение, хем не смее да го вземе, защото може би разумното решение не се харесва на питащия. По Колелото съдбата ще се намеси и ще изненада питащия по неочакван начин.

Не знам дали съм права, то тук ми се стува, че става въпрос за човек, който от дълго време е сам и търси връзка и който пита за някакъв нов любовен интерес. Според мен нищо няма да стане с този човек и късметът на питащия е някъде другаде.

Moon1, след като сте нова в таро, имайте предвид, че за бременност не е хубаво да се гледа. А определянето на времева рамка по Таро далеч не е точна.

Ако правилно виждам картите Страшния съд, 3 чаши, 10 пентакли, то аз бих казала, че отговорът, който търсите е след сватбата. Но без контекст на тези взаимоотношения, всичко е стрелба в тъмното, така че не разчитайте на точност на прогнозата. Таро не е гадаене на бъдещето, а четене на енергиите и в различни ситуации едни и същи карти може да означават различни неща.
.      Много благодаря,свадбата беше в май🤗

# 257
Скрит текст:
~lina~, на какъв статус са взаимоотношенията между мъжа и жената, за които гледаш? Кой е питащият?

По Звездата изглежда двамата или са на разстояние или питащият си мечтае да бъде реализирана връзка между двамата. Възможно е и да са се отдалечили емоционално, но в случая ми изглежда по-малко вероятно.

9 мечове според мен се отнася до питащия. Ако става въпрос за ново познанство, то питящият вероятно дълги време е бил сам, съдейки по Обесения, и сега има натрапчиви мисли относно реализация на нова връзка с човека, за когото пита. Или пък се тревожи за разстоянието между двамата, било то физическо или емоционално. Ако са стари отношения, то питащият вероятно отдавна се чувства сам в тази връзка.

По Обесения се вижда, че ситуацията е в застой и по Смъртта нуждата от трасформация е наложителна (поне от гледна точка на питащия). В същото време питащия отказва да пусне ситуацията или човека по 4 пентакли. По Дявола вероятно има някакъв натиск от външната среда да се изпълнят нечии очаквания или самият питащ е преследван от токсични мисли, че нещо трябва да се случи в тези взаимоотношения. По 6 мечове според мен ще има движение към напускане на ситуацията от страна на втория човек, за когото се пита.

2 мечове на мен ми говори за отказ от взимане на решение и напускане на ситуацията. Хем търси решение, хем не смее да го вземе, защото може би разумното решение не се харесва на питащия. По Колелото съдбата ще се намеси и ще изненада питащия по неочакван начин.

Не знам дали съм права, то тук ми се стува, че става въпрос за човек, който от дълго време е сам и търси връзка и който пита за някакъв нов любовен интерес. Според мен нищо няма да стане с този човек и късметът на питащия е някъде другаде.

Moon1, след като сте нова в таро, имайте предвид, че за бременност не е хубаво да се гледа. А определянето на времева рамка по Таро далеч не е точна.

Ако правилно виждам картите Страшния съд, 3 чаши, 10 пентакли, то аз бих казала, че отговорът, който търсите е след сватбата. Но без контекст на тези взаимоотношения, всичко е стрелба в тъмното, така че не разчитайте на точност на прогнозата. Таро не е гадаене на бъдещето, а четене на енергиите и в различни ситуации едни и същи карти може да означават различни неща.
.      
Много благодаря,свадбата беше в май🤗
В такъв случай може и около годишнината. Все пак, нека подчертая отново, че не е редно да се разчита на таро за определяне на времето до дадено събитие. Картите принципно не се занимават и не се ползват за датиране. Всяко тълкуване в тази посока е по-скоро пожелателно.

Успех желая!

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 17:04 от innasn

# 258
Здравей те!Аз съм начинаеща.Вчера, тегли за първи път от картичките.Разтълкувах ги, но ми се иска да прочета и вашето мнение.Ще съм Ви благодарна🤗Гледах си за минало, настояще и бъдеще.Излязоха:
1.Крал на пентаклите/първата ми теглена карта/
2.21-Светът
3.Крал на жезлите.

# 259
Здравей те!Аз съм начинаеща.Вчера, тегли за първи път от картичките.Разтълкувах ги, но ми се иска да прочета и вашето мнение.Ще съм Ви благодарна🤗Гледах си за минало, настояще и бъдеще.Излязоха:
2.21-Светът
3.Крал на жезлите.

Здравей! А как ги изтълкува ти?

# 260
Tanq_9422, аз не разбирам какъв въпрос е зададен на картите. Минало, настояще и бъдеще на какво, с кого, в какъв контекст? В таро се цени конкретиката във въпросите, защото всяка карта може да означава много и различни неща. Изчетете предишните теми, там това често е коментирано и обсъждано.

В допълнение, снимайте ги тия карти. В предишните теми многократно сме го обсъждали това защо е хубаво да се прави, когато искаме тълкуване във форума.

Тези карти мога да ги разтълкувам по няколко начина, ама като не е ясен въпросът, няма как да е ясно и какво точно искат да ни кажат картите.

# 261
2.21-Светът
3.Крал на жезлите.

Кралят ме описва, като линост.Светът в сегашно време ми потвърждава, че трудностите през които съм минала са ми дали доста опит за да взимам "правилни" решения за в бъдеще.Сралят на жезлите, също ме описва.Предполагам, че иска да ми каже, че за в бъдеще ще се издигна още повече в духовен план като човек.Всичко го тълкувам от ръководството и личното усещане.Затова исках да попитам и Вас.

# 262
2.21-Светът
3.Крал на жезлите.

Кралят ме описва, като линост.Светът в сегашно време ми потвърждава, че трудностите през които съм минала са ми дали доста опит за да взимам "правилни" решения за в бъдеще.Сралят на жезлите, също ме описва.Предполагам, че иска да ми каже, че за в бъдеще ще се издигна още повече в духовен план като човек.Всичко го тълкувам от ръководството и личното усещане.Затова исках да попитам и Вас.

Такива обширни въпроси и съчинения по картинка  не виждам с какво са полезни.
Задавайте конкретен въпрос, снимайте си картите и елате да обсъждаме.

# 263

Въпросът ми беше:Какво е моето минало, настояще и бъдеще?

# 264

Въпросът е некоректен , аз лично нямам интерес в тълкуването на нещо толкова абстрактно.

# 265

Въпросът е некоректен , аз лично нямам интерес в тълкуването на нещо толкова абстрактно.
Благодаря!Здраве и позитивен ден ви желая🤗

# 266
Здравейте. Направих подредбата Келтски кръст и въпросът е ,,Дали ще бъдем заедно отново?”. Може ли някой от вас да ми помогне да разтълкувам значението на картите? Благодаря Ви!
Здравей! Въпросът е некоректен, защото изисква отговор Да/Не. Ако попиташ за развитие на отношенията, тогава КК ще бъде точен. Но, ако примем, че Таро е достатъчно интелигентно да схване истинския въпрос, то отговорът е Не.
Like_Smoke хубаво е обяснила ситуацията по КК и аз съм съгласна, като цяло, с нея, но виждам, още, една нестабилност у теб. Обърната 8 меч не кореспондира с обърната 10 меч. с нея кореспондира, обаче, много дорбе обърната 4 пентакли и Кралица чаши. Ти не приемаш края, не можеш да кажеш "Стига толкова!", не приемаш загубата. Тук не ми се иска да влизам в подробности, но за твое добро е да се съгласиш, че това е краят.

Момичета, не задавайте въпроси като:
Ще стане ли .........?
Ще го срещна ли?
Ще ме потърси ли?
Ще поиска ли ........?
Това краят ли е?
Обича ли ме?
Изобщо, не задавайте въпроси, които изискват единствено отговор Да или Не!
Таро не работи така, не отговаря на такива въпроси! В цялата тема 99% от въпросите са точно такива! И се почват съчинения по картинка.
Бъдете коректни, добре формулирайте въпросите си, за да ви стане ясно и на вас, питащите, как отговаря Таро.

Здравейте , хвърлих един Келтски кръст на въпрос Какво ще е развитието на отношенията между мъж и жена до кроя на годината?
Картите са:
1. Звездата
2. Девет мечове
3. Обесения
4. Смъртта
5. Отшелник
6. Шест мечове
7. Четворка пентакли
8. Дяволът
8. Два меча
9. Колелото на късмета

Има ли желаещи да гледане?🧐
Келтският кръст ми е слабост. А това е един коректно зададен въпрос, браво! Simple Smile
~lina~, дано не питаш за себе си! Въобще има ли отношения там? Или са много, много сложни. Блокирани отвсякъде. Няма движение, няма развитие, няма измъкване Направо ми настръхна кожата от този КК!

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 16:12 от Silky_soft

# 267
Silky_soft, от моя скромен опит аз мисля, че картите дават отговори на въпроси да/не, но ги дават в определена степен и много зависи от четящия картите как ще ги разтълкува. Също е важно да има контекст около въпроса. Например как ще се развият отношенията - ама женени ли сте, скарани ли сте, любовници ли сте, колеги ли сте, сутринта ли се запознахте - всички тези детайли имат значение, но обичайно се спестяват.

В тази връзка и аз си извадих едни карти за мен си, но сама на себе си ми е трудно да ги тълкувам и ще помоля да се включите. Разбира се, ще предложа и моето тълкуване и да дискутираме евентуално.

1. Ще се свърже ли с мен до края на седмицата? (да/не въпрос 🫣)
Паж чаши, Крал пентакли, Кралица чаши
2. Какви са мислите му спрямо мен?
Рицар жезли, Слънцето, Кралица пентакли
3. Как ще се развият отношенията ни до един месец от сега?
7 жезли, Асо мечове и 9 чаши (заедно паднаха) и Висшия жрец

И малко контекст - ново запознантво и осъществена първа среща. Втората среща се забави повечко поради летни причини - отпуски, командировки, а и живеем в различни населени места. Но през цялото време около месец не прекъснахме комуника добро утро/лека нощ/други разговори през деня/снимки от ежедневието и т.н. Докато в един момент той без явна причина спря да пише тук преди няколко дни.

И моето тълкуване... По Пож чаши според мен ще пише, но по Крал пентакли (той самият е Крал пентакли) може да се забави и може да е малко резервиран. Все пак, по Кралица чаши мисля, че ще съм доволна.
Относно мислите, според мен по Рицар жезли мисли да направи крачка към появяваве/осветяване/излизане под прожекторите по Слънцето. Само тази Кралица пентакли не ми е много ясна (аз също с м в енергията на пентаклите чисто зодиакално).
Развитието до 1 месец - това асо мечове под слънцето ми говори за някакъв изясняващ разговор, който обаче той ще избягва по 7 жезли и 9 чаши. Но по Висшия жрец все пак ще се състои и ще настъпи изясняване.

Какви са причините да се оттегли от комуникацията ни?

По Рицар пентакли обърнат към Отшелника според мен се съпротивлява срещу промяната по Смъртта. На този етап не е готов за нея и се дърпа в енергията на Отшелника.
Вторият ред карти отговорят на въпроса каква е промяната по Смъртта. По 3 жезли промяната е свързана с нови и непознати хоризонти, които от своя страна се явяват любов по Влюбените и това да е под силното женско влияние по Силата.

# 268
Момичета, потърсих в началото на темата линкове относно подредби и значение на картите, но не откривам. Имате ли нещо подходящо?

# 269
Silky_soft, от моя скромен опит аз мисля, че картите дават отговори на въпроси да/не, но ги дават в определена степен и много зависи от четящия картите как ще ги разтълкува. Също е важно да има контекст около въпроса. Например как ще се развият отношенията - ама женени ли сте, скарани ли сте, любовници ли сте, колеги ли сте, сутринта ли се запознахте - всички тези детайли имат значение, но обичайно се спестяват.

В тази връзка и аз си извадих едни карти за мен си, но сама на себе си ми е трудно да ги тълкувам и ще помоля да се включите. Разбира се, ще предложа и моето тълкуване и да дискутираме евентуално.

1. Ще се свърже ли с мен до края на седмицата? (да/не въпрос 🫣)
Паж чаши, Крал пентакли, Кралица чаши
2. Какви са мислите му спрямо мен?
Рицар жезли, Слънцето, Кралица пентакли
3. Как ще се развият отношенията ни до един месец от сега?
7 жезли, Асо мечове и 9 чаши (заедно паднаха) и Висшия жрец

И малко контекст - ново запознантво и осъществена първа среща. Втората среща се забави повечко поради летни причини - отпуски, командировки, а и живеем в различни населени места. Но през цялото време около месец не прекъснахме комуника добро утро/лека нощ/други разговори през деня/снимки от ежедневието и т.н. Докато в един момент той без явна причина спря да пише тук преди няколко дни.

И моето тълкуване... По Пож чаши според мен ще пише, но по Крал пентакли (той самият е Крал пентакли) може да се забави и може да е малко резервиран. Все пак, по Кралица чаши мисля, че ще съм доволна.
Относно мислите, според мен по Рицар жезли мисли да направи крачка към появяваве/осветяване/излизане под прожекторите по Слънцето. Само тази Кралица пентакли не ми е много ясна (аз също с м в енергията на пентаклите чисто зодиакално).
Развитието до 1 месец - това асо мечове под слънцето ми говори за някакъв изясняващ разговор, който обаче той ще избягва по 7 жезли и 9 чаши. Но по Висшия жрец все пак ще се състои и ще настъпи изясняване.

Какви са причините да се оттегли от комуникацията ни?

По Рицар пентакли обърнат към Отшелника според мен се съпротивлява срещу промяната по Смъртта. На този етап не е готов за нея и се дърпа в енергията на Отшелника.
Вторият ред карти отговорят на въпроса каква е промяната по Смъртта. По 3 жезли промяната е свързана с нови и непознати хоризонти, които от своя страна се явяват любов по Влюбените и това да е под силното женско влияние по Силата.

innasn, не разбирам какво значи Таро да дава отговор в определена степен. Или отговаря, или не. Отговор "Може би" не съществува. Затова се пита какво ще се случи, а не ще се случи ли еди-какво си. Не разпореждам на никого, казвам кое работи.
Хубаво е да има предистория, наистина, но и без нея може. Картите ще покажат отношенията на какъв етап са. Както, например, Паж чаши ясно показва, че нещата са съвсем в начална фаза, флирт, закачка.

Искаш да видиш цялата картина около тези отношения. Направи КК тогава Simple Smile

Ще напиша какво виждам аз по картите.
Въпрос 1 - ще ти се обади ли до края на седмицата - Тук се показва началото на отношенията, още интересно е, че показват и двама ви като роли в тези отношения, но не виждам действие по картите.
Въпрос 2 - какви са мислите му спрямо теб - на Рицар жезли не можеш да се опреш. Той не е надежден, колкото и да е вълнуващ. Така да се каже, той е за малко. Слънцето е тук, за да освети това.
Въпрос 3 - Ще се създаде някакъв конфликт или ситуация, в която някой ще се почувства заплашен. Принуден ще е да се защитава, комфортът му ще е застрашен. Това може да са претенции, изисквания, изясняване, което той не иска. Това, което иска е да се запази положението такова, каквото е.

По-нататък питаш какви са причините за оттеглянето му - Отшелник, Рицар пентакли, Смърт - просто е приключил. Причините са лични.
Каква е тази промяна по Смъртта - 3 жезли, Влюбените, Силата - моето мнение е, че той има други приоритети, направил е някакъв свой избор. И там не му е лесно, но е изцяло ангажиран.
Имам усещането, че този мъж е обвързан или сериозно заинтересован някъде другаде. Кралица пентакли, Жрецът, 3 жезли, Влюбените ме водят натам.

Ако искаш, направи КК, ще го разтълкуваме.

Общи условия

Активация на акаунт