Раждане в Света Марина - Плевен

• 393
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Терминът ми наближава и ще раждам в Света Марина в град Плевен. Бих искала да попитам за отзиви на скоро родили там и цени на раждането? Благодаря предварително.

# 1
Аз също искам да попитам за цени ще раждам през Юни

# 2
Така…звъни ми вчера телефона:
- Добър ден! Звъним ви от(нищо не разбрах)Света Марина.
- Как не ви е срам да ми звъните и да ми напомняте за себе си?! -избухнах веднага без да чуя за какво става въпрос.
-Госпожо, звъним ви от РЗИ Плевен да ви питаме дали сте вкарани по две различни клинични пътеки от 20.09, излизала ли сте от болницата, защото това ни се струва съмнително.
Последва ново избухване от моя страна.
- Госпожо, вкараха ме за трети път в шибаната болница, с риск за плода при условие, че след 3 фетални всичко беше наред при мен и бебето. Аз проблеми нямам, но решиха, че съм с преекламсия. Влизах на долна граница с нисък белтък 3 пъти в света Марина по усмотрение на ,,д-р Велинова и излизах след вкарани системи на ,,много скъп белтък,, с албумин под нормата. Демек, влизах Ок и излизах рискова. Резултата- бебе родено в края на 8 месец отново по тяхно усмотрение при все, че други лекари казаха на лекуващата, че бърза и при мен всичко е наред. Сина ми беше интубиран и лекуван в неонатологията на Сърце и мозък, слава Богу успешно, но 10 дена живях в ада. Аз- изгубила много кръв, бях изписана с анемия и разрез над 25 см, буквално заклана. С травма, която ще помня цял живот и убедена, че здравеопазването ни го няма! Арогантната доктор Велинова, която отвратително нагло ми заяви, че няма да ми се обяснява също ще я помня цял живот. Та, горката явно беше решила, че и този път ще и се размине, но не позна! След мое брутално избухване, защото съм влезнала в нейния шибан кабинет за проследяване на бременността ми, естествено че ще искам сметка точно от нея защо стана така с мен и детето ми!!! Лекарката на другия ден беше напуснала работа! Опита се да ме изманипулира, че други са виновни, но не успя! За съжаление към  днешна дата работи в онкологията на света Марина.
Контрольорката от РЗИ Плевен мълча през цялото ми избухване и ми каза кротко и тъжно
- за съжаление в България нещата са така. Искрено се надявам един ден всичко това да се промени и безнаказаността да намалее.

Общи условия

Активация на акаунт