АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 971
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Роси, аз направих, ама то не стана точно еротично шоу, ами по-скоро хумористично  hahaha. И ако разбере че съм го публикувала някъде ще ми се случи случка, най-меко казано  Crazy. Само с две думи ще опиша, че въсшност "еротичното" бельо е чифт боксерки с 3 номера по-големи вдигнати до под мишниците и хванати с тиранти на Ева (т.е. малки) в цвят доста контрастен на боксерките. Той танцува стил мистър Бийн.
 smile3532
Но моля ви, не споменавайте пред него че съм ви го разказала, защото ще ме гръмне.
Но ако направим велика вселенска пролетна среща ще го напием и ще се насладите на шоуто лично  Laughing Mr. Green.

Благодаря за поздравите, ще му ги предам  Grinning!

# 151
Привет, другарчета!
Много ми липсвахте! Представяте ли си, бях цяла седмица без семейството си, без нет Sick
Веси, съжалявам за проблемите на Вики, казали са ти всички разхлабващи средства, които и аз зная, мога само да добавя масаж на коремчето, ако позволи разбира се.
В продължение на аканиците ще споделя, че Дария от мъка по мен и в знак на нейн някакъв протест 2 дни е била в ужасно настроение, правила е всичко на пук, включително и 2 пъти се е наакала в гащите съвсем нарочно. Сега ми се радва, че най-после се прибрах, но е засрамена и не споделя нито думичка за наакванията Embarassed

# 152
  • Sofia
Благодаря за подкрепата, Вики от два дни е по- спокоен. Забраних да му дават всякакви боклуци и запичащи, вкючително и шоколад. Сега вечер се прави по една купа пуканки - много добре действат на червата - хапва и круши, супа и пие вода. Вечер му правя по една чаша топло мляко с мед, че сутрин отказва да пие. И дано се пооправи Peace

Ние за 3ти март ще пътуваме за Велинград. Малко разнообразие ще ни дойде добре.  В хотел Камена ще отседнем, там има малък, но много топъл басейн. Искахме да е в хотела за да не развеждаме Вики по студа с мокра коса. После ще пиша и снимки ще ви пусна да ни видите Mr. Green

Зори, на голяма патерица честито на твойто мъж  bouquet Да ти е жив и здрави и да те слуша.

# 153
Привет момичета Честито на празнуващите на патерици
Нещо пак го бях закъсала здравословно и затова се изгубих от хоризонта.
На мама слънчицето много тежко преживява моите болежки и престои в болница направо ми къса сърцето, но ........ това е живота
Аз съм се настроила на вълна детска градина, почвам да го стягам моят ученик. Изследвания, документи, багажерии за там и така към 20 март ще го пускам, дано този път да се адаптира по лесно и с по-малко болести.

# 154
  • Sofia
Ей, Джен, много ме притесни поста ти Sad Надявам се бързо да се оправяш и повече да не се налага да влизаш в болница Praynig

За детската градина - много несериозно постъпих, не сме записали още Вики на градина. Той от септември ще се прехвърля и аз затова се подмотавам. Но днес ще  ходя да преговарям с директорките на две градини около нас. Но ако се преместим пролетта на Бояна, ще се наложи там да го запиша някъде, а нямам идея от градините в района. Но в краен случай ще го запиша на частна - има поне 2 които ми  харесват, а не са много скъпи.

За адаптацията - малко ще е трудно, но периода на свикване е по- малък отколкото в яслата. Те са по- големи вече, там ще им хареса да си играят с връстници...

За болестите - аз съм доволна от общото физическо състояние на Виктор. Много рядко се разболява вече, болестите му протичат сравнително леко - само последният грип не го подмина, но без антибиотик се оправи за разлика от всички останали в семейството, включително бебко.

Липсвате ми тук, усещам се че май само аз съм безработна и пишеща във форума Sunglasses

# 155
  • София
Zдрасти и от мен Simple Smile !Имам много работа,вечер съм скапана и само ви чета.То и няма кой знае какво за казване.Всъщност излъгах Simple Smile .Кари утре има първа проява в яслата на тържеството за Баба Марта. Участва със стихче и някакъв танц на "Прела баба......." .Проблема е, че днес се разсополиви, но госпожата каза поне за тържеството утре да я заведем, защото била от "гвоздеите" в програмата.На мен сърце не ми дава да не я заведа,защото тя само за това говори и все рецитира и се покланя Simple Smile.Голяма е смешка! За рожденния ден,вече направих резервация в "Приказка без край".Знам ,че има доста време до тогава,ама не искам в последния момент, да се ядосвам,че всички клубове са заети.
Другото ново е ,че реших да напускам работа и сега си търся нова.Това е за сега от нас.Целувки за всички малки сладури!!!

# 156
Уф, и при нас нищо ново... Обичайните глезотии, дето си ги имате пред вас непрекъснато.

Утре ще ходя да подавам документите на Ирина за една детска градина, а в петък - за друга. Аз съм по-навита на втората, батко й там ходи. Баща й пък харесва повече тая, дето ще е утре. Има време да го решим, ама на мен хич не ми се ще да я записвам на градина, все си смисля, че ако стои у нас, ще можем да й обръщаме повече внимание.

# 157
Честита Баба Марта на всички!

# 158
Бейбита мои мили, честита баба Марта !!!

# 159
  • Sofia
Честита Баба Марта и от нас  bouquet Да сте здрави и щастливи, румени, засмени  bouquet

# 160
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Да сте здрави, румени, засмени Heart Eyes

Как лети времето, момичета #Crazy точно след 1 месец Дария стартира кампанията на рождениците в чудната ни темичка Simple Smile
На градина тя няма да ходи Naughty, защото е решила да я пропусне и иска направо да я запишем в професионална гимназия, но проблемът е, че още не е решила, какъв профил точно Rolling Eyes newsm78
Как да иска в градина, детето, след като общува предимно с племениците ми, които са гимназисти и кандидат такива Mr. Green
Вчера сестра ми й обяснявала  за белите мечки, пингвините и полюсите... и последвала  реакцията на Дария:
- Абе, лельо, разбрах, че на северния полюс живеят белите мечки, на южния пингвините, но какво е полюс? Joy

# 161
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС !!!
БЪДЕТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ !!!

# 162
  • София
ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете усмихнати и здрави!  Heart Eyes

# 164
  • Добрич
ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА !!!

ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ !

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 09:39 от anuschka

Общи условия

Активация на акаунт