АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 968
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник, МОМИЧЕТА!
Поздравления, лельо Еми  bouquet

# 181
Честит празник, момичета! Да сте много обичани!

Еми, честита племенница   bouquet Много сладко стои гушната в теб. А какви сладурести бузки има... прилича на тримесечно дунде още отсега  Grinning

# 182
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!

Еми, честита племенничка - мнооого е сладка.... 

# 183
Честит празник, момичета !!!

# 184
ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЦА  и от мен, Еми!   bouquet
Много е сладка и много мило ми стана, докато разглеждах снимките!
Поздравявам сестра ти за смелото решение и й желая много здраве, енергия и сладки моменти!
Сигурна съм, че ще й помагаш, както помагаш и на нас!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!
Пожелавам ви много щастие и радост! Много обич и разбирателство!   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
  • Sofia
Честит празник мили съфорумки и приятелки   bouquet Да сте обичани и ценени, да ви слушат децата и мъжете Heart Eyes

# 186
  • Варна
Честит празник, уважаеми съфорумки!
Много здраве, щастие и късмет,
все тъй доволни и усмихнати, прекрасни жени!

# 187
  • СОФИЯ
Честит празник момичета!
Много обичани и много ухажвани бъдете!

Лельо Еми, Честита племенничка!
Да са живи и здрави и мама и сладката беба, много щастие от тук нататък и за двете!

# 188
  • Добрич
Честит празник, мили момичета !!!

Получих нещо, което много ми хареса. Искам да го споделя с вас:   bouquet

Защо плачат жените?
Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"
„Защото съм жена?", отговорила му тя
„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"
По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"
„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ: „Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил: „Когато създавах жената, тя трябваше да е специална. Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й. Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност  да  обича децата си въпреки каквото и да се случи и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде непоколебимо до него.
 И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„Виждаш ли, сине", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.
 Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

# 189
Анушка, страхотно е и много вярно ! Даже ме разплака.....

# 190
  • София
Анушка, страхотно е и много вярно ! Даже ме разплака.....

И мен...

МОМИЧЕТА.. обичам ви! Това е , което искам да ви кажа за празника!! Всички сте ми толкова близки, че само заради това обожавам този форум- че ни събра!  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Анушка, това послание ми попадна за пръв път миналата година - порво на английски, а после на български. Много се чудих днес дали да го пратя като картичка. Уникално е.
Освен него има и още едно, но го имам само на френски, със страхотни снимки на бебета.

То гласи горе-долу следното:

"Когато бебето тръгнало да излиза на бял свят, то говорило с Господ:
- Господи, къде отивам?
- На едно прекрасно място, с много мили хора.
- Но аз не познавам никого там. Как ще се справя?
- Не бой се. Ще ти пратя един ангел. Той ще те посрещне и ще ти помага във всичко.
- Но аз не го познавам. И не разбирам езика му. Как ще го разбера?
- Не се притеснявай. Ангелът ще говори езика ти.
- Ами как ще го наричам? Не знам името му.
- Името му няма значение. Той може да се казва по много начини, но ти ще го наричаш МАМА."

В комбинация с картинките, е страхотно. Дано и на вас да се хареса.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 17:04 от Sarsarilka

# 192
Е, стига де! По-рано се чудех на мама, защо на 8-ми март все плаче, уж подаръци и купуваме, уж стихчета уча за да я зарадвам - а тя все разплакана.
До сега четох и аз разни стихчета и разказчета и днес откровено си се наревах  Tired.

Sarsarilka , много е хубаво (подсмърк).

# 193
Зори, и аз така подсмръквах като го четох за първи път. Може да ви го пратя, за да го видите. Много по-красиво е. Аз си събирам такива неща.
И аз така се разчувствам, откакто се подвизавам като майка. Само се сополивя като се сетя нещо подобно, а най-много плаках като ми каза Бобко: "Мамо, бичам те!"

# 194
Стегнете се, бе хора! Я по-весело. И аз подсмърчам, ама щото съм хремава. Иначе съм весела и доволна - днес официално работихме до 12 ч., подаръци получих, цветя... хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт