КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 191
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • там, където ми харесва
Момичета как тълкувате тази комбинация?
Асо жезли Асо меч Крал пентакли

Въпросът е развитие на отношения до 3 месеца между мъж и жена?
Двамата се виждат, но до там и то от дълго време. Не задавам по- голям период с цел след време да хвърля пак карти и да видя дали ситуацията се променя.

# 586
Ще има положително развитие.

# 587
Момичета как тълкувате тази комбинация?
Асо жезли Асо меч Крал пентакли

Въпросът е развитие на отношения до 3 месеца между мъж и жена?
Двамата се виждат, но до там и то от дълго време. Не задавам по- голям период с цел след време да хвърля пак карти и да видя дали ситуацията се променя.
Развитието е секс 😌
Всъщност какво развитие се търси ?
Крал Пентакли е най-бавен, но и най-стабилен

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 19:27 от Twinklestar

# 588
Силфида, аз гледам доста таролози онлайн. Има някои, които са тотално начинаещи по моя преценка, но пък си имат доста последователи. Някои са го обърнали на бизнес и само пускат оферти, агитации и т.н. Гадна работа. Някои говорят 5 минути по една карта и накрая се оказва, че нищо не са казали. Някои тълкуват една карта по един и същи начин и не помръдват от него. Веднага се сещам за една, която тълкува Крал чаши като любовчия и това е. За други излезе ли Крал пентакли, 10 пентакли или Императора, то мъжът обезателно е семеен и край - няма алтернативно тълкуване.

Има някои много добри. Ася, която вече няколко пъти се споменава във форума, аз лично не я харесвам. Много четения съм гледала и в двата й канала и не - не е моето.

Познавали са ми супер конкретни неща и като ситуации, и като хора, та чак до описанието на човека. Включително какво ми е казал или ще ми каже.

# 589
Може ли да препоръчате канали/таролози, които следите? Ще ми бъде интересно.
Иначе на въпроса на Силфида - да, имало е такива съвпадения, но то е защото нещо конкретно ме занимава в момента и мозъкът ми е с повишено внимание по темата, та веднага регистрира.

Днес си направих традиционното понеделнишко четене за седмицата и признавам си, че очаквах неприятни и обърнати карти, защото вчера се напрегнах по няколко теми. Те взеха че излязоха супер добри и някак си автосугестията проработи, че всичко е наред.

Аз следя Masha and the magic. "Таро е магия" - също е много добра и приятна нейната енергия. Дори съм заспивала на техни видеа, така успокояващо ми действат в определени моменти. Secrets of the soul също е много мила тароложката, Asya tarot, Ask the tarot, Moon forest path , а Норе tarot е доста лека и приятна като енергия и начина, по който гледа. А наскоро открих още една такава ведра тароложка "Вълшебни приказки с таро". Също Nikki Johansen horoscopes...и други които ми попадат по усмотрение или по скоро алгоритъм на ютуба 🙂
Обичам да гледам таро видеа. Хем уча тълкувания на картите, хем ми действа приятно и почти медитативно да слушам монотонното им говорене. А и се наслаждавам на различните колоди. Обичам да съзерцавам красиви колоди.
Но в тези видеа има повече гледане за взаимоотношения и така трудно мога да науча примерно за работни въпроси как се проявяват картите или за финансови такива..но все пак като се има предвид, че повече се пита за любов и затова предлаганите видеа са такива...
Innasn Иначе за агитиращите таролози това вече е мн.досадно, да. Тях повече ги има във фб като че ли...

# 590
В тези отношения има желание, но има и разум, които се балансират и уравновесяват. Кралят показва реализация, но в случая може да виждаме и мъжът, който участва в тези отношения. Той определено цени своя комфорт и хубавите неща в живота, които е постигнал. Въпросът е дали е склонен да включи и жена в тях дългосрочно. Лично аз женска фигура не виждам, не виждам и съюз по някакъв начин.
Той ли е взимащият решенията в отношенията досега?

# 591
  • там, където ми харесва
Да мисли , че от него зависят нещата да са по-сериозни , примерно съвместно съжителство и т.н.

# 592
Силфида, Маша, Vision tarot, Искам да знам, Изпратено с любов, Aadya Intuitive са най-добрите, на които аз съм попадала. Също са добри Таро е магия (въпреки че понякога вижда неща, които Бога ми нямам идея къде ги вижда, а съм спирала видеа, за да й разглеждам картите), Taro Strast, Azra Almira ми е много симпатична, Angel wings ми харесва частично, Astra и Atria са ок, маркизата също. Jorjy я бива. Hope tarot понякога изпада в много крайни тълкувания на общи четения. Дава един вариант и приключва, което за общите четения не е ок. Moon forest не я харесвам, за мен хич не я бива да навързва картите. Може и да стане по-добра, но е далеч. Една приказка без край също не я харесвам.

Някой по-горе спомена подакст епизода за таро. Час и половина говорене и нищо съществено не казаха. От човек, който твърди, че 10 години изучава таро очаквах да каже повече

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 19:50 от innasn

# 593
Лина, аз си мисля, че ще продължи да бъде така ситуацията и ще се запази статуквото към момента той да взима решенията и от него да зависи дали и какво развитие да има.

Инасан, аз споделих линка. И аз смятам, че за човек с 10 години опит е с доста повърхностни тълкувания на картите. Даже мислено проведох няколко спора.
Благодаря за споделените предложения, ще ги разгледам с интерес.

# 594
Завиждам ви за търпението 😅

Хайде, играчка-закачка
Какво да очаква жена от мъж днес? Двамата не са семейство
10 чаши 7 меч пояснена с Асо чаши Слънцето пояснена с Рицар Чаши

Някакво прикрито следене виждам тук на господина към дамата, но сякаш няма да се прояви в реалността към нея  , имам предвид като действия, такива че да говори директно с нея. По скоро ще си дава воля на егоизма. И ще гледа да изпъкне с нещо, да хитрува. Може в соц.приложения да покаже себе си по някакъв начин, за да бъде видян. Нещо от рода на сторитата или там както се наричаха. Или ще гледа сторито на жената...Или по 7М може от друг профил да я следи и от там да и напише нещо ....Но при всички случаи ще го движат емоциите към нея. Нещо такова видях...Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези карти са мн.веселяшки Blush

Силфида, тук едно голямо нищо 🤷🏻♀

# 595
Инасан, аз споделих линка. И аз смятам, че за човек с 10 години опит е с доста повърхностни тълкувания на картите. Даже мислено проведох няколко спора.
Благодаря за споделените предложения, ще ги разгледам с интерес.
Абсолютно! Изобщо на споманй символоката на боите, нумерологията, Fool's Journey. Нито символиката обясни, нито историята на таро. Ни-щич-ко!

# 596
  • там, където ми харесва
Благодаря Like_Smoke!!!
Аз гледам повече рускини тароложки имам една, която я следвам.Преди следвах Катрин таро , но тя спря да публикува. Ще се поровя и аз скоро из Ютуб за нещо интересно.

Twinklestar така е по Асо жезли е секс , но тук имаме и Асо меч.
Ако някои знае какво е значението на комбинацията между тези две карти?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 20:17 от ~lina~

# 597
на Маша енд дъ меджик й губя мисълта, изпратено с любов ми е захар и сироп, там лоша карта няма, уютните разговори ме нервира гласа и интонацията и не ми харесва как гледа
преди гледах таро мастър оливера, ама много се повтаря вече, все едно и също
хоуп тарото харесвам, много е позитивна девойката, само да спре всяка трета дума да й ‘буквално’
Астра много хубав глас има, но не ми познава
харесвам Ники Йохансон
най ми допадат блест лов и таро вижън
блест ми познава на общи четения, на личния ридийнг почти нищо не позна
фрея таро има сега безплатен курс за ленорман, там повече гледам руните
и една Васи гледам, ама сега не се сещам как се казва каналът й, май беше таро- освободи ума си
Ася според е много добра, но ме плаши Simple Smile
като руска вещица ми е

# 598
Една приказка без край гледах преди, но в последно време не ми харесва изобщо. И заглавията и са едни гръмки, а нищо общо в четенето. Ayda intuitive ми позна много на лично четене. Ask the tarot и Nikki Johansn са  ми любимки.

# 599
Лина, за мен двете аса показват смесени чувства. Жезлите носят импулса на желанието, привличането, но веднага до тях се нарежда рациото и ги балансира.
Асата са потенциал, но изискват последващи действия, за да се реализира той. А този потенциал резултира в седящия в красивия си трон крал.
Нищо не знаем за този мъж във връзката. Земна зодия ли е? По-възрастен ли е от питащата? С по-добър материален статус? Може би с по-консервативни възгледи за отношенията. Пентаклите са бавна карта, карта на земните блага и комфорт. Този човек не бърза за никъде, защото е стигнал и постигнал това, което иска.

Общи условия

Активация на акаунт