КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
да, да тя си  е и рускиня според мен, аз много я харесвам, защото не спестявя негативното

# 346
Лина, кралица мечове ти ли си?
Не знам в каква сфера си, но 10ка чаши може да казва да потърсиш съдействие от близки хора, семейство и приятели в търсене на нова работа. Картата е подкрепяща и положителна. Може да индикира работа в социална сфера или в семейна фирма. Светът също е положителна карта. Може да е свързана с пътуване.
Според мен, ако ти си Кралица чаши отговорът на въпросът ти може да е Да, ако разшириш малко хоризонта си, имаш повече доверие и подхождаш с по-голяма откритост и малко повече приключенски дух.

Последните няколко подредби, споделени тук принципно са ми интересни, но не и колодите, които са използвани, та затова не се включвам. Голяма консерва съм.

# 347
  • там, където ми харесва
Ами не знам по какво мислиш така сега не ми е до критика.Светът с десет чаши трябва да е положителен отговора.Това , което търся ще го намеря, но кога вече трябва и по-задълбочено тълкуване като период 10 чаши.
Не знам дали ми се чака толкова! Rolling Eyes

# 348
~lina~, според мен Кралица мечове показва твоите високи изисквания към работното място и освен това точно в тази колода показва, че си статична. Гледаш напред и очакваш мечтаното светло бъдеще по 10 чаши, но по тази карта то остава имагинерно. Според мен Светът ти казва, че трябва да преосмислиш нещо и да стартираш нов цикъл - дали да смениш подхода или да се огледаш на места, които преди това не си взимала предвид или пък да преосмислиш критериите си, картите не казват с точност. Но мисля, че Светът показва, че тази Кралица мечове трябва да се "раздвижи" по някакъв начин.

Присъединявам се към предложението на Twinklestar да попиташ какво трябва да направиш, за да намериш мечтаната работа. Може пък картите да ти кажат нещо, което в действителност да ти помогне.

# 349
  • София
Аз пък обратно на повечето написани неща за тези карти, мисля, че точно следването на характеристиката на Кралица меч (жена с повече разум, отколкото чувства, целеустремена и вярна на себе си) би довела до положително и удовлетворяващо завършване на цикъла (10 чаши) и ново начало по света.

Допълвам се - водя се по въпроса, който е в бъдеще, т.е мисля, че картите дават насока какво да е действието ти, за да се получат нещата.

# 350
не е критика, ти тръгваш с кралицата
и извън обхвата на таро, ама спри да хвърляш карти, прекалено си фиксирана

ще бъде ли лина щастива на новата си работа

пак кралица меч Laughing:
нещо в теб тръгва на контра, а всъщност няма да е толкова страшно

# 351
  • там, където ми харесва
Мерси момичета 🥹

# 352
Момичета, не ми харесва тарото на Уейт. От къде да си закупя друго. Искам по живописно да е.

# 353
Ето две предложения:
https://www.tarotbg.com/magazin.html
https://all-cart.com/kartizaigra/tarotcards
Като започнеш да търсиш можеш да попаднеш на много интересни карти. И в олх има. Зависи какво търсиш.
Аз много харесвам тази:
https://all-cart.com/image/cache/catalog/mystical%20moments%20ta … ox-1000x1000h.jpg
Харесвам и имам и много други, но тази е една от тези, които са ми особено любими Simple Smile

# 354
другия месец и аз ще започвам нова работа, чуденките ми са като на Лина Simple Smile

какво да очаквам на новата работа

как ще се чувствам на новата работа

е, чудно, два пъти трета карта смърт Head Band
четвъртата карта и в двата случая е пояснение към третата

# 355
другия месец и аз ще започвам нова работа, чуденките ми са като на Лина Simple Smile

какво да очаквам на новата работа

как ще се чувствам на новата работа

е, чудно, два пъти трета карта смърт Head Band
четвъртата карта и в двата случая е пояснение към третата
И защо това те притеснява?
Ще имаш доооооста работа, по Смъртта може да се трансформираш в друга позиция или отдел.
За мен картите са ти много хубави, ще се чувстваш като победител, и стабилно , все едно точно на място. Може да допринесеш за благото на фирмата , да им покажеш нови практики 😀 и да те оценят или просто да си най-добрата там.
Не знам какво е естеството на работата, за да може да бъде по-точен анализа.
От работа до работа ехе някъде има бонусни системи, някъде не и т.н и т.н
Виж на първата тройка Смъртта е свързана отново с пентакли - 3 работа в екип, може да имаш трансформация на самия екип, в който си.
На втория ред- трансформацията ще е справедлива, ще е за баланс.

# 356
по първата - работата ще е много и 6 мечове не ми харесва, пояснителната за смъртта пасва на естеството на работата

по втората - идвам на белия кон и после.... Mr. Green

# 357
по първата - работата ще е много и 6 мечове не ми харесва, пояснителната за смъртта пасва на естеството на работата

по втората - идвам на белия кон и после.... Mr. Green
5 мечове е отиване към по-спокойни води, но има път да се мине
Кое в нея не ти харесва? Тя е единствената положителна карта при мечовете 😅

# 358
сбогуване с нещо е, виж к'ва е тъжна девойката Innocent

# 359
На мен ми редиха таро преди известно време и ме посъветваха да си сменя и аз работата. Може ли някой да ми нареди вместо мен дали ще си намеря работа, която ми харесва и удовлетворява.

Общи условия

Активация на акаунт