КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Асо Меч може да бъде истина, прозрение, осъзнаване.
Справедливостта - зависи какво очакваш като проявление. За мен е кармична карта на равновесието - всекиму според заслуженото без предразсъдъци. Вече според ситуацията може да се прецени конкретиката.

# 661
Да кажа само, че мъжът от вчерашните карти е решил все пак да пробва в тази работа като е попитал дали може да го изчакат да е на друга дата и те са се съгласили
Това ще да е Асото меч
😅

# 662
Ето и едни карти от мен. Ще дам ОВ в неделя, когато ще имам отговор.
Ще отидем ли на семейното събиране в неделя? Става въпрос за събиране с роднини на моя половин. Картите са: Крал Пентакли, Асо Чаши, Асо Меч
Уточнявам, че на него не му се ходи и се чуди дали да откаже, обаче на мен би ми било приятно да отидем.
По крал пентакли - решението в крайна сметка е изцяло негово (и то в действителност е така). По Асо чаши и Асо меч се чудя дали пък няма да реши да отидем.

# 663
Ето и едни карти от мен. Ще дам ОВ в неделя, когато ще имам отговор.
Ще отидем ли на семейното събиране в неделя? Става въпрос за събиране с роднини на моя половин. Картите са: Крал Пентакли, Асо Чаши, Асо Меч
Уточнявам, че на него не му се ходи и се чуди дали да откаже, обаче на мен би ми било приятно да отидем.
По крал пентакли - решението в крайна сметка е изцяло негово (и то в действителност е така). По Асо чаши и Асо меч се чудя дали пък няма да реши да отидем.

Асата са възможности , значи зависи кое Асо избере
Тук имам избор между сърце и разум
Асото меч е последно та може и да си намери причина да не отидете

# 664
  • София
Момичета, работя по един проект, който ми е доста труден и уча много нови неща, почти от 0, а  от изпълнението му до голяма степен зависи позицията ми в работата.
Въпросът е ще се справя ли с проекта?

1. Глупакът, 2. Императорът, 3. Колесницата, пояснена със Сила
Само големи аркани, сборът им е 19 - Слънцето.

ОВ - Днес доста напреднах с проекта, успях да се доберат и до информация, която ми беше доста полезна, получих и потупване по рамото от ръководството. Доволна съм 😁

# 665
Бравооо! Поздравления, Малинке.
Ти беше ли я сменяла работата или си на предишната - имам някакъв спомен, че имаше такива вълнения по едно време.

# 666
  • София
Да, Like_Smoke, от малко повече от месец съм на нова работа. Започнах точно, когато Венера стана ретроградна. За това и толкова се вълнувам от събитията, които ми се случват. Качвах в темата карти след интервютата, наскоро КК, като усетих някои колебания в себе си. Едва ли има по-щастлив човек от мен, че вече и Венера, и Меркурий са директни, че доста ги усетих.

# 667
Здравейте! Консултирах се с вас преди време, когато се чудех дали да сменя работата си и ми помогнахте много. Сега имам друг въпрос и много се лутам в намирането на отговор. Обмисляме покупката на още едно жилище, като по-голямата част пт средствата ще бъдат осигурени с кредит. Чудя се дали е правилният момент за това и не е ли по-добре да изчакаме. Онлайн изтеглих картата кралица чаши, но нямам идея дали може да се има доверие на алгоритъм, вместо на реални карти

# 668
Здравейте! Консултирах се с вас преди време, когато се чудех дали да сменя работата си и ми помогнахте много. Сега имам друг въпрос и много се лутам в намирането на отговор. Обмисляме покупката на още едно жилище, като по-голямата част пт средствата ще бъдат осигурени с кредит. Чудя се дали е правилният момент за това и не е ли по-добре да изчакаме. Онлайн изтеглих картата кралица чаши, но нямам идея дали може да се има доверие на алгоритъм, вместо на реални карти
Съжалявам, но това не е сериозно и не е уважително. Тук всички даваме време и енергия, а Вие очаквате с една изтеглена онлайн карта ние да Ви дадем рецепта за щастие.
Купете си карти, изтеглите си 3 или 5 споделете ги и ще ги обсъдим. Поне малко усилие да има от Ваша страна.
Тук не сме благотворително дружество все пак, ако желаете има достатъчно платени Таролози Simple Smile

# 669
По-скоро бих се посъветвала с добър астролог, а не с таро.

# 670
Според мен самото чудене показва, че вие не сте готова за идеята за второ жилище и няма консултация, която да ви убеди. По-скоро, съзнателно или не, си търсите кукичка да се откажете. И това го казвам като човек, който съвсем неотдавна мина през това влакче на ужасите и доста хора покрай мен също. Когато купувах моето жилище, нямах никакво време за чудене, маене, консултации и прочие колебания. Това е "кървав спорт" - ако жилището ти харесва, хвърляш се веднага, защото след теб чака следващият за оглед. Миг колебание и си аут и започваш търсенето отначало. И по-вероятно е скоро да не намериш нещо, което да отговаря дори частично на изискванията. Лично аз, смешно или не, причаквах брокера пред входа и му пишех съобщения, че съм готова веднага да дам стоп капаро, докато той беше в апартамента с клиентите, които имаха час за оглед след мен.
Едит: щом ще е с кредит, първо трябва да прецените периодът на кредита. Най-основното правило е срокът да приключва в рамките на трудовия ви живот и да не преминава в период, в който да се плаща от пенсия.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:12 от innasn

# 671
Благодаря, момичета, не съм искала да съм неуважителна в никакъв случай, извинявам се, ако съм засегнала някого неволно.

# 672
Хора,
Малко странно питане
Става въпрос за доставка на нещо, чрез човек
Първият ред е Дали този човек ще ми го достави?
И вторият Дали мога да му вярвам ?
Защото е от една група за доставки и е реално напълно непознат, а иска предплата.
Моля кажете си мнението
1 ред 8 меч 6 жезли Глупака пояснен с 6 пентакли
2рвд Рицар Меч 10 пентакли Кралица Жезли

Аз не виждам карти за измама, но може и да съм заблудена.

# 673
Хора,
Малко странно питане
Става въпрос за доставка на нещо, чрез човек
Първият ред е Дали този човек ще ми го достави?
И вторият Дали мога да му вярвам ?
Защото е от една група за доставки и е реално напълно непознат, а иска предплата.
Моля кажете си мнението
1 ред 8 меч 6 жезли Глупака пояснен с 6 пентакли
2рвд Рицар Меч 10 пентакли Кралица Жезли

Аз не виждам карти за измама, но може и да съм заблудена.

На мен малко не ми вдъхват доверие тези карти. Генерално първите три карти описват ситуацията - по 8 мечове нямаш избор и трябва да проявиш смелост и да действаш по 6 жезли и да се хвърлиш в непознатото по Глупака. Самата 6 пентакли има неуравновесени везни на нея и е озаглавена downtrodden, което в общия смисъл означава лошо отношение, потъпкване...в този смисъл. Това на мен ми говори, че залогът не е в твоя полза.

Долните карти са ми по-интересни на мен. Първата ми аналогия е да не прибързаваш по Рицар мечове, та даже и направо да се откажеш и дадеш крачка назад. Да проявиш мъдрост по 10 пентакли и да потърсиш други възможности по Кралица жезли. По Рицар мечове и 10 пентакли също бих казала, че картите ти казват, че ти иска твърде много пари този.

# 674
  • София
Един Келтски кръст от мен.
Какво развитие ще има между мъж и жена сега, след като и Меркурий, и Венера вече са директни? Питаща е жената.
1. Крал на пентаклите
2. 8 жезли
3. 10 мечове
4. Императорът
5. 10 жезли
6. Рицар на жезлите
7. 3 жезли
8. Рицар на чашите
9. 6 чаши
10. Глупакът

Общи условия

Активация на акаунт