Вслушвайки се в съвета, даден по рано, зададох по конкретен въпрос на картите и направих КК с въпроса - Как ще се развият нещата на работа до края на септември?
Малко пояснения за въпроса - позицията ми е нова и нещата са малко каша. Още се изяснява това, което трябва да правя.
По отношение на самата подредба ми е малко трудно сама да я разтълкувам. Бих се радвала на малко помощ.
Благодаря предварително.
Ето и самата подредба

Здравей, Ir0ny! Проблемът е, че липсва стратегия или ти не я виждаш и това разклаща почвата под краката ти. Като че ти се струват нещата трудни и много далечни като време за осъществяване. Притесененията ти са големи, така като гледам Дявола си е направо натрапчиво - като да нямаш полезен ход и от теб не зависят нещата.
Може да смяташ, че другите са на мястото си, за разлика от теб. Страхуваш се от конкуренция, това е големият проблем, но ще ти се наложи да се доказваш, няма начин. Може да ти помогне колега, а може и началник да те постави в такава ситуация.

Има ли около теб друг мъж? Най-вероятно съпругът ти е стабилен и сериозен, по Крал Пентакли, а Рицар чаши на 7-ма позиция, която показва теб в ситуацията, не ми се връзва.
Това, което е хубаво да преодолееш е страхът да общуваш с открито и чисто сърце с мъжа си. Това, от което трябва да се пазиш е да не станеш манипулативна с него, за да запазиш това, което е било и което сега се изплъзва от ръцете ти. Това няма как да стане.
Засега няма да има развод, но той е наранен по някакъв начин, вътрешният му свят е объркан в момента - това и по другите карти - Слънце, Крал пентакли, Луната.