КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Ами може да завъртят един августовски романс, защо да не. То сега при ретро венера каквото и да завъртиш, все ще завърши с фиаско. Защо да е сложна организацията на среща?

# 166
Like_Smoke, живеят в различни държави и организацията на среща през август е трудна заради ангажименти. Не невъзможна, но доста сложна. Иначе реално нищо не се е завъртяло между тях. Венера ще се обърне докато се нагласят за среща 😂, ако изобщо го направят.

И аз да се пльосна 😀
Как ще се развият отношенията ни след като Венера тръгне директна?
Ще възстановим ли комуникация?

Twinklestar, тук аз виждам едно напрежение, ама такова хубаво напрежение. Всички карти на мен ми говорят, че ще се лутате между чистата страст и това дали има нещо повече от това. И то по-скоро мъжът ще се чуди.

Веднъж има баланс по 2 пентакли, втори път има избор па Влюбение. Веднъж имаш самостоятелна енергия на наслада по 9 пентакли + Императрицата, която е най-важната жена и съчетава и страст, и любов, и семейство. После имаш страстния Рицар жезли, който челно се сблъква с носещия любов Рицар чаши.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 11:05 от innasn

# 167
Innasn, ами тогава твоята позната да не се занимава много-много. Гледам са малки аркани картите, а и човекът не е много ентусиазиран по първите карти, та да не тръгва с голяма кошница.

Това, че са други държави иначе не пречи - моят мъж живееше на другия край на света и пътуваше. Има ли желание, има и начин. Затова винаги казвам на жените - гледай действията, не думите.

# 168
  • София
Twinklestar, ще балансирате по 2 жезли, по 9 пентакли ще настъпи време за изобилие и радост между вас и ще си Императрицата за него - връзка, с потенциал за семейство, дете, любов. Много хубави карти.
На вория ред ми се струва, че ще има двама мъже, които да се борят за вниманието ти. И трябва да избереш по Любовниците. А и в тази колода на Любовниците са изобразени трима души.

Innasn, не бих искала да разочаровам приятелката ти, но по първите карти мъжът не изглежда да много заинтересован, може да е и заради работни ангажименти или заради разстоянието, но Обесеният в комбинация с другите две карти след него, по-скоро говори за стоене в зоната на комифорт и нежелание за риск, отколкото да е поглед от друг ъгъл на нещата. 2 мечове-затворил се е за чувствата, обръща им гръб и се пази от тях с мечовете. По 10 чаши има вероятност за среща, но е край на цикъл и дори да има такава, вероятно е да приключат нещата дотам. По Пажа може би има доза наивност от страна на приятелката ти. Така ги виждам тези карти. По отделно 10 и паж чаши са хубави за връзка, но са малки аркани, а предните говорят за неговите чувства и действия.
Допълвам се с един непоискан съвет - обикновено на мъжете им трябва повече време да се "включат" емоционално в отношенията, така че може първите карти да показват и това, че още за него други неща са по-приоритетни.

# 169
Здравейте! Зададох 4 различни въпроса като изтеглих за всеки един по една карта.
Първият въпрос е какво мисли той за мен-падна се обърната карта 10 мечове.
Какви са му чувствата към мен?- 4 чаши.
Ще имаме ли среща до 2 месеца- 3 пентакли.
Ще ме търси ли отново- обърната карта Рицар мечове.
Ако може някой да ми помогне с разтълкуването. Благодаря!

# 170
Здравейте! Зададох 4 различни въпроса като изтеглих за всеки един по една карта.
Забравете за този господин Simple Smile

# 171
Всеки ден задавам едни и същи въпроси и вече не знам на кое да вярвам наистина..

# 172
Всеки ден задавам едни и същи въпроси и вече не знам на кое да вярвам наистина..
[/quote
И с каква цел ?!

Картите от КК са същите

# 173
[/quote
И с каква цел ?!

Картите от КК са същите

Може би,за да видя лъч надежда,но май наистина ще се окаже вярно..

# 174
  • София
Lena.elena99, оставете време на картите, а и на себе си, енергията да се раздвижи. Многократно тук е писано, че честото теглене за едно и също нещо "обърква" картите. Повечето тук, предполагам, сме изпадали в подобна на Вашата ситуация и разбираме, че е трудно, когато се падне негативна карта, но човек трябва да си мине и през трудните периоди и картите няма как да променят това.

# 175
    • Пловдив
    Момичета, имам едни оракулски карти, на които от една седмица насам ми излиза че има насочени енергийни атаки срещу мен.
    Реших да изтегля три карти Таро с въпроса: Има ли насочени енергийни атаки срещу мен?
    Понеже 3 не бяха достатъчни, допълних с още три отдолу.
    Такаааа първо да кажа, че съм разведена от една година, заради друга жена. Бившия ми мъж продължава да ми помага финансово заради децата.
    Това са картите които изтеглих!

Как аз ги виждам нещата:
    Ами да има, по паж пентакли мисля че са от девойката ( тя е малка няма 30г, затова мисля че излиза като Паж )
    Вероятно заради финансовата помощ тук имаме проблем! На кой колко се дава и кой колко получава… Любовниците и Маг… той да направи избор тя да е единствената… удря ме във всички сфери… емоции, разум, чувства. Девет жезли я чета като енергийно блокиране и поставяне на бариери между мен и него! А той самия се появява на дъното на колодата като Крал пентакли!
    Преди година намерих едни неща вкъщи… за това имам основание да кажа тези неща.
    Интересно ми е да чуя вашето мнение.
    Не ме мислете за луда моля ви 😁 въпроса беше инспириран от оракулската карта. Ето я и нея:

# 176
    Момичета, имам едни оракулски карти, на които от една седмица насам ми излиза че има насочени енергийни атаки срещу мен.
    Реших да изтегля три карти Таро с въпроса: Има ли насочени енергийни атаки срещу мен?
    Понеже 3 не бяха достатъчни, допълних с още три отдолу.
    Такаааа първо да кажа, че съм разведена от една година, заради друга жена. Бившия ми мъж продължава да ми помага финансово заради децата.
    Това са картите които изтеглих!

Как аз ги виждам нещата:
    Ами да има, по паж пентакли мисля че са от девойката ( тя е малка няма 30г, затова мисля че излиза като Паж )
    Вероятно заради финансовата помощ тук имаме проблем! На кой колко се дава и кой колко получава… Любовниците и Маг… той да направи избор тя да е единствената… удря ме във всички сфери… емоции, разум, чувства. Девет жезли я чета като енергийно блокиране и поставяне на бариери между мен и него! А той самия се появява на дъното на колодата като Крал пентакли!
    Преди година намерих едни неща вкъщи… за това имам основание да кажа тези неща.
    Интересно ми е да чуя вашето мнение.
    Не ме мислете за луда моля ви 😁 въпроса беше инспириран от оракулската карта. Ето я и нея:

Няма такова нещо, но успешно може сама да си навредите, казва се автомагия.
    След като сте разведена другата жена няма за какво да се занимава с Вас.
    Моля Ви помислете трезво и използвайте картите да повишите собствената си самооценка,а оттам и да изградите нови стабилни отношения.
    Заради такива неща, които от безсилие в случая си създавате, на Тарото се гледа като на нещо лошо и хората го свързват с някакви недобронамерени практики.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 13:59 от Twinklestar

# 177
    Със сигурност се вижда, че има намесени пари по картите. Но вие сте изтеглили толкова много с неясни позиции, че става абсолютно свободно съчинение.
    Относно енергийните атаки - не мога да съм полезна, защото не вярвам в такива неща.

# 178
    • София
    При мен ретро Венера продължава да връща  хора, с които съм прекъснала контакт. В тази връзка - как ще се развият нещата с Х?
    Имали сме флирт на ниво чат преди две-три години, случайно вчера се засякохме отново.
    Интересно ми е какво мислите за картите, мисля, че е твърде рано за по-голяма подредба тип КК, партньорска или друга  за това изтеглих само три карти.

# 179
    При мен ретро Венера продължава да връща  хора, с които съм прекъсната контакт. В тази връзка - как ще се развият нещата с Х?
    Имали сме флирт на ниво чат преди две-три години, случайно вчера се засякохме отново.
    Интересно ми е какво мислите за картите, мисля, че е твърде рано за по-голяма подредба тип КК, партньорска или друга  за това изтеглих само тре карти.

На мен ми харесват картите, както Like_Smoke беше споменала по друг повод - супер лятно флиртче, единствено не разбирам 5 жезли, но пък и заради позицията ѝ няма да се вторачвам много. Дай му инициативата пък да видим докъде ще го докара, заради периода не надувай платната, за мен Слънцето много често показва Его, та може и нещо да си доказва, какъв е сваляч примерно (РЧ) 😅

Общи условия

Активация на акаунт