КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 381
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
Вслушвайки се в съвета, даден по рано, зададох по конкретен въпрос на картите и направих КК с въпроса - Как ще се развият нещата на работа до края на септември?
Малко пояснения за въпроса - позицията ми е нова и нещата са малко каша. Още се изяснява това, което трябва да правя.
По отношение на самата подредба ми е малко трудно сама да я разтълкувам. Бих се радвала на малко помощ.
Благодаря предварително.

Ето и самата подредба

Здравей, Ir0ny! Проблемът е, че липсва стратегия или ти не я виждаш и това разклаща почвата под краката ти. Като че ти се струват нещата трудни и много далечни като време за осъществяване. Притесененията ти са големи, така като гледам Дявола си е направо натрапчиво - като да нямаш полезен ход и от теб не зависят нещата.
Може да смяташ, че другите са на мястото си, за разлика от теб. Страхуваш се от конкуренция, това е големият проблем, но ще ти се наложи да се доказваш, няма начин. Може да ти помогне колега, а може и началник да те постави в такава ситуация.

Ето го и КК с въпрос относно нашите отношения със съпруга ми ...
Applesz, проблемът, който стои на повърхността е внезапно разкрита тайна или прозрение за някой от вас, след което всичко се обръща на 180 градуса. Вече нищо не е сигурно, за нищо във връзката няма гаранции. За да се появи Кулата, значи нещо изначално не е било на мястото си. Един от проблемите, които виждам е, че се е давало под условие - ако направиш това, ако заслужиш. Вътрешната нагласа е такава и наяве идва 8 меч - вързаният, неспособният да измисли нищо продуктивно, като резултат от тази нагласа.
Има ли около теб друг мъж? Най-вероятно съпругът ти е стабилен и сериозен, по Крал Пентакли, а Рицар чаши на 7-ма позиция, която показва теб в ситуацията, не ми се връзва.
Това, което е хубаво да преодолееш е страхът да общуваш с открито и чисто сърце с мъжа си. Това, от което трябва да се пазиш е да не станеш манипулативна с него, за да запазиш това, което е било и което сега се изплъзва от ръцете ти. Това няма как да стане.
Засега няма да има развод, но той е наранен по някакъв начин, вътрешният му свят е объркан в момента - това и по другите карти - Слънце, Крал пентакли, Луната.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 16:10 от Silky_soft

# 331
Здравйте. Публикувам един келтски кръст за развитие на взаимоотношения. Конкретният въпрос е: Как ще се развият отношенията между нея и него до края на ноември? Като “нея” съм аз Heart Eyes
Публикувам подредбата, както и картите с позиции за да няма объркване.
1. 2 пентакли
2. 3 мечове
3. Осъзнати влияния и чувства в питащия - Асо мечове
4. Това, което в неосъзнато но важно за питащия- 9 меча
5. Какво е довело до тук или минали влияния - 5 чаши
6. Седем пентакли
7. Асо пентакли
8. Жреца/Йерофанта
9. 10 Пентакли
10. Императора - с пояснителни 4 чаши и Колесницата
Винаги в келтски кръст тегля пояснителни на 10тата карта…
Много мечове и пентакли, които ме стреснаха в началото, но както казваше Мона/Ивета за да има любов, секс и действия трябва да излизат мечове и пентакли, а не лигави чаши. Трите меча, като това, което пречи и помага на ситуацията ме озадачи, защото при тези двамата трети няма, нито бивши, нито деца и т.н Виждам ги като нещо болезнено-новина, тайна…., което единия от двамата знае или предстои да научи, ще се радвам да чуя ако вие имате някакви други идеи:blush:
Като подробности мога да кажа, че са емоционално зрели хора, не са съвсем млади, но са в начален етап на отношенията си.

# 332
Много странно говорите за себе си в трето лице 👀
И коя е Мона/Ивета 🕵🏻
Една хубава карта за връзка няма в този КК

# 333
  • там, където ми харесва
Здравейте, на въпроса Ще се върне ли бившия?
Се паднаха следните карти:
Шестица пентакли Колесница Седем чаши

И втори въпрос: Какви намерения има спрямо мен бившия?
Десет меча справедливост десет чаши

По първия въпрос, по 6 пентакли, ако бившият е давал на две места и е имал връзка и с друга жена, то това е приключило. По Колесницата е загърбил тази ситуация и продължава напред. По 7 чаши в момента претегля опциите си или се чуди точно как да подходи. Все пак, според мен ще има действие към теб от негова страна и ще стигнете до момент или/или - или възраждате отношенията си и се събирате, или окончателно затваряте тази врат

Не съм оставила втория цитат , но искам да изкажа мнение лично относно тези въпроси. Та има много вярно в това, което си написала и според мен аз също се опитвам да сложа черта на тези отношения и не знам кое не е разбираемо. Хвърлям карти понякога уви хора , които от нищо не се интересуват , а единствено от собственото си съществуване , как да намерят това или онова , за мен отдавна са изчерпан извор.

# 334
Фредерика, те са ти излязли най- гадните чаши
разочарования и разговори на ‘въпреки’ виждам в момента, за по- нататък май всеки ше си вирне носа и ще си хване шапката
ти как ги четеш?

# 335
Много мечове и пентакли, които ме стреснаха в началото, но както казваше Мона/Ивета за да има любов, секс и действия трябва да излизат мечове и пентакли, а не лигави чаши.
И аз като Twinklestar не знам коя/кои е/са Мона/Ивета, но съм озадачена от това изказване за секса. Нека и останалите кажат, но доколкото аз знам в класическото разбиране за таро най-сексуалните карти са Асо жезли и Дявола. За мечовете и пентаклите никога не съм чувала първосигнално да се свързват със секс.

Цитат
Трите меча, като това, което пречи и помага на ситуацията ме озадачи, защото при тези двамата трети няма, нито бивши, нито деца и т.н Виждам ги като нещо болезнено-новина, тайна…., което единия от двамата знае или предстои да научи, ще се радвам да чуя ако вие имате някакви други идеи:blush:
Като подробности мога да кажа, че са емоционално зрели хора, не са съвсем млади, но са в начален етап на отношенията си.
Трите меча генерално са разбито сърце. Според мен единият в тази двойка си носи емоционални травми от миналото, които не е преодолял и не го виждам да ги преодолее според тези карти. Залагам, че това е мъжът по този Император в комбинация с допълващите карти. Тази подредба ми говори, че този човек изобщо не е духом в тези отношения, а някъде другаде. На материално ниво тялом може и да участва, но на емоционално ниво е пас.

~lina~, едно нещо като не става,то просто не става. Важи и за взаимоотношенията между двама души. За да дойде нещо хубаво, на първо място трябва да освободим старото, което не работи и буксува.

# 336
  • там, където ми харесва
Какво да ви кажа хвърлям карти с въпроси относно отношения и не мога да разбера  хора от миналото на някого да продължават с твърдения и да искат да правят някакви жалки опити за занимаване пълен абсурд. Така м,, че поради тези причини може да ви досаждам в темите с някои друг въпрос.

# 337
Какво да ви кажа хвърлям карти с въпроси относно отношения и не мога да разбера  хора от миналото на някого да продължават с твърдения и да искат да правят някакви жалки опити за занимаване пълен абсурд.
То може и да не е логически издържано човек да се връща и да настоява на нещо от миналото, но пък е твърде често срещано. Прекалено често даже. Много хора като нямат нови опции в настоящето, почват да се упражняват върху минали връзки.

# 338
Въпрос относно работа. Двоумя се относно предложение за работа и вече ми омръзна 🤨.
От пролетта не намирам нещо което да ме устроена и да кажа на 100% че искам да работя това. Зададох въпрос: Какво ще е развитието ми на тази работа?
Работодателя очаква отговор от мен до утре.
Картите са
Справедливост десет меча Обесения

~lina~, ти много точно си го казала - вече ми омръзна. Картите буквално описват ситуацията - повтарянето ѝ и това, че вече си на ръба да изоставиш всичко. Не ти се занимава. Мисля, че ще откажеш на този работодател. Ако все пак приемеш, ще е въпреки себе си.

# 339
  • там, където ми харесва
Варианти и опции много ама един път като ти съсипят нервите и ела и намери нещо. Знам какво мога и че мога лесно да го постигна ама някои е решил ,че съм стиснала кокола с нещо и не го пущам. Глупости на търкалца.

# 340
тоя кантар на джъстис го виждам като чудене дали-или…

# 341
Здравйте. Публикувам един келтски кръст за развитие на взаимоотношения. Конкретният въпрос е: Как ще се развият отношенията между нея и него до края на ноември? Като “нея” съм аз Heart Eyes
Публикувам подредбата, както и картите с позиции за да няма объркване.
1. 2 пентакли
2. 3 мечове
3. Осъзнати влияния и чувства в питащия - Асо мечове
4. Това, което в неосъзнато но важно за питащия- 9 меча
5. Какво е довело до тук или минали влияния - 5 чаши
6. Седем пентакли
7. Асо пентакли
8. Жреца/Йерофанта
9. 10 Пентакли
10. Императора - с пояснителни 4 чаши и Колесницата
Винаги в келтски кръст тегля пояснителни на 10тата карта…
Много мечове и пентакли, които ме стреснаха в началото, но както казваше Мона/Ивета за да има любов, секс и действия трябва да излизат мечове и пентакли, а не лигави чаши. Трите меча, като това, което пречи и помага на ситуацията ме озадачи, защото при тези двамата трети няма, нито бивши, нито деца и т.н Виждам ги като нещо болезнено-новина, тайна…., което единия от двамата знае или предстои да научи, ще се радвам да чуя ако вие имате някакви други идеи:blush:
Frederica Kass, темата за загубата е много силно застъпена в този КК. Ситуацията сега е претегляне на вариантите във връзката - заради преживяно разочарование и загуба - 3 меч и 5 чаши - и логично присъстват страховете по 9 меч, които по принцип са преекспонирани - почти никога не се сбъдват.
Съвсем осъзнато има желание за ново начало, идея какво искаш, надежда дори. Обаче имаш чувството, че влагаш много, но каквото и да правиш, не е достатъчно или не е достатъчно хубаво това, което се случва, все нещо не достига.
Интересно, че на 7 позиция е Асо пентакли. Тук го тълкувам като упование на Висша сила този път нещата да се получат.
Следва Жрецът - човек много традиционален, стабилен в убежденията и вярванията си, някой който иска нещата да са строго установени.
На 9 позиция се появява 10 пентакли, което също е интересно. Вариантите са два. Или се страхуваш от сериозно обвързване, или го искаш, мечтаеш, като спокоен остров, където да отдъхнеш в уюта на връзката. Заради картите преди нея клоня повече към първото.
Смятам, че имаш вътрешна нужда от граници, от структуриране, затова и КК завършва с Императора. Този, който ще ти даде възможност да ги създадеш. 4 чаши не винаги е лоша карта. Случва се да показва, че не желаеш нищо друго, освен това, което имаш. Колесницата е поемане в посоката, която желаеш. Каква ще бъди, ще избереш ти.
Има и трети вариант, но за него мъжът с когото си, би трябвало да има все още неприключени отношения с друг човек. Ти казваш, че случаят не е такъв.

Варианти и опции много ама един път като ти съсипят нервите и ела и намери нещо. Знам какво мога и че мога лесно да го постигна ама някои е решил ,че съм стиснала кокола с нещо и не го пущам. Глупости на търкалца.
Сега ми идва един такъв прочит - толкова пъти се повтаря едно и също, така ми омръзна! Няма ли да погледнат от друга гледна точка нещата?! Таро е невероятно! Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 21:10 от Silky_soft

# 342
  • там, където ми харесва
Нов въпрос ако има хора, които не спят още.
Да очаквам ли друга по хубава работа?

Кралица меч десет чаши светът
Според вас таро тук дава ли положителен отговор?

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 22:22 от ~lina~

# 343
лина, извади си конвенционалното таро, по това не те виждам с полезен ход
започваш с кралица меч, ти накъде си тръгнала?
гледам ася тарото, в ютюб светът при нея винаги е ‘обнуляване’, каквото и да значи това
аз като ти гледам картите, дано не се разсърдиш, но всъщност ти не искаш да започваш работа
на мен ако ми излязат с тоя въпрос - не мога да ги гледам тия аматьори, ще си седя вкъщи и вселената ще ми изпрати всичко, за което си мечтая… ама някой друг път

# 344
лина, извади си конвенционалното таро, по това не те виждам с полезен ход
започваш с кралица меч, ти накъде си тръгнала?
гледам ася тарото, в ютюб светът при нея винаги е ‘обниляеане’, каквото и да значи това
аз като ти гледм картите, дано не се разсърдиш, но всъщност ти не искаш да започвааш работа
Herzen Асето е руска възпитаничка и много често използва руски думи, има предвид обновление, нов цикъл.
Според мен пък ще влезеш в нов по-добър цикъл, може би трябва да попиташ какво да направиш , за да намериш мечтаната работа , наистина да си честна със себе си, за да може Вселената да ти прати това, което искаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт