АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 970
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Честита Баба Марта и от нас. Да сте бели и червени (както казва кети)
Тя ни подари мартеница щъркелче, за да й донесе братче. Ония ден с детегледачката в парка срещнали детенце около нейната възраст и бебенце 5-6 месечно. Моята щерка не се махнала от количката на детето. Само молела майка му да й разреши да го целуне....
Иначи Кети  е станала голяма смешка. Цитира детските филмчета и то в точната ситуация. Вчера нещо я редя да направи и тя ми отговаря "Слушам шефе"  Shocked Странно ми е ... от къде го е чула... После разбирам, че в Троянското куче еди коя си котка казала на еди коя си ... еди какво си.... Паднах. И всичко това ми се цитира с имена Установих, че я подценявам и все си я мисля, че е малка и не разбира, а то вече не е така. И все по-често забелязвам сложни думи в речника й.

# 166
Честит Национален празник! bg
Днес се почувствах много особено, и друг път съм поднасяла цветя на паметници, но днес бях екскурзовод на дъщеричката ни. Надявам се да ме разберете правилно. С Дария посетихме няколко паметника, поставихме цветя, обяснявах й..., тя непрекъснато задаваше адекватни въпроси и питаше къде има други паметници... Подразних се, че не работеха музеите, до които успяхме да стигнем, но Sick

Преди малко изпратихме семейството на брат ми Joy, голямо шоу им спретна нашата всезнайка. По едно време брат ми и каза:
- Ах, каква си хиена #Crazy
- Бедна ти е фантазията, вуйчо!
 Joy Joy Joy

# 167
  • София
Днес ходихме на екскурзия Simple Smile в Банкя и си изкарахме супер !Насладихме се активно на хубавото време.Чистия въздух на мен ми дойде в повече и като се прибрахме към 16.30 се тръшнах и такъв сън му ударих.Кари и баща и се гледаха, а аз до 18,30 не можах да се вдигна.
толкова е хубаво,че все по-често ще излизаме така по цял ден някъде.

# 168
  • Sofia
Ние се завърнахме от Велинград, изкарахме си просто супер. Виктор страхотно се изкефи на топлия басейн - гмуркаха се с баща си, плуваха...Много беше послушен батко, намери си и компания от други батковци и една кака, голяма гонитба падна...Мислим пак да ходим покрай 24 май, събират се 4 дни доколкото знам. Ние бяхме в хотел Камена, малко е соц, но пък има всичко. А и най- важното - много топъл, чак горещ закрит басейн. Има и процедури за релаксиране - както каза Вики "за майки". После отскочихме до язовир Батак и до Свети Константин - много ми хареса втория и там мисля да отидем за няколко дни лятото.
Скоро ще ви пусна снимки.

# 169
И ние ще ходим на Велинград, но на 16-17-18 март.Моето любимо местенце там е хотел Олимп, а Кети така се променя, че... се чудя дали това е моето дете

# 170
Ха ха ха то ще е едно последователно априлско посещение на Велинград:)
Ние сме там от 19ти:)
Веси точно във вашия басейн ще сме:)

Аз направо не мога да повярвам ,че навих бащаткото да отидем на място различно от Банско.
Май само топлото време и разтопените писти изиграха роля.

Относно бисерите
Решавам аз да се карам,но нещата минават всякакви граници и аз казвам "сега искаш ли да се бием ли?"
и тя ми отговаря "не мамо ,нека само се караме"

Друга случка      аз почти в истерия карам се пак за нещо,нареждам какво и как да не се прави и тн
и след като свърших тя ме попита "ти на  мен ли говориш?"

# 171
  • Sofia
Много е готино басейнчето, най- топлото в което съм била във Велинград  Peace Бавна, плавна, и процедурите за релакс ти препоръчвам. Чудни са, масажче, туй онуй Peace Жалко, че все жени масажират Wink

А бисерите са многобройни, трябва да си ги записвам вече. В колата сме, иска Вики дъвки, но много накуп. Давам му един вид - дражета - НЕ. Друг вид - НЕ. И вече не знам какво иска, той май също, започва да вика и аз естествено се обръщам на другата страна и започвам да си говоря с баща му докато той нарежда нещо. И го чувам да реве " Мамо, приказвай ми за дъвките, мамо приказвай ми нещо". Или започва тирада "Аз обичам мама, мама ме обича, обичам и Марти и тати, тати ме цунка, аз него го цунках...." и така без да спира докато не изреди всички роднини без изключение. Но с ухапаната луна ми е любим лаф Heart Eyes

# 172
Веси, браво за почивката. и мойто мъж едно време ме води във Велинград и сме спали точно в Камена  Grinning. Накефих се и аз на всички продцедури, но ваните с подводен масаж още ги сънувам  Laughing.
Природата там също си я бива, та със сигурност сте си изкарали страхотно.

# 173
  • София
и аз искам на почивкаааааа Sad Sad
Ама едва ли ще ме огрее скоро. Макар, че Старши иска след две седмици да ходим на Огняново, ама..

Сега, най-накрая след десет дни притеснения- да ви почерпя:

СТАНАХ ЛЕЛЯ!!!

Не писах досега, защото сестра ми е много, много болна,с много тежка форма на диабет, имаше ужасно много проблеми, последните три месеца изкара в боница, извадиха бебето по спешност в осмия месец, бъбреците и бяха спрели да функционират, в състояние на прееклампсия беше, бебчето също не беше много добре Sad

Слава Богу, вече всичко е наред и вчера ги изписаха. Иначе бебка се роди на 23.02 в осмия месец с тегло 4300гр. (нормално за майки диабетички), беше в интензивно, но сега е ОК!

Само за инфо (няма да се разпростирам с подробности, че ще се объркате с моята сапунена сага: от биологичния ми баща имам две сестри (от втория му брак). Общо сме три. Иначе си имам един любим брат, с когото отраснах (и който ми е най-близък) и още един доведен, с който почти не контактувам (пак от биологичния баща). Та много братя и сестри , много нещо. Сега роди най-малката сестра- Станимира.
Забравих да кажа, че сестричката ми ще е самотна майка, та се налага доста да помагам Simple Smile. Стаята на бебка е от мен Simple Smile (ремонта де).Ако ви кажа как се вълнувах като купувах бебешорските розиви дрешкииии!! (биологичния часовник цъка ли цъка Simple Smile Имаше голяма смешка на изписването-бяхме аз, средната сестра, майка им и Иво. Излизат и разбира се, подават бебето на Иво-решиха, че е таткото и той като се смути.. Joy Ама гушка, какво ще прави-и без това засега е единствения мъж, който ще е наоколо Simple Smile
Ето и снимки- тук сме и трите + бебето:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=111500
Радвам се, че ви има, за да споделя това с вас!  bouquet  bouquet

# 174
Еми, още веднъж честито! Пожелавам на сладката бонбонка да е здрава и щастлива и много, много късмет в живота.

# 175
  • Добрич
Еми, мила, радвам се за щастливия край на притесненията ти.
Честита ти племенничка, малка сладка, розова бонбонка!!!!

Направо ми се доиприиска пак едно бебенце

# 176
Еййй това лелите сме страшна работа. Еми, като разглеждах снимките и четях написаното под тях, преживях изписването и прибирането на бебе Никол у дома. Не зная как, но изпитах същите емоции и вълнение от преди три години....
Да Ви  е жива и здрава беборанката, а на смелото мамче пожелавам само късмет от тук нататък

# 177
  • Sofia
Честито лельо Еми   bouquet Да са здрави и щастливи Никол и мама  bouquet И леля, за да помага и да се радва на малката бонбонка (ама какви розови бузки има Heart Eyes )

# 178
  • Варна
Еми, Честита беборана!   bouquet
Да Ви е жива и здрава!

Ох, ама то бузи за шипане и крачка за хапане, ай, ай,ай! Пу, пу!
Много ви здраве на голямото фемили!
Прегръщам та!

# 179
извинявам се, че се намесвам в отчетната ви тема, но не мога да се стърпя...

Емка, честита племенница!
Да са живи и здрави и тя и сестра ти!
Пупу, малък, сладък пух!
Страхотна бебка с розови бузки Grinning

Емка, дано всичко оттук нататък да върви по вода и проблемите останат зад гърба им Praynig.
Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт