АПРИЛСКО-МАЙСКИ ЛУДОРИИ :-)

• 17 007
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Ха, тамън влязох да видя коя е дружинката за Максимус и докато четох реших, че ще сте куп луди мацки, а то сте изпопадали от списъка Sad  Жалко, поне ако някой иде, да пусне снимки.

Аз съм много заета и нямам време да пиша, бях пак в командировка преди две седмици, след 10-тина дни пак ще ходя. Въпреки, че отсъствам по 4-5-6 дни, обаче, Гого все още не се отказва от цокането, вече взе да ми писва. Пробвам разни стратегии, ама не ми минава номера Sad

Нашият племенник също е болен от варицела, обрина се точно в деня, в който бяха играли с Гого, но Гогата е добре. Той, пу-пу, хич не е боледувал тази зима, само 1-2 пъти ми е вдигал температура за по 1-2 дни и това е. Дано да е все така...

Момичета, умря ни едното коте, сиамско (отрови се от Коледната звезда, направо ужас) и сега търсим да си вземем малко женско сиамско коте. Моля ви, ако чуете някай да дава/продава, обадете ми се.

# 91
  • София
Силве, ако серизоно си решила да отбиваш Гогата (чак ми е странен термина на тази възраст Wink), безотказния метод, който патентовах вече на доста хора помогна Mr. Green. Гадно е, но е безотказно. Разтворът п/в гризане на нокти се казва DaumExol, около 10лв струва. Обясняваш един ден като се прибереш, че млякото се е развалило, мажеш се тайно с разтвора (почти не щипе)-гарантирам ти-няма да иска повече. Ако се наложи 2-3 дни се мажи. Ако наистина се решила да е край де. Ама да знаеш, че има дискомфорт като свърши връзката с "кърмачето"-ти го знаеш де.

Мацкиии, много сме несериозни със забавленията. Аз съм  по-добре, но не съм съвсем здрава, само експресните инжекции вчера и днес и ударните дози антибиотик ме оправиха. Оказа се серизона бактериална инфекция, засегнати са ми уши, гърло, лимфните ми възли са като ябълки, ужас. Пия яки антибиотици и куп други илачи, та нямаше да мога и да си пийна ракийка Mr. Green Mr. Green
Чакаме организаторката Twisted Evil по-добре да се представи след седмица-две. Че се изложихме еееееей!!!!!

# 92
Еех, пустия му грип, развали ви купона Confused
Аз без да се каня много-много снощи можех да бъда на подобно шоу в Стара загора, но предпочетохме да се приберем в Русе. Силве, явно отсъствието ти ще затрудни отбиването, най-вероятно Гого с цокането компенсира липсата. Предполагам, защото след всяко мое отсъствие от дома за по-дълго Дария се вкопчва на врата ми и се гушкаме дълго и силно.
Целувки на любимия ни Гого Heart Eyes
Бързо оздравяване на всички болни от дружинката ни!

# 93
Чакаме организаторката Twisted Evil по-добре да се представи след седмица-две. Че се изложихме еееееей!!!!!
а сега  на крива ракета, космоса й пречи  Crossing Arms
Я вие оздравейте, то купона няма да избяга

# 94
  • София
Кво да ви кажа?? Пак мъж да свърши работа Twisted Evil
Днес мъжОт на Катето, като реверанс, че му дадох добра цена за една джаджа ми нашепна, че Максимус танцуват всеки четвъртък от 24.00 до 01.00 в EXIT.  Joy Joy Много късно бе, аз спя обикновено тогава Mr. Green Mr. Green
НО! Сега да ви проуча нагласите и другата седмица тоя път ще се заема със сериозна оргазнизация и поименно и повсеместно агитиране. Та така-за другия четвъртък желаещи за среща-раздумка-разпивка и евентуално зазяпване в Максимус? Joy Joy Joy
Щот , ако ме резнете, ще вземем семейно да се вдигнем до ВИдин за представлянието на Теди Laughing Laughing (или по-скоро да си намачкам и нагушкам кръщелницата и прелестната и майка)

# 95
Еми, мерси за съвета. Като краен вариант ще стигна и до това, няма как. Вярно е, че първо трябва да реша, че е край. Аз обаче, все се надявам някакси да убедя Гого, че той трябва да спре, а не аз да го спра, ама ще видим тая работа...

# 96
  • Sofia
Еми, нали знаеш кой е първа жичка за водичка Wink АЗ  Mr. Green Брой ме, идвам...и във Видин ша дойда даже Sunglasses

Снощи сънувах, че съм на диско и се приближава един супер пич (името му беше Русен newsm78) и ми казва, че иска да прави секс с мене. Аз шок (дори насън) и после го питам сигурен ли е. А той ми отговаря, че една бивша моя колежка ме била препоръчала Twisted Evil Тва хормоните не прощават ...

# 97
Весито, сънят ти си го бива! Нямам нищо против и аз да сънувам такива работи, че напоследък съм толкова сдухана и преуморена, че като легна, и следващия ми спомен е как се събуждам на сутринта.

Момичета, хайде да гласуваме за нашата Зори за модератор на "Готварския"!!!

# 98
Хайде, Хапчице, ама дай линк, че нямам време да ровя  Confused

# 99
Хайде, Хапчице, ама дай линк, че нямам време да ровя  Confused
Бите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163845.0

# 100
Здравейте мами:)
Най-накрая се добрах до нет в този хотел.
Изкарахме безумна почивка.От три седмици тук ,се надявам утре да ми е първия ден на ски Cry
и то не съм убедена ,че ще се получи.
Изкарах гадния грип тук,като успоредно с него имах бъбречна криза.Откачих,не смееш да се изкашляш,а ти се кашля яко.Мъчих се да не дишам ако мога.Някакъв кошмар.Накрая виканха един анестезиолог и ми прасна един фентанил ,та оживях.
Бащатко и дзверко само ги близна.Естествено изкарах една безкрайна вечер с Веси с 40 градуса температура.
После се започнаха на таткото ангажиментите и така .
Стискайте ми палци утре да се кача.
Естествено за сметка на това сигурно ще ми израснат ципи между пръстите на караката.Минахме с Веси де що басейн имаше.Днес даже ходихме на баня,ама истинска си баня в село Баня.

В неделя се прибираме и много ми се ще да се ходи някъде ,ама защо на Максимус,бе Мацки?
На мен така ми се ходи някъде с някоя хубава рок музика, с някои дългокоси младежи с китари и да има "жица брат ми"Simple Smile
Аз имам шанс да дезертирам  в четвъртък  и неделя вечер.Та ако се нагласи за тогава броите ме.Ако трябва и на Максимус ще дойда ,може да ме сложите с гръб:),няма да се разсърдя:)

Сега отивам да гласувам за Зори Hug

# 101
  • Варна
Абе ей, друг път лични да пращате за гласуване, мискинки.. Добре, че случайно се сетих да видя ко праят наборите Щяф да пропусна! Сладкохапкова, защо не присъства в модераторството?..  Heart Eyes
Цун по муцун!

# 102
Роси, сладка моя, благодаря ти много за предизборната кампания  Laughing, но опонента ми е много силен, нямам никакъв шанс  Hug.
Все пак ласкаещо е, че съм в челната тройка  Laughing, ще се задоволя и със среброто  Mr. Green.
Благодаря на всички ви  Heart Eyes!

# 103
Бавна, плавна и на мен ми се ходи повече на китари, а не на Максимус, та затова си трая засега. Ако речем да се организираме за някой пиано бар като например Синатра, ще съм по-въодушевена.

# 104
 а бе момичета, въпроса е да се съберем без дечурлига. Да се видим ние си
А на какво ще бъде, няма значение. Цялата идея тръгна от това, че казах, че темата се активизира като се заговори за мъже или секс.... нещо децата не са ни интересни вече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт