КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,мили дами. Може ли малко помощ в разгадаването на тези карти ?
Въпроса ми е какво чувства той към мен ?

Какво е естеството на връзката ви - сега сте се запознали, в брак сте, имате други отношения
Не сме врачки Simple Smile три карти могат да значат 333 неща Simple Smile
Извинявам се , отношенията със съпруга ми са в криза . Има периоди на подобрение,но само временно.
Ами той това чувства -10 жезли просто казано са трудности —> в брака (4 жезли), сега по 20 Аркан, който класически е Страшния съд той определено чувства, че е настъпил важен момент , преломен, но този Аркан показва както и че нещата могат да приключат, така и да се възродят. Тоест, за да се роди нещо ново, нещо старо трябва да умре. Дали той мисли за фактически край на брака и чувствата му са изчерпани или напротив иска да се възродят нещата (защото във всеки брак има критични моменти) аз не бих могла да бъда категорична и ако гледах аз щях да изтегля пояснителна.
Мисля, че това гледане трябва да се разшири с въпроси какви са намеренията му, действията му относно Вас и респективно бракът Ви, какво би желал от Вас , къде мисли, че е проблемът и тн и тн.
Благодаря за отговора . След като видях Страшния съд или Карма за мен означаваше края на брака ни . В търсене на значения на картата ми излиза и консултации с адвокат или съдия .
Попитах и какъв ще е развоя на брака ни .
Излязоха Слънцето , Крал Пентакли и Луна .
За обширно гледане не мога да преценя коя  подредба е най - добра .
Така поставени на мен ми идва да кажа, че решението е в ръцете на мъжът Ви (Крал Пентакли) , който не може да го вземе (Луната) Луната е голям Аркан, той показва неяснота, объркване. Отделно е застанал между двете светила - светлата и тъмната страна 😀
За танго за нужни двама - предполага се, че като възрастни хора трябва да седнете и да разговаряте какво иска всеки един от вас и да действате в тази посока.
Тази тройка отново за мен потвърждава, че този мъж категорично решение не е взел.
Тук в групата има момичета, които разчитат КК, ако искате направете такава подредба.
И моля за пореден път качвайте си картите, колодата има голямо значение!
Не се получи добра снимка и за това не я качих . Ще пробвам КК и вече ще помоля тогава за помощ за разчитането .
Имате ли деца?
Може да мисли за децата и заради това да не може да вземе решение.
Нямаме деца .

# 301
Извинявам се, че пак идвам с въпрос. Чета назад в темите, но така и не разбрах задължително ли е след всяко гледане отново да си подреждаш картите?

# 302
Извинявам се, че пак идвам с въпрос. Чета назад в темите, но така и не разбрах задължително ли е след всяко гледане отново да си подреждаш картите?
Нищо не е задължително в Таро Simple Smile

# 303
Ето го и КК с въпрос относно нашите отношения със съпруга ми ...

# 304
  • там, където ми харесва
Здравейте, на въпроса Ще се върне ли бившия?
Се паднаха следните карти:
Шестица пентакли Колесница Седем чаши

И втори въпрос: Какви намерения има спрямо мен бившия?
Десет меча справедливост десет чаши

Има ли желаещи за помощ в тълкуването? Не искам да изказвам мнение по тези карти , за да не подвеждам.
В миналото сте имали някои лоши събития, но всичко се е оправило , може би свекървата се намесва в отношенията с детето или пък е нищо свързано с дете не знам ти ще кажеш ако мислите да имате дете е възможно това да се случи. Така или иначе изходът на КК е хубав имаш Императрицата Паж чаши също може да загатва за дете или зачеване . Твоето отношение е някакво предложение по рицар чаши. В настоящето ще преодолеете трудните моменти.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 19:07 от ~lina~

# 305
Здравейте, ще ми трябва малко помощ. Въпроса е ще срещне ли скоро любовта? 

# 306

Има ли желаещи за помощ в тълкуването? Не искам да изказвам мнение по тези карти , за да не подвеждам.
В миналото сте имали някои лоши събития, но всичко се е оправило , може би свекървата се намесва в отношенията с детето или пък е нищо свързано с дете не знам ти ще кажеш ако мислите да имате дете е възможно това да се случи. Така или иначе изходът на КК е хубав имаш Императрицата Паж чаши също може да загатва за дете или зачеване . Твоето отношение е някакво предложение по рицар чаши. В настоящето ще преодолеете трудните моменти.
Ако бяха чаши добре ама те са пентакли
По Колесницата е тръгнал я към някакви илюзии я по други възможни опции
Нещо не са ми положителни тея карти…

# 307
  • там, където ми харесва
Въпрос относно работа. Двоумя се относно предложение за работа и вече ми омръзна 🤨.
От пролетта не намирам нещо което да ме устроена и да кажа на 100% че искам да работя това. Зададох въпрос: Какво ще е развитието ми на тази работа?
Работодателя очаква отговор от мен до утре.
Картите са
Справедливост десет меча Обесения

# 308
Вероятно първо е необходимо да промените някои свои нагласи и поведение, с които сте свикнали и приемате като инвидидуалност, но които всъщност ви пречат. Възможно е да има нужда от помощ в тази посока, някой който да ви помогне и да ви преведе през тази промяна.

# 309
Въпрос относно работа. Двоумя се относно предложение за работа и вече ми омръзна 🤨.
От пролетта не намирам нещо което да ме устроена и да кажа на 100% че искам да работя това. Зададох въпрос: Какво ще е развитието ми на тази работа?
Картите са

Няма да е тази работа Simple Smile ще си умреш от скука

Иска ли да възстанови комуникация Х с У?
Три големи аркана 🥹 в интересен ред
Глупакът Смъртта Влюбените - общо правят 19 Аркан Слънцето
Ще се радвам на вашите мнения

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 20:02 от Twinklestar

# 310
  • София
Картите са

Дори да приемеш, ще ти е трудно, няма да се чувстваш добре и ще си в застой, който вероятно ще те кара да се чувстваш некомфортно. По тези карти, по-добре изчакай друго предложение.

# 311
тия карти според мен описват колебанията ти и вътрешната съпротива да започнеш работа, отколкото да отговарят за развитието ти там
по 10 меч нещо е свършило безвъзвратно, то при теб май свършва, преди да започне и съвсем логично идва обесеният - о, не не нищо няма да правя, ще си вися, докато...

задай въпрос за самата работа и възможност за развитие, но без да е свъразн с теб

# 312

По първия въпрос, по 6 пентакли, ако бившият е давал на две места и е имал връзка и с друга жена, то това е приключило. По Колесницата е загърбил тази ситуация и продължава напред. По 7 чаши в момента претегля опциите си или се чуди точно как да подходи. Все пак, според мен ще има действие към теб от негова страна и ще стигнете до момент или/или - или възраждате отношенията си и се събирате, или окончателно затваряте тази врата.

По втория въпрос - човекът има угризения и има нужда да успокои съвестта си. Разбира, че е предизвикал разруха, но не е сигурен как да подходи. Категорично (вероятно на подсъзнателно ниво) иска един вид да изравни сметките и може би ще има нужда от време докато формулира мисълта в главата си. Иска да си изплати греха един вид и да се реабилитира по 10 пентакли. По 10 пентакли вероятно иска да възстанови стабилността и хармонията помежду Ви, но далеч не е убеден, че тази опция е на масата. Все пак, по един или друг начин цикълът между двамата ще бъде затворен.

Картите са

И аз като Herzen мисля, че картите отразяват текущата ситуация. По Справедливостта за мен вече си взела решение и решението ти е 10 мечове, т.е. ще "убиеш" един вид тази възможност и ще останеш в ситуацията на Обесения. Обесеният може и да го приемеш като съвет да преосмислиш как гледаш на предложението, може би критерии, по които правиш оценка и взимаш решение или нещо такова. Също така, ако откажеш предложението сега, щя приключиш един цикъл (предполагам на активно търсене на работа или ходене по интервюта) и известно време ще останеш в ситуацията, в която си в момента. За да излезеш от нея, ще трябва да преосмислиш нещо.

По Паж мечове според мен по някакъв начин се заключаваш и очакванията ти по Висшия жрец ти пречат да видиш възможностите пред себе си. Възможно е да се съпротивляваш срещу някакви различия, да имаш твърди представи и изисквания към потенциален партньор, които те ограничават. 8 чаши ти показва, че трябва да напуснеш тази ситуация и да загърбиш тези си възприятия.

Някак по пажовски наивно гледаш на Висшия жрец и така формирани очакванията ти пречат на развитието в тази посока. Отделно, сборът на картите дава 13 Смъртта, с което вече категорично картите ти казват, че трябва да осъществиш някаква трансформация, която за мен е свързана с очакванията ти към любовта.

Преди всичко, Глупакът на първа позиция за мен обезсмисля подредбата. Висшата жрица като откриваща карта на подредба казва "тайна", а Глупакът вещае цялата подредба да е шеговита/лъжлива.

Все пак, ако се абстрахираме от горното, по това Слънце според мен ще се покаже този човек, но също така ще се появи, защото така му изнася в дадения момент. Слънцето си е егоизъм. Глупакът и Слънцето са незряла енергия. На колко години е човекът, за когото се пита? Иска да порасне по тринадесети голям аркан Смъртта, ама по Влюбените няма много голямо желание и си остава колеблив и нестабилен.

Генерално според мен ще се появи този човек, но питащия/ата да не разчита много на сериозно отношение.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 03:13 от innasn

# 313
  • София

Моят прочит за тези карти е малко по-различен от този на innasn.
Глупакът дава заявка за нещо ново, виж и на самото изображение как наднича, сякаш има любопитство за промяната, която върви към него и ще се случи по Смъртта. Двете карти (Глупакът и Смъртта) сякаш изобразяват двамата в отношенията, които се събират в третата - Любовниците. За мен също ще има развитие на тези отношения, но тъй като коня на Смъртта е обърнат към глупака, а изображениета й е женско (така ми се струва от снимката), може би показва някаква инициатива от страна на жената към мъжа. По сбора на цифрите, образуващи Слънцето, може нещо да се осветли или пък да се направи избор (Любовниците) воден от егото. Предвид, че Глупакът е начален, нулев голям аркан, може би му трябва пояснителна карта какви са намеренията на мъжа спрямо жената. За мен тези карти не дават такава информация, но показват интерес/любопитство за случване на нещо.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 02:34 от malina_smile

# 314

По първия въпрос, по 6 пентакли, ако бившият е давал на две места и е имал връзка и с друга жена, то това е приключило. По Колесницата е загърбил тази ситуация и продължава напред. По 7 чаши в момента претегля опциите си или се чуди точно как да подходи. Все пак, според мен ще има действие към теб от негова страна и ще стигнете до момент или/или - или възраждате отношенията си и се събирате, или окончателно затваряте тази врата.

По втория въпрос - човекът има угризения и има нужда да успокои съвестта си. Разбира, че е предизвикал разруха, но не е сигурен как да подходи. Категорично (вероятно на подсъзнателно ниво) иска един вид да изравни сметките и може би ще има нужда от време докато формулира мисълта в главата си. Иска да си изплати греха един вид и да се реабилитира по 10 пентакли. По 10 пентакли вероятно иска да възстанови стабилността и хармонията помежду Ви, но далеч не е убеден, че тази опция е на масата. Все пак, по един или друг начин цикълът между двамата ще бъде затворен.

Картите са

И аз като Herzen мисля, че картите отразяват текущата ситуация. По Справедливостта за мен вече си взела решение и решението ти е 10 мечове, т.е. ще "убиеш" един вид тази възможност и ще останеш в ситуацията на Обесения. Обесеният може и да го приемеш като съвет да преосмислиш как гледаш на предложението, може би критерии, по които правиш оценка и взимаш решение или нещо такова. Също така, ако откажеш предложението сега, щя приключиш един цикъл (предполагам на активно търсене на работа или ходене по интервюта) и известно време ще останеш в ситуацията, в която си в момента. За да излезеш от нея, ще трябва да преосмислиш нещо.

По Паж мечове според мен по някакъв начин се заключаваш и очакванията ти по Висшия жрец ти пречат да видиш възможностите пред себе си. Възможно е да се съпротивляваш срещу някакви различия, да имаш твърди представи и изисквания към потенциален партньор, които те ограничават. 8 чаши ти показва, че трябва да напуснеш тази ситуация и да загърбиш тези си възприятия.

Някак по пажовски наивно гледаш на Висшия жрец и така формирани очакванията ти пречат на развитието в тази посока. Отделно, сборът на картите дава 13 Смъртта, с което вече категорично картите ти казват, че трябва да осъществиш някаква трансформация, която за мен е свързана с очакванията ти към любовта.

Преди всичко, Глупакът на първа позиция за мен обезсмисля подредбата. Висшата жрица като откриваща карта на подредба казва "тайна", а Глупакът вещае цялата подредба да е шеговита/лъжлива.

Все пак, ако се абстрахираме от горното, по това Слънце според мен ще се покаже този човек, но също така ще се появи, защото така му изнася в дадения момент. Слънцето си е егоизъм. Глупакът и Слънцето са незряла енергия. На колко години е човекът, за когото се пита? Иска да порасне по тринадесети голям аркан Смъртта, ама по Влюбените няма много голямо желание и си остава колеблив и нестабилен.

Генерално според мен ще се появи този човек, но питащия/ата да не разчита много на сериозно отношение.
Innasn този път и аз не съм съгласна с теб 😀 каква Висша жрица отваря подредбата ?! И как Глупакът обезмисля цялата подредба след като с него започва всичко по принцип ? 😀
За мен този човек иска да започне наново след преживяна трансформация, което ще доведе до контакт и избор- но може би питащата ще трябва да избере как да се продължи, в зависимост какво  ѝ се предложи

Общи условия

Активация на акаунт