АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 16 996
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Роси, сладка моя, благодаря ти много за предизборната кампания  Laughing, но опонента ми е много силен, нямам никакъв шанс  Hug.
Все пак ласкаещо е, че съм в челната тройка  Laughing, ще се задоволя и със среброто  Mr. Green.
Благодаря на всички ви  Heart Eyes!
Зори, мястото ти изобщо не е в тройката, ти си номер едно. Но "опонентът" ти има гласовете на целия Клюкарник, затова си права да приемаш нещата с чувство за хумор.

Що се отнася до мен - аз едва се справям с поверените ми подфоруми в "Гответе с мен", така че джедайския меч ще ми дойде в повече. Ако има нежда от съвет - обаждам се, но "Готварския" има нежда от сериозна модераторска работа, за която аз нямам времето. Дано човекът, който спечели, се заеме сериозно с тази задача, че яко бачкане го чака  Laughing

Ама и аз се разфилософствах по нетипични за темата въпроси.

Има ли някой набор, дето още дриска в гащите? Ирина пишка на гърне или в тоалетна, но за акото се стиска, докато й сложа нощния памперс и тогава го прави.

# 106
  • СОФИЯ

[/quote]
Има ли някой набор, дето още дриска в гащите? Ирина пишка на гърне или в тоалетна, но за акото се стиска, докато й сложа нощния памперс и тогава го прави.
[/quote]

Определено имаме проблем с вършенето на голямата работа - основно в гащите. Освен, когато е в яслата - там лелките нещо му баят сигурно и е перфектен.
Тази нощ даже се напишкахме в леглото, вчера всичките пъти в гащите  Cry
Надявам се причината да е в настинка, а не да е свързана с проблем на психическа основа.

Зори и Сладка хапка   bouquet
За нас винаги ще сте номер едно  chef

# 107
Кети не се нааква в гащите,но си спи с памперс. И нямам идея кога ще го махнем. Сутрин си е пълен. Мисля си да стане топло и ще се пробвам с чаршафчетата-пелена. Белким стане нещо.

# 108
  • Sofia
Вики е на моменти - ту ака в тоалетната, ту не иска и ака  в памперса. Но съм вдигнала ръце и хич даже не го мисля. Когато- тогава. А нощния памперс и аз като Жени чак лятото ще го пробвам, ако дотогава не се е усетил сам. Винаги сутрин е пълен засега, няма как да го махна още.

# 109
  • Добрич
И ние да се запишем към дрискащите не по предназначение. Не е регулярно, но се случва. И то най- вече през уикенда. Разваляме дисциплината, наложена през седмицата от бабата  Wink.
А сутрешният памперс е пълен винаги, изпишква се в него и чак тогава става от леглото....

# 110
Роси  Hug.
(Ще ти пиша на Лс какво свърших по твоя въпрос  Simple Smile)

Ние имаме известен напредък по повод акането  Mr. Green. От 2-3 месеца когато и се върши голямата работа, не се крие както преди да пълни гащите, ами си взима памперс от гардероба и ми го носи с думите : "мамо ще акам в памперса"  hahaha. Това поне ми спестява прането или евентуалното изхвърлянето на чифт гащи. Има две-три случки, когато сама е изявила желание да ака в гърнето и знае че там нито колят, нито бесят  Laughing, но за сега си държи твърдо на памперса за тази цел. Овне, какво да го правя!

# 111
Като заговорихте за памперс, се сетих да се похваля, че Гого от няколко чесеца вече е без памперс и през нощта, и пу-пу, нямаме никакви проблеми. Само два пъти имахме нощен инцидент с пишкането, но не се брои.

Жени, ми дайте да се организираме за клуб някой, на танци... Аз лично не си падам по Максимус, но както казах, на китари съм навита, на музика на живо също. Но съм изостанала с познанията къде какво предлагат...

# 112
Но съм изостанала с познанията къде какво предлагат...
.... мани, мани, аз станах за смях с едни приятели... Така са се смяли за моя сметка.
ми кво да направя  ... станах неграмотна в тая сфера. Виж да мепопиташ за детски клубове - всичките ги знам...  Mr. Green

Какво щеподарявате на мъжете утре?
Аз на моя му купих много травиално  Embarassed - бельо (блуза и боксери). Много готино, направо ми идва аз да го облека (ха, ха така съм му подарявала вече бельо,  но бях млада, красива  и без корем... Другия ми подарък е портфейл.  Постарах се и  трите  неща да са доста хубавички

# 113
Еvjeni, ние с моят съпруг традиционно нищо не си подаряваме на св. Валентин. Май и не го празнуваме, като се замисля. През последните години има нещо като раздвижване у нас на този ден, но то е заради Ивайло, който купува разни сърчица и пр. за момичетата. Нито пък имаме планове да ходим някъде на кръчма.

Малко ми е изкуствен тоя празник - ами че ние си се обичаме вече толкова време, не ми се вижда нормално да се грабна и да празнувам веднъж в годината. Да е жив и здрав любимия, че е до мене в тежки моменти и че ме търпи и когато не съм за търпене, пък аз си му показвам какво ми е отношението към него и без да е Св. Валентин. Ох, разфилософствах се, ама тая сапунено-шекерена култура, дето се е зародила, яко ме дразни и май се поувлякох в размислите. Като Юлиян Вучков станах  Grinning

# 114
Сладка, на мен пък ми дай празници. Обичам си и 8-ми март. Самото приготовление за празника ме зарежда  положително.

# 115
  • София
И аз не го тача днешния "празник". За пампите-аз отдавана отдавна забравих за какво иде реч, и нощния го махнахме преди повече от половин година. Но на всяко детенце си му идва момента по различно време.
На мен все повече не ми стига времето да си бъда с детето и много страдам, вече е толкова забавен и интересен, умирам от кеф да си играя и говоря с него, но уви имаме само по два часа вечер и малко сутрин. Много ми е търсене. В тази връзка съм решила, че ще си взимам жена да ми помага с домакинството, защото не смогвам, а не бих лишила детето си от внимание ве4ер, за да почна да чистя, гладя и пр. Приоритети.......Имате ли позната жена, на която може да се гласува доверие, става дума за веднъж седмично, мисля, че изискванията ми не са ужасно високи-стандартно почистване на стандартен апартамент и веднъж на три месеца-прозорци?
Мацки да ви кажа, че ми е мъчно и за нашите дружки от стараната-хайде Сладка, Анушка, Зори ( Heart Eyes), Небеснааааа (ти ще ядеш бой, че се загуби), M&D, няма ли начин да се организирате да оставите дечурлята и да се вдигнете до София, пък тогава със сигурност ще спретнем прословутото женско парти? Hug  bouquet Joy

# 116
Аз съм като Evjeni- на ми дай празници Laughing. Обичам най-вече подготовката за празника и очакването му....
И ние махнахме отдавна, отдавна памперса - дневен и нощен.Имаше период на трудна адаптация,но.....мина всичко. Наистина е до дете и момент.

Еми, ако намериш такава жена - свиркай моля те - аз търся от известно време, все пак не мога да пусна всеки в къщата си Rolling Eyes
Лек дъждовен ден  bouquet

# 117
Привет мацки и от мен, аз не само не го тача този празник, а даже лекинко се дразня от него, имам впредвид за  истеричната  еуфория, която се създава. sladka hapka перфектно си го написала.
Емче най-сетне се реши да се подпомогнеш в домакинството, поздравявам те.
Много са ни забавни дечурлята, но напоследък Пепи се е залепил като гербова марка за мен, сигурно понеже постоянно през деня го гледт различни хора и вечер си търси сигурност и уют при мама.
Мен най-много ме радва, че вече е много по-разумен, отговорен и кооперативен.
Аз домакинстването просто го правя под формата на игра с Пепито, той нали ми е чистофайник и готвач, откликва с интерес на тези игри, но не винаги и  в такива моменти се включва таткото и така.

# 118
Здравейте Hug,
Честито на кой каквото празнува Wink
Мен ме знаете ,че не ги долюбвам празниците ама никак и никои ,аз като Гралчи от смърфовете  Embarassed.Та и сега така.Обаче си имаме повод да се повеселим в нашето семейство:)
Имаме кръгла годишнина от едно предложение за брак:)
Та който не празнува днес друг празник да се смята почерпен от мен по този повод Hug newsm24
По онова време Св.Валентин не беше много познат празник Twisted Evil

Еми,ако намериш жена  за почистване и има желание за по голяма заетост ,може да ми се обадиш и аз съм се замислила за такова нещо.
Условията са ми същите веднъж седмично и прозорци чат пат.

Някой може ли да ми даде мнение за Пумъкъл и за Светлина?
Ама от първо лице.

Веси ме изумява с гърне историята.Ака и пишка постоянно в него.Вечер е с папи ,както и през обедния сън,защото задължително пие мляко и естествено пикае като за световно:)

# 119
  • София
Хриси, аз ходих преди година и нещо  до Пумукъл...точно бяха отворили. Не се впечатлих за това , което предлагат и то за сериозна цифра...
Аз забравих да споделя, че все пак и ние имаме "тоалетен" проблем- Иво пък не иска и дума да чуе за тоалетната. А като знам Пепи как сам се обслужва...Нашето момче си е пристрастено към гърнето и това е. Пробвах да го крия, за да си ползва тоалетната като голямо момче, но не Naughty, абсурд. И то акането е голям смешен ритуал, (почти като нас- с вестника или книжката Blush), "мамоо, ще акам, дай ми книжка, донеси ми играчките" и се засяда по половин час ритуал. Работата е свършена още за една минута, но после седи и лъже, че има още докато хууубавичко не се осмърди хола (примерно) Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт