КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Какъв е съвета към жена по отношение на мъж

Моят прочит, отново чисто интуитивно, е по-различен от написаното дотук.
По Императрицата, ако тя прояви нежност, грижовност и покаже чисто женски качества  и отношение, нещата биха се развили до мечтаната връзка по 10 чаши с потенциал за прераждане на чувствата по асото.

# 511
Аз отново не разбирам защо питаме едно нещо, а да ни се отговаря за друго
Признавам си, че също си го помислих, НО не е ли редно отговора на този въпрос на картите да бъде
10 меч Кулата 4 жезли примерно
Демек край и обърни се към брака си?!
Това непрекъснато прехвърляне към трети аспект сз не разбирам с какво ще улесни прочита
Говоря между картите и хвърлящия
Нали идеята е да ти помогнат

# 512
Не мисля, че изобщо можем да очакваме straight forward отговори от картите. Според мен те си имат свой дневен ред и могат да обхванат по-широк аспект около въпросите, отколкото ние залагаме питайки.

В случая с тези конкретни карти, ако жената не беше семейна, щях да тълкувам, че по 10 чаши вече е достигнат максимума емоции в тези отношения и е време за нещо ново по Асо чаши. Също, Императрицата може да показва, че жената превъзхожда мъжа генерално и той не й подхожда.

Жената обаче е семейна и имаме две карти, които директно говорят за семейния й статус. Няма как да се абстрахираме от това при прочита. Повече карти може би биха дали по-обстойно разглеждане на ситуацията и да насочат защо картите казват именно това. Но съществува и рискът да внесат и повече объркване.

# 513
  • там, където ми харесва
Извинявам се видяла съм Императорът вместо Императрицата.
Тогава настина може да означава , че жената е щастливо семейна. Това може да кажеш така ли е? Ако да,  може би картите предупреждават или съветват да гледа семейното щастие.

# 514
  • София
Въпросът е за съвет от картите към жената спрямо мъж. Картите би следвало да се тълкуват не като развитие и пряко значение (примерно Императрица - семейна жена, майка и т. н.), а какъв съвет дават. Императрицата като съвет е, че ако се прояви търпение, нежност, грижовност може да се постигне всичко (10 чаши) и да има възраждане и ново начало (Асо чаши).

# 515
Twinklestar, тук ще има ли обратна връзка? 😁 При толкова полюсни тълкувания е интересно какво ще е развитието и да установим какво точно са казали картите.

malina_smile,  за мен тези онлайн търкувания на картите са твърде превратни, за да се прилагат в пълнота при гледане. Малко като да/не отговор на въпрос с една карта. На теория е супер, но в практиката реално не работи. В картите на Twinklestar, ако се абстрахираме от Императрицата, мисля, че ключово е и подреждането на картите първо десетка, после единица.

# 516
Ако има ще докладвам 😅

А за тренировката да кажа, че са били двама треньори, била е по-тежка така да се каже, но синът ми е бил от наградените
С картите исках да покажа как Кулата не значи нищо повече от Изненада и трябва да се поясни с допълнителна карта или да се гледат картите около нея.
Също при двете Аса аз си мислих супер ето го обаче накрая с тази Сила си викам няма да има награда, защото в любовни отношения тя ми е показвала, че човек се спира, проявява вътрешна сила и търпи и така тя поставена на 3та позиция след двете Аса ме обърка .

# 517
Момичета, моля ви спешно е. Предложиха ми нова работа, зададох въпрос на картите " Какво би било евентуалното развитие ако приема предложението за тази работа?"

10ка чаши, 6ца чаши, кралица жезли, а двойка чаши падна сама.
Защо картите ми говорят за любов?

# 518
Момичета, моля ви спешно е. Предложиха ми нова работа, зададох въпрос на картите " Какво би било евентуалното развитие ако приема предложението за тази работа?"

10ка чаши, 6ца чаши, кралица жезли, а двойка чаши падна сама.
Защо картите ми говорят за любов?

Приемай

# 519
Ще се реализираш добре.
Не ти говорят за любов, а за хармония и разбирателство. Въпросът е свързан с работа и съответно контекстът е такъв.

# 520
Благодаря ви! Утре отивам да говоря с хората. Дано ме изчакат няколко дни докато напусна тази.

# 521
  • София
Момичета, малко помощ отново, че съм в ступор от тези карти.
"Ще има ли среща уикенда между мъж и жена?" За първа среща става въпрос. Пита жената.
Кулата, Паж пентакли, Крал пентакли.
Попитах какво ще е събитието по Кулата  - крал жезли.

# 522
злодеида, изпада ти договор и разбирателство, ок за нова работа
по другите карти… ще се чувстваш вкъщи или ти искаш да си си вкъщи…
все не е добре, работатата не ти е семейството

но като цяло да, отивай 😘

# 523
Момичета, малко помощ отново, че съм в ступор от тези карти.
"Ще има ли среща уикенда между мъж и жена?" За първа среща става въпрос. Пита жената.
Кулата, Паж пентакли, Крал пентакли.
Попитах какво ще е събитието по Кулата  - крал жезли.

Ако не беше Кулата, щях да кажа, че среща ще има. Кулата обаче си е разрушение, изненада... Сега планът е за среща и появата на Кулата ни говори за изненадващ обрат. В тази светлина Паж пентакли ми говори за поет ангажимент/обещание, а Крал пентакли излиза в потвърждение на намерението на човека да си спази обещанието. Един вид излезе ми нещо спешно (Кулата), но обещавам, че ще се видим друг ден (Паж пентакли) и давойката може да разчита на обещанието (Крал пентакли). Може и просто да я отложи с няколко часа/ден. 🤔

Интересно ми е дали ще се осъществи тази среща през уикенда и как точно ще се прояви Кулата в реалността. Моля те да дадеш обратна връзка.

# 524
  • София
Ще дам ОВ.
На мен интересно ми стана от това, че пояснението за този изненадващ обрат по Кулата е друг крал.

Общи условия

Активация на акаунт