КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Подмазва (ти?) се във връзка с нещо, което трябва да се свърши и пръска очарование. Може би иска да се отърве от работата? 😁
Не, гледай хубаво

# 571
Twinklestar, освен да ремонтира нещо, което ти си поискала от него, ве виждам какво друго.

# 572
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Подмазва (ти?) се във връзка с нещо, което трябва да се свърши и пръска очарование. Може би иска да се отърве от работата? 😁
Не, гледай хубаво

Дойде си от работа (3 пентакли ) и изведе детето (Слънцето) да играе 😅
Аз мислех, че по Паж чаши ще му е взел подарък, но за мен имаше нещо малко, което много обичам 🥹 и така , понякога картите са си буквални , но или трябва много добре да познаваш ситуацията и хората в нея, за да я разчетеш или наистина да се довериш на първото дошло в главата (интуиция)

# 573
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Не, гледай хубаво

Аз мислех, че по Паж чаши ще му е взел подарък, но за мен имаше нещо малко, което много обичам 🥹 и така , понякога картите са си буквални , но или трябва много добре да познаваш ситуацията и хората в нея, за да я разчетеш или наистина да се довериш на първото дошло в главата (интуиция)
Никога не бих свързала 3 пентакли с връщане от работа.

# 574
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Не, гледай хубаво

3 и 8 пентакли за мен показват все работа

# 575
Ах malina_smile благодаря ти за милите думи. Heart Оправи ми настроението сега.
И все пак нека видим дали ще е истина всичко това дето измъдрих от картите, дали ще се случи. Въпреки че няма как на 100 процента да знаем мъжа дали така ще постъпи, защото той няма да ни даде обратна връзка за дневните му дела ...Blush

innasn и аз като погледнах картите първо за ремонт си помислих

# 576
Скрит текст:
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Не, гледай хубаво

3 и 8 пентакли за мен показват все работа
Да, те пряко говорят за работа. Конкретно не бих тълкувала връщане от работа, просто не свързвам картата с процеса на връщане.

# 577
Twinklestar да питам в момента, в който ни задаваш въпроса, мъжа ти е бил навън на площадката с детето, така ли? Да не би да е провеждал тогава телефонен разговор по работа и това да е показала 3П? Или на площадката да е бил с още двама родители? Малко да я разчопля тази 3Пентакли Blush

# 578
Twinklestar да питам в момента, в който ни задаваш въпроса, мъжа ти е бил навън на площадката с детето, така ли? Да не би да е провеждал тогава телефонен разговор по работа и това да е показала 3П? Или на площадката да е бил с още двама родители? Малко да я разчопля тази 3Пентакли Blush
Не, в момента на задаване на въпроса аз съм си вкъщи с детето и не знам какво прави и къде е точно в този момент. След 15 минути мъжът ми си дойде и предложи да заведе детето еди си къде.
Работата му е собствен бизнес и той постоянно си говори по телефона за работа 😅
Аз очаквах да видя 8 пентакли и Колесницата примерно нещо такова , тук картите показаха бъдещето реално.

# 579
Ок Blush Да, картите са хванали енергиите на това, че в този момент, когато си ни питала може би е говорил по работа, но ако не е, то ето как в случая 3П показва физическите действия към теб, да ти вземе подаръка + към детето -да го заведе навън, всичко това оцветено с емоционалния РЧ..
И все пак колодата говори на твоя език така да се каже, това което тълкуваш ти си е най правилното и говорещото за теб. Връзката си е между теб и твоята колода. Затова понякога се чудя дали е правилно така да си тълкуваме чужди подредби, защото картите, които са хвърлени не са били в нашите ръце... Но пък така се учим и е забавно. Blush
В тази връзка се сещам сега да ви питам, вие гледате ли общи видео гледания на различни таролози в ютуб и ако да, забелязвали ли сте такива общи подредби с даден въпрос да се проявяват на 100 процента при вас? Примерно да си гледате за някой човек и да ви го опишат точно такъв и ситуацията между вас да е такава, каквато разкажат и развитието на взаимоотношенията ви да се прояви за набелязан срок точно така...?

# 580
В тази връзка се сещам сега да ви питам, вие гледате ли общи видео гледания на различни таролози в ютуб и ако да, забелязвали ли сте такива общи подредби с даден въпрос да се проявяват на 100 процента при вас? Примерно да си гледате за някой човек и да ви го опишат точно такъв и ситуацията между вас да е такава, каквато разкажат и развитието на взаимоотношенията ви да се прояви за набелязан срок точно така...?
Гледам доста видеа на таролози в тубата, но не ти разбрах съвсем въпроса Laughing
Дали е имало четене, в което ситуацията да е идентична при мен и съответно картите да излязат по същия начин?

Както и преди съм казвала, аз съм консервативна относно таро и обикновено си правя четения на мен или мои познати само по по-ключови въпроси. "Ще ми звънне ли Х" за мен не е такъв въпрос и не тегля карти. Ако ме вълнуват отношения с даден човек, правя по-голямо четене и то веднъж за период - примерно на 3-4 седмици, за да може да се завърти енергията, безмислено е всеки 3 дни да питам същото и да правя подредби.

# 581
"Дали е имало четене, в което ситуацията да е идентична при мен и съответно картите да излязат по същия начин?"
Да това имах предвид Blush

# 582
Силфида не е Рицар чаши, а Паж чаши

Абонирана съм само за Ася, другите гледам ако така да се каже Вселена нещо иска да ми каже и нещо ме насочи натам да го цъкна 😅
И няколко пъти съм получавала отговори на въпроси, които са ме вълнували в дадения момент. То си е енергиен поток.

# 583
"не е Рицар чаши, а Паж чаши "- права си, вдигнах му ранга😁..както редовно се случва, мисля за едно, а говоря за друго...разсеяна работа😊

"И няколко пъти съм получавала отговори на въпроси, които са ме вълнували в дадения момент. То си е енергиен поток."
И аз така забелязвам при мен, нещо което ме вълнува го споменават...ето от последното ми гледане засегнаха финасов въпрос, който ме терзаеше в този ден..

# 584
Може ли да препоръчате канали/таролози, които следите? Ще ми бъде интересно.
Иначе на въпроса на Силфида - да, имало е такива съвпадения, но то е защото нещо конкретно ме занимава в момента и мозъкът ми е с повишено внимание по темата, та веднага регистрира.

Днес си направих традиционното понеделнишко четене за седмицата и признавам си, че очаквах неприятни и обърнати карти, защото вчера се напрегнах по няколко теми. Те взеха че излязоха супер добри и някак си автосугестията проработи, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт