Зори, искам да пробвам пак кексчетата с една малка корекция и тогава ще ти напиша. Струва ми се,че има нещо за доизпипване. Иначе това отгоре е шоколадов мус от около 250 - 300 мл. сладкарска сметана и 100 г. натурален шоколад.
Много щастие, късмет и лЯбов ти желая 
Мацки, къде сте, загубихте се отново нещо...

.
). та на мен ми стана ясно, че още не е узряла за вършене на голямата работа в гърне и в часовете когато знаех че върши тази работа и слагах памперс и и обяснявах че сега я оставям на саме и когато е готова да дойде да ми каже да измием дупето. Така постепенно тя се отпусна и се успокои и даже се научи когато и се върши голямата работа да ми носи сама памперс и после веднага иска да го махаме, да не и излизали пъпчици
.
Зори, аз съм на същият принцип, без насилие, когато иска и както иска. Но при него не е до това дали е с памперс или не. А изглежда, че го боли като ака. И днес намерих кървави жилки ( и аз се извинявам ако съм прекалено образна), което ми говори че детето има сериозен проблем. Според вас на какъв лекар да го заведа? Аз му давам само разхлабващи неща за хапване тези дни, мляко с мед, круши, активия със сливи, даже и Дуфалак. Ефекта е нулев засега, но ще продължавам. Тази нощ се събуди с рев в 3 часа и до сутринта спа много неспокойно. В яслата е стискал цял ден, предложили са му да ака в пампер, даже и "наградка" са му предлагали- не е пожелал. Наака се на път за вкъщи
, представям си и на теб какво ти е
. Със сигурност ще се оправят нещата, само трябва малко време и адекватни мерки.
.
. Това чудо мойто, няма играчка която да не е счупило. Всъшност игрите и основно са свързани със чупене на нещо. Онзи ден намери в коша една кукла тип парцалена и докато и топлех храната и я изпуснах от поглед за 2 минутки, куклата беше обезглавена, с откъснати крака и ръце, и изкормена - целият хол беше в разни дунапренчета и вата. Станала е нахакана и безобразна, като и се карам ми кряска в отговор и ми се перчи и троска, ужасно непослушна и ужасна. Нямам думи
.
И Вики е така, постоянно му се сменя настроението и ако в един момент е много весел, за 1 секунда се променя и става ужас - крещи няма, тръшка се, 1-2 пъти се метна на земята в един магазин понеже отказах да му купя 100те неща, които си хареса...В къщи се занимава добре с играчките, но когато е недоспал става раздразнителен и се сърди и удря... Препоръчани теми