КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
В първия пост казваш - започва нова работа. Без значение, дали има опит или няма, е нещо, което ще прави допълнително и това ще има период на адаптация включително и трудности - аз така го виждам по картите Simple Smile
Също работя на две места и мога да говоря от личен опит за съчетаването - как изглежда отстрани и как се усеща лично.
Коя карта тълкуваш като трудности?
Аз не виждам такава ( не се заяждам)

# 646
Два големи аркана - Страшният съд и Кулата.
Едното говори за вътрешната настройка и започването на нов етап, в който трябва да изоставиш някои стари навици и да надграждаш умения, знания, емоционалност. Кулата е външните неочаквани събития - допълнителен обем от задачи, който се появява и трябва да го изпълниш, друг колега може да напусне и изведнъж да ти се увели натоварването като паралелно с това върви и редовната ти друга работа. Двете карти ми говорят за стресов начален период.

Вече какво е естеството на двете му работи на човека, не знам. Казвам какво виждам по картите.

# 647
  • там, където ми харесва
Здравейте , снощи попаднах в тик ток на някой таро гадателки , които бяха live . Доста интересно аз лично направих една консултация и имаше попадения Close

# 648
Честито, Минзухарче💛😊 Лека и спокойна бременност и много щастие🤗!

# 649
Едното говори за вътрешната настройка и започването на нов етап, в който трябва да изоставиш някои стари навици и да надграждаш умения, знания, емоционалност. Кулата е външните неочаквани събития - допълнителен обем от задачи, който се появява и трябва да го изпълниш, друг колега може да напусне и изведнъж да ти се увели натоварването като паралелно с това върви и редовната ти друга работа. Двете карти ми говорят за стресов начален период.

Вече какво е естеството на двете му работи на човека, не знам. Казвам какво виждам по картите.

Човекът се е отказал да започва 🤯 заради семейни ангажименти ( ето ти ги КП и 10 чаши)
Явно до последния си час ретроградния Меркурий ще действа

# 650

Човекът се е отказал да започва 🤯 заради семейни ангажименти ( ето ти ги КП и 10 чаши)
Точно щях да пиша, че по тази 2 пентакли и Асо меч, ще напуска едното място.

# 651

Ами, още веднъж потвърждение, че всичко се случва и че човек не трябва да разчита сто процента на картите. Поне аз не го правя. Май не бих прочела Асо мечове и пентаклите по този начин като Инасан.
Успех на човека с решението и всичко да е наред със семейството.

# 652
Аз също съм на мнение, че не трябва човек да се доверява на 100% на картите (не се знае кой как  ги е разтълкувал). Аз ако им се доверявах (или по скоро на тълкуванията им, приемам, че е напълно възможно да са си  показвали реалната ситуация, но да не са разтълкувани правилно), досега с моята половинка 100 хиляди пъти да све се разделили.  Общо взето минали сме през всякакви карти. То не бяха 5 пентакли, 5 и 8 чаши,  смърт, отшелник, всякакви комбинации, на които никой не би дал шанс. А е факт, че все още сме си заедно, и си се обичаме. И това, защото и двамата искаме, а не по някакво задължение или липса на смелост да се разделим. Естествено, минали сме през всякакви трудни или лесни периоди.

# 653
Моля да не се забравя нещо изключително важно за Таро - то действа на момента, защото е енергиен метод и затова дългосрочни прогнози няма никакъв смисъл да се правят.
Разбира се, че в една връзка или един бизнес, работа и т.н може да се мине през целият път на Глупака по 10 пъти и това няма да отмени, че картите са показали моментното състояние/ситуация.
А дали може да разчитаме правилно е нашата задача Simple Smile
В случая при 2 пентакли имаме и Луната, значи човекът е имал някакво вътрешно колебание, а не жонглиране между две работи или нещо в самата работа, явно е преценил, че няма да може да съчетае както Like_smoke каза , само че съчетанието не уцелихме.
Иначе гледайки картите при въпрос зададен за работа изведнъж баш по средата се пльосват две семейни карти Кралица Пентакли (жена му ) и 10 чаши семейната хармония, и то след Кулата , значи тук трябва да светне на четящия (в случая моя милост) че нещо няма да го бъде
Страшния съд за мен е а) изпит б) Възраждане е пояснен с Йерофанта - това още не мога да го вържа , Йерофанта е традиция, урок
трудна ми е тази карта 🤷🏻♀

# 654
Туинки, колкото човека, толкова и прочита.
Аз затова за мои неща, само аз си чета, защото си знам положението.
Таро не е някакъв точен инструмент и лично аз никога не приемам картите на 100 процента, даже напротив.

# 655
За мен най-ясното обяснение за таро е, че показва най-вероятното проявление на дадена ситуация, което проявление се проявява по утъпкан прав път, без препятствия и влияние от външни фактори. Картите просто показват един сценарий, който към момента на гледането е най-вероятен. Оттам насетне могат да се случат сто неща, които да предизвикат завой в развитието на ситуацията. Така че гаранция картите не дават, но могат да дадат информация, различна перспектива, съвет, предупреждение, насока, могат да формулират въпроси и изводи, които ние пропускаме.

Понякога сме много склонни да виждаме големи събития в картите, особено когато въпросите са по-обширни или се паднат големи аркани. Практиката показва, че и големите аркани могат да говорят за minor ситуации и ми беше много трудно да се науча да се опитвам да ги виждам като такива. Давам пример, преди няколко дни някой питаше дали мъж и жена ще имат среща през уикенда и като първа карта излезе Кулата. Еми картата се прояви само като изненадваща промяна на мястото на срещата, което си е незначителен детайл, а не провал.

Аз на себе си не мога да чета, изключително трудно ми е и предпочитам някой друг да погледне картите ми. Но за да се получи гледането, четящият картите трябва да има някаква представа за ситуацията. Все пак 3 мечове може да е любовен триъгълник, може да е разбито сърце, а може да е и просто разочарование. Но накрая всичко опира до интуицията на четящия. Аз заради това не харесвам такива, които без капка въображение тълкуват картите превратно - каквото пише в интернет, в книжката и това е. За мен таро е и въображение, и психология, и всички знания, свързани със самите карти, как си кореспондират в подредбата помежду си, как кореспондират с въпроса. С времето нещата стават, но четящият трябва да е open minded и да не робува на канона, че Магьосника е манипулатор (примерно).

Twinklestar, Йерофанта също може да символизира брак, може да е съдия, може да символизира институция - държавна, общинска, банка дори, може да е учител, съветник, поп, дядо,може да е колективното проявление на предрасъдъците и убежденията на социума като цяло или на една социална група.

# 656
Момичета, ако се сещате редих си карти за работа, дали ще ме вземат и ще започна. Вие ми казахте ДА и така стана. Започвам утре.

# 657
  • София
Момичета, работя по един проект, който ми е доста труден и уча много нови неща, почти от 0, а  от изпълнението му до голяма степен зависи позицията ми в работата.
Въпросът е ще се справя ли с проекта?

1. Глупакът, 2. Императорът, 3. Колесницата, пояснена със Сила
Само големи аркани, сборът им е 19 - Слънцето.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 21:57 от malina_smile

# 658
Ще се справиш, разбира се. Глупакът показва точно непознатото за теб начинание. По Императора може да получиш помощ от авторитет или пък да показва, че трябва да се придържаш към установен процес и да проявиш воля и решителност. Колесницата е пробив, но и напомняне, че това е възможно само, ако запазим баланса.

# 659
Честито Новолуние в Дева и директен Меркурий
Някак обнадеждаващо е дневната ми карта днес
Глупака
В любовен план как ги виждате нещата, ще дам ОВ
Справедливостта ме преследва от дълго време, но не виждам да се изпълнява
Асо Меч може ли да бъде вест, новина, комуникация или е прекалено за едно Асо 😅
Успешен ден на всички и сбъднати желания!

Общи условия

Активация на акаунт