КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Скрит текст:
Момичета, имам нужда от помощта ви за този КК. От месец съм на нова работа.
Въпросът е "как ще се развият нещата на новото работно място?"
Смърт е пояснителна на Кулата, която излезе на позицията за близкото бъдеще.
Нещо съм се напрегната тези дни, а няма причина, за това реших да наредя един КК.
Всичкото двойки излезе. 🫣
1. Кралица пентакли
2. Асо чаши
3. 7 пентакли
4. Кралица мечове
5. 2 пентакли
6. Кулата, пояснена със Смъртта
7. 8 жезли
8. 2 жезли
9. 2 мечове
10. 9 пентакли

Ще опитам да напиша своето тълкуване на ситуацията. Кралица пентакли в комбинация с Асо чаши може да показва теб или комфорта ти/добрите финанси и желанието ти за развитие на новата работа, желание за приятна работна атмосфера и създаване на колегиални отношения. Работата ти е по сърце.
Кралица мечове е в основата на ситуацията (може би работиш нещо, свързано с право, документация, военно дело, медицина?). Ако това не е твоята професия или човек, свързан с нея, това може да бъде силната ти амбиция за кариерно развитие, наличие на аналитична мисъл и хладен ум.
Фактор от близкото минало, повлиял на сегашната ти ситуация (Двойка пентакли): необходимост от действие, според обстоятелствата, адаптиране към тях; съвместяване на две работни места или баланс между личния живот и професионалния; доход от две места; непостоянен доход.
В близко бъдеще (Кулата и Смърт): кардинална промяна. Ще се освободиш от нещо, което е било някаква неправилна основа, за да можеш да започнеш следващ етап от работата си. Това ще доведе до важни промени на работното място (и съдейки по последната карта, тези промени ще бъдат за твое добро). Възможно е да ти предложат друга длъжност.
Ти в ситуацията (Осмица жезли): движение (може би самото преместване?), желание за комуникация и бърз обмен на информация, възможни пътувания. Вероятно си общителен човек и ще успяваш да намериш общ език с колегите си.
Атмосферата/обстоятелствата на новото работно място (Двойка жезли): ще бъдеш наблюдавана и преценявана от колегите/ръководството. Възможно е да означава, че ще се налага да съвместяваш две длъжности.
Страхове/надежди (Двойка мечове): страх те е да вземеш крайно решение, може би ще трябва да направиш някакъв компромис, а може да оставиш друг да вземе решение вместо теб. Интуитивно усещане за това как е правилно да се постъпи, но липса на решителност. Страх от "подводни камъни" в ситуацията.
Резултат (Деветка пентакли): ще получиш желаното, работата ще ти носи удовлетворение и финансово обезпечение.
.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 12:25 от malina_smile

# 541
Скрит текст:

Какви са чувствата на жена към мъж? Питащият е мъжът.
Няма такива.
Манипулативна, студена, дистанцирана и цинична, която дава на две места.
Обърнатото колело дава стагнация.
sislaka, към тълкуването на Twinklestar бих добавила, че тази жена или стои в отношения с мъжа, докато съдбата й поднесе друга възможност (ако са във връзка), или го държи на stand by без намерение да влиза в отношения с него.

# 542
  • там, където ми харесва
Здравейте, въпросът ми е: Ще започна ли септември месец работа?
Двойка пентакли Паж пентакли Десет пентакли
Само пентакли 😀

# 543
Да, има шанс.
Но ти не прави ли същото четене преди седмица някъде? Има ли конкретна причина да го повтаряш - пускане на СВ-та, предстоящи или минали интервюта?

# 544
  • там, където ми харесва
Преди седмица въпросът ми беше за есента , а сега намалих периода за гледане до септември или този месец  Grinning
Друг въпрос: Ще продадем ли къщата до месец?

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 13:43 от ~lina~

# 545
Хора и аз искам помощ за работа, пускам интензивно свта
Ще получа ли предложение за работа през следващата седмица ?
Слънце 7 пентакли Асо пентакли Крал Чаши Крал Меч

# 546
  • София
Момичета, малко помощ отново, че съм в ступор от тези карти.
"Ще има ли среща уикенда между мъж и жена?" За първа среща става въпрос. Пита жената.
Кулата, Паж пентакли, Крал пентакли.
Попитах какво ще е събитието по Кулата  - крал жезли.

ОВ - Среща е имало, променено е мястото.
Мъжът определено има интерес към жената, докато тя към него по-скоро не след срещата.

# 547
Здравейте ,момичета🌸🤗На въпрос какво изпитва съпеугът ми към бившата си се паднаха 4 жезли и кулата .Какво е вашето мнение за тези карти?

# 548
~lina~, по първите карти на мен ми се струва, че някакво друго развитие ще има, свързано с пари. Някакви пари ще ти дойдат отнякъде. По 2 пентакли в момента балансираш нещо, удържаш някаква ситуация... Паж пентакли според мен ще намериш начин как да подобриш ситуацията. Картата по принцип символизира ученикът. Тъй като питаш за работа, може да е свързано с настоящата ти работа или с бъдеща такава. 10 пентакли аз ги виждам като пари. Ако картите говорят повече за настоящата ти работа, за което намеква 2 пентакли, то може да подобриш резултатите си, ако се измерват в пари, или да ти увеличат заплатата/бонус да получиш. Ако е свързано с бъдеща работа, какъвто е и въпросът, ще ти се отворят нови възможности заради научения урок по Паж пентакли.

По вторите ти карти мисля, че ще получите оферта за къщата, но ще я откажете, защото ще е по-малка от очакваното.

Twinklestar, мисля, че ще получиш предложение, но ще има някакво забавяне в процеса. 7 пентакли говори за изчакване. Само за двата краля се чудя дали са двама шефове или е един шеф, който от енергията на Крал чаши ще премине в енергията на Крал мечове. Ако е второто, залагам, че ще приемеш предложението.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 22:55 от innasn

# 549
innasn, а Слънцето какво е ?

# 550
  • София
Хора и аз искам помощ за работа, пускам интензивно свта
Ще получа ли предложение за работа през следващата седмица ?
Слънце 7 пентакли Асо пентакли Крал Чаши Крал Меч

Аз мисля, че ще има предложение. Слънцето в тази подредба според мен е положителния отговор на въпроса ти, 7 пентакли е да береш плодовете на положените усилия (това, че търсиш, пускаш св-та и не сисе оставила на течението), Асо пентакли - ново начало, нова работа, а кралете вероятно шеф, който преминава от едната в другата енергия, както е написала и Ина.

# 551
innasn, а Слънцето какво е ?
Слънцето огрява посятото в 7 пентакли и му помага да узрее. Посяла си вероятно на няколко места, както се вижда в картата и ще пожънеш предложение (Асо пентакли). Просто трябва още малко време. Асо пентакли обаче обещава предложение, както се прояви и като награда в картите, които показа за сина ти.

# 552

Няма такива.
Той каза, че тя в точно такава. Опитвала се да му играе някакви игрички, иначе между тях няма нищо. Аз като пълен новак не мога да свържа тези карти с този въпрос. Ако не те затруднява би ли ми пояснила как изтълкува картите една по една.

# 553
  • там, където ми харесва
Ще дам ОВ след време.

# 554

Няма такива.
Той каза, че тя в точно такава. Опитвала се да му играе някакви игрички, иначе между тях няма нищо. Аз като пълен новак не мога да свържа тези карти с този въпрос. Ако не те затруднява би ли ми пояснила как изтълкува картите една по една.
Трябва да се запознаеш с основните значения на картите, това става с много четене (книги, Гугъл, тук) и после да започнеш ежедневни упражнения с тях (Карта на деня) и така ще започнеш да виждаш какво на теб ти говорят картите.
Аз лично все още не използвам обърнати карти, но разчитам значението им като противоположно по смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт