КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Три големи аркана …някой ще си научи урока…
Както започва и ретро Мерк…

# 376
  • София
Висшата жрица означава и "старата мома", т.е. някой, който избира да е сам. Може след срещата някой от двамата да избере да остане необвързан, след измамата по 7 мечове. И за мен нещата приключват по жрицата и по-скоро я виждам като "избирам да съм сам/а", отколкото като любовница тук.

# 377
Малко сложен казус
Двама мъже в роднинска връзка, по-възрастният е обиден на по-младия за нещо казано. Имали са изключително конфликти преживявания както и мирни периоди преди въпросната обида. След това следва период на мълчание между двамата, поради външни обстоятелства днешния момент ги събира и възрастния започва да общува с по-младия даже в последния им разговор са се смяли, но по-възрастния има предстоящ ангажимент, за който разчита на по-младия та не знам до колко е заради това и до колко е възможно да се подобрят отношенията на база прошка и минало забравено.
Моля ви помощ в тълкуването:
Първи ред чувства на по-възрастния към по-младия, отново подчертавам, че това НЕ са любовни отношения, а роднински
Влюбените 8 жезли 3 меч пояснена с 5 пентакли и Кралица пентакли
Намерения на възрастния към младия
Звездата Императрицата 10 чаши
Как ще се развият отношенията им?
10 меч падна заедно със Страшния съд 6 жезли и 2 пентакли

# 378
  • София
Twinklester, жена ли стои в основата на конфликта? Кралица пентакли като пояснение след 3 мечове и 5 пентакли. Струва ми се, че жена роднина и на двамата (съпруга на по-възрастния или майка/баба на по-младия) се явява като ябълката на раздора.
Чувствата на по-възрастния - човекът е пред избор сърцето или разума, очевидно не му е все тая за младия мъж и ситуацията, вероятно и направени действия по 8 жезли за изясняване, след които с намеса или заради жена роднина, остава с разбито сърце и чувства самота по 3 меч и 5 пентакли.

Намеренията му обаче са положителни- желание за оправяне на отношенията по звездата и отново влиятелна женска фигура Императрицата, но този път влияе положително и се стига до хубав, семеен финал, дори бих казала край на цикъла по 10 чаши.
Действията... в тази колода все едно буквално действията на по-възрастния убиват по-младия и свърша един цикъл, което води до прераждане по страшния съд и вероятно подобряване  на ситуацията по 6 жезли, дори самото изображение на тази карта е като "приветствие" на единия (по интуиция мисля, че е младият) от други роднини. И в крайна сметка ще  постигнат баланс по 2 пентакли.

# 379
Twinklestar, по първия ред оставам с впечатлението, че мъжът чувства и вярва, че някаква жена се е намесила, но някак подмолно от разстояние и тя е предизвикала разрива. Асоциацията ми с тези ключове и Кралица пентакли е все едно той се чудел кой е ключът/причината и правилният ключ го е завел в съкровищницата, където е Кралица пентакли. Отделно Влюбените и 3 мечове също навеждат в посока, че по някакъв начин има намесено трето лице. Но може е да не е напълно сигурен. Все пак, натам го водят вътрешните му усещания.

В намеренията си той най-искрено (Звездата) иска да възстанови/изгради (Императрицата) хармоничните отношения (10 чаши). За мен тук Императрицата е растеж. Другият вариант е да има намерение с въпросната жена от горния ред да се разбере, но едва ли. Картите обаче категорично показват, че той иска да израсте в тези отношения.

За развитието 10 мечове и Страшния съд недвусмислено говорят, че трудният период преминава/преминал е и по 6 жезли ще има добро приемане. А тази 2 пентакли е чудно красива! Виж как изображението показва осем/безкрайност.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:22 от innasn

# 380
Най-много сплетни и интриги е имало от възрастна жена, която вече я няма.
Аз мисля, че двете карти паднали заедно са добър знак обидата по 10 меч ще бъде изцелена със Страшния съд, която често показва вид възкръсване на отношенията, после 6 жезли малко ме притеснява тъй като тя е картата на победителя, но той обикновено мисли за себе си. Възрастният мъж определено иска да доминира във всички отношения. И за 2 пентакли - баланс свързан може би с материален интерес?

# 381
Картите значи правилно са я показали тази дама.

# 382
  • София
10 мечове може да показва и това, че тази жена е починала и следва прераждане на отношенията между двамата мъже.

# 383
Картите значи правилно са я показали тази дама.
Зодия Козирог Wink
Обновявам с още информация : младия мъж е получил подарък от възрастния 🙊
Абсолютен шок хора, дали това е Императрицата ?

# 384
Цитат
Зодия Козирог
Таро си показват ясно всичко, стига да има някой, който умее да ги чете правилно. 😂

Цитат
За мен Императрицата показва растеж в тази подредба.

# 385
Цитат
Зодия Козирог
Таро си показват ясно всичко, стига да има някой, който умее да ги чете правилно. 😂

Цитат
За мен Императрицата показва растеж в тази подредба.
Реда с намеренията е определено силно положителен

# 386
Все съм чувала, че това таро - 78 врати - много говори, но за пръв път виждам такива буквани карти! Simple Smile На 3 меч е изобразена възрастна жена, която прави магия - сплетните, интригите, показани са буквално. На 5 меч - възрастен мъж, току-що загубил някого. Императрицата - великодушие и, защо не, подарък на немирни деца. 10 чаши като празник, благополучен развой и завършек. 10 меч и Страшния съд като лечението и излекуването.
Възхитена съм!

Нека ви покажа една комбинация и, който иска, нека коментира. Въпросът е как ще се чувствам в определена ситуация, отнасяща се до принципно положителна промяна вкъщи?
3 пентакли, 3 меч, Страшния съд

# 387
Нека ви покажа една комбинация и, който иска, нека коментира. Въпросът е как ще се чувствам в определена ситуация, отнасяща се до принципно положителна промяна вкъщи?
3 пентакли, 3 меч, Страшния съд
По 3 пентакли може би промяната трябва да се осъществи не само от теб като изпълнител, а заедно с някой друг (семеен партньор може би?). Заедно трябва да свършите нещо. По 3 мечове процесът вероятно няма да е особено приятен и ще се напрегнеш. Но по Страшния съд каквото трябва да се направи, ще бъде направено и в крайна сметка вероятно ще си доволна. Но трябва да проявиш устойчивост и може би да приложиш малко женски хитринки, за да осигуриш относителна безболезненост на процеса (сборът на картите дава осми голям аркан Силата).

# 388
Може ли да видим картите ?
Промяната ще е болезнена, но по Страшния съд каквото трябва да стане ще стане тук съм съгласна с innasn , за да възкръснеш трябва да умреш.
Не съм съгласна за използване на женски хитринки, защото няма карта указваща това, камо ли Силата, която значи укротяване на опърничавия/опърничавата, още повече въпроса е за чувства.

# 389
Силата в повечето колоди се асоциира с женската сила. От тази гледна точка използвах "женски хитринки" като израз. Пък хитринките всеки ги разбира по различен начин 😆

Общи условия

Активация на акаунт