АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 986
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
А!? Господжата като почисти у София, да мине през нашто село, ще я възнаградя чудесно!  Crazy

Гърнеското... Кисне тоже на него с часове, прави висчко там, при спане слагам пампи, но само нощния се пълни с пиш, акото се научи на правилното място да прави. Възпитана работа, ама само дотук. Държи се като тумезец, пещи и врещи, крещи, за да демонстрира гласови данни, Мюзик Айдъл ряпа да ядат.. Нямам уши, нищо не ми остана.  ooooh!
Не дава нищо свое на други деца, много хленчи и пави панаири, когато не стане на нейното. Не обяснява каков е проблемата, а веднага реве и въобще - нетърпим коч. .. Такива работи..
Претенциозна към храната, смуче пръс, захапката деформиран, не ще на фризьор, с окови и белезници режа нокти на крачката, не дава да чистя уши, не ще със сапун да я търкам в банята... Ко да ви кажа!?  Хаос! #Crazy

# 121
Еми, Гого също ака само на гърнето, с куп играчки около него и задължително свалени изцяло панталони и гащи, само по чорапи Simple Smile Но пък пишка в тоалетната прав!

Честито на празнуващите! Ние, също като Хапка, не празнуваме, ако се случи - по-скоро Трифон Зарезан Simple Smile Но пък брат ми е роден днес, та имаме друг повод да не го пропускаме така или иначе този ден.

# 122
не, не мога да издържа. Погледнете само какво е сътворила Зори

Толкова е красива, че ме запали и аз да правя торта
Е как да не почетеш празника с такава торта, кажете ми ...

# 123
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ЗОРИ  chef  bouquet Как още не си отворила ателие за бутикови торти???
Кой, каквото празнува, наздраве, на любов...!
Нашето овне с двойно завити рога е на седмичен бабино-лелин дом, минавам след работа да я видя, а тя бърза да ме изгони на 3-тата минута щом няма да я взема, поне да не я дразня. Страдаме всички Sad
Еми, както споменах новата ми работа е свързана с много пътувания и когато ми се удаде случай да пренощувам в София, задължително ще свиркам отдалеч, но засега програмата е идната седмица изцяло в Пловдив на панаир Crossing Arms, а други варианти засега не надушвам.

# 124
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО СВЕТЛЕ (Vadjra)!!
Светленце, бъди все така фина, усмихната, деликатна. Желая ти прекрасни емоции, с любими хора, весели и чудесни изненади, здраве, пари и любов!
Весел празник!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 125
  • Варна
 Shocked О, джизъс.. Торта ли е туй? Брех!! Бравос!
АЗ мислех, че само Сладкохапкова ги върши тия, скоро точих лиги по някаков сватбен сладкиш, изобретен от нейните вълшебни ръце, ама Зори хич не си поплюва. Пу! Маскара! Мискинка таквазе, гледай я какви работи умеела!
Пу пу!  bouquet

# 126
Аааааааа, не съм само аз, Зори е майсторица от класа!
Тазгодишните й торти са направо върха.

Зори, мила, прати ми снимка на новите си придобивки, че много ме заинтригува с тях. И още нещо - голямо благодаря за покупките. Току -що получих всичко и съм много доволна   bouquet

# 127
Ааааа Жени ще те шляпам аз тебе, що ме караш да се червя сега  Crossing Arms.
Ти твориш ли твоята торта вече? Искам снимки после!

Роси, радвам се, че си доволна  Hug! Само да да я паркирам Ева в леглото и ще снимам придобивките си.

Vadjra, честит рожден ден мила!

Пожелавам ти слънчево и весело настроение като днешният прекрасен слънчев ден навън и много, много усмивки  Heart Eyes!

# 128
  • Варна
О, честит рожден ден, Светле!  bouquet
Много здраве, обич и вълшебства!

Зори, ща ва замоля фотоси тука да турите, Сладкохапкова тоже като готви да дама снимкос, защото аз време няма за Готварския, нито за готварство въобще, ама то и мерак нямам. Но лятоска ще ми турят нова, совсем нова, прясно сглобена, въодушевителна куфня, която мое ме вдъхнови совсем, барабар с вашите творения и тряба съм осведомен какво се произвежда от приятелкити. Хади, никаков свян, да се дава сичко тука!!  Heart Eyes

# 129
Как да ти откажа  Grinning, ето ти картинка на вчерашните шоколадови кексчета, макар че са на светлинни години от красотата на Зори:

# 130
  • Варна
Добре де, все се чудя! newsm78
Бръкаш вълшебни вкуснотии сладкишкови, а пък ходите цялото фамилия едни кльощави, вятър да ва дуфни и сте у Варнь на гости... Как става таз работа? Вий не ядете ли тез произведения на Гранде Кулинария?! Зори е те същити скенджи!?
Не знам, тоз свят.. Накъде върви?!  Whistling

# 131
Сладка, хич недей да скромничиш, защото всички сме видели твоите красоти  Peace.
Я драсни рецептата за тези кексчета, щото изглеждат страшно апетитно.

Небесна, ядеме и пушек се вдига. Лошото е, че на мен вече доста ми личи  Twisted Evil  Animal Pig.

# 132
  • СОФИЯ
Благодаря ви момичета  Hug

Много сте мили  newsm03
Дай боже всички да бъдем много здрави, щастливи и обичани. А пък слънцето да не залязва в емоциите ни   bouquet

# 133
  • Добрич
Честит  рожден  ден, vadjara!!!

# 134
Светле, честито и от мен
Много, много щастие!!!

Зори, да има да вземаш  Crossing Arms. Този талант трябва да се показва. Аз съм само с изпечени блатове на тортата . Тресе ме  тук  една треска, корема ми е играе от нерви и не мога нищо да творя.... Леле момичета, ще се побъркам.... ейй трябва да си обърна внимание на нервичките. Това мойто не е нормално

Общи условия

Активация на акаунт