За мъжете и “дебеланките”.

• 23 984
  • 575
  •   1
Отговори
# 315
П. С не коментирам целулит.
Повече от 50% от пишещите тук ще се съгласят че са със силно преливащи фирми
Как го решавате това?
Нямам нито целулит, нито преливащи форми. Дамите, които съм виждала от тук списващите, поне 70%, също не са с преливащи форми. Големи предразсъдъци, голямо чудо.

Не, бе, Бази, грациите преливат отвсякъде. Ние сме си добре Laughing

# 316
Те и грациите не може да се каже, че са точно дебели и отпуснати. Виждат се едни хубави гърди, стегнати и без видима мазнина в тях, много атлетични седалища, яки бедрени мускули и прасци гръб, мускулести предмишници. Има доста слаби жени, които не са толкова атлетични.

# 317
Те и грациите не може да се каже, че са точно дебели и отпуснати. Виждат се едни хубави гърди, стегнати и без видима мазнина в тях, много атлетични седалища, яки бедрени мускули и прасци гръб, мускулести предмишници. Има доста слаби жени, които не са толкова атлетични.
Точно. Баш са здрави и набити, а не като торби с изсипано желе, както изглеждат хората, тъпчещи фаст фууд и литри кола.

# 318

Е ги де - как им казаха " фитнес ентусиастки" Wink

# 319
Не съм Мис Свят, ама и не съм с преливащи форми, моля! Ще взема да се обидя и да не си пиша повече с вас 😃

# 320
Всяка жена може да има харизма или очарование. И то не се определя от килограмите ѝ.
Нямам против преливащите форми на никого, ако доставят удоволствие и наслада на някого.
Лично аз съм силно повлияна от моделите от 90-те и за мен секси е нещо подобно:
Скрит текст:

# 321
  • София
Всеки мъж харесва различни неща.
Преди малко питах моя съпруг конкретно по тази тема. Каза, че идеалните женски гърди са тези, които можеш да обхванеш с шепата си. Като подхвърлих, че обичайно големите гърди се смятат за сексѝ, отговорът беше циничен: "Всякакви че...джии има." Кратко и ясно.
Моя мъж казва същите неща. Simple Smile Поне съм спокойна че не е само той на това мнение.

# 322
То Рубенсова жена може е нарицателно, но показаните фигури не са дебели (освен ако не ги сравняваш с кокаиновите моделки от 90те). Значи или хората се кефят на кокаиновите манекенки, или си нямат идея какво е реално Рубенсова жена. Като се каже Рубенс, хората си представят нещо като Искра Фидосова, а тя всъщност е буквално пъти по-дебела. Рубенските са всичко друго, но не и преливащи. И, за разлика от истински дебелите жени, ако облечеш рубенските, ще си паснат в нормален размер конфекция.

# 323
Тц!
Рубенс:

За тази тема са дебели, безгърди и едрогъзи, с кореми, прекалено мускулести, с двойни брадички и краконещо си ...

Иначе са нормални жени Simple Smile

# 324
  • Далечният изток
Но пък са епилирани...

# 325
Да се обединим и да върнем тази мода момичета. Тогава най-сетне с чиста съвест и без угризения, ще си купя онази тортичка, която видях преди 2 години и за чийто вкус  имам почти перверзи фантазии .Flushed

# 326
  • София
Да се обединим и да върнем тази мода момичета. Тогава най-сетне с чиста съвест и без угризения, ще си купя онази тортичка, която видях преди 2 години и за чийто вкус  имам почти перверзи фантазии .Flushed
И това е живот ли?
Не ми отговаряй, мерси.

Била съм 50 кг много дълго време (не се харесвах), била съм и 83. И с тези ми килограми имам хармонична фигура, бивша националка съм, днес танцьорка.  Да ви кажа, всякак си се харесвам, ама превес в чуждото харесване имат пищните ми форми и това си е тенденция, не спорадичност.
Никой нищо не го спира, ако те ще. Това е.

# 327
  • По света и у нас
Жената трябва да има талия - това е мерилото. Ако нямаш талия и си с поясчета от сланина в изправено положение, значи си прекалила.
Смятам, че ако някой е стигнал размера на Лизо - е безсмислено да се повдига темата за здравословните съвети. Трябвало е майка и да и говори преди да се стигне до там, но черните си падат по яко дебели, такаче при тях това е красотата.
Някой там попита дали получавам комплименти от чичаците - да получавам.
Но в Америка, мъж ще ти направи комплимент предимно ако се заговорите или се запознаете, по-рядко ще те спре да на улицата или в бара да ти каже, че те харесва, защото може някой да се оплаче.  По скоро жени ще ти правят комплименти отколкото мъж.

# 328
Целулитът е новото нормално. Всъщност, това е ок. Със съвременните храни и начин на живот, повечето жени го имаме. За мен лично е важно да го държа по-изкъсо, а пък мъжете да са наясно, че реалните жени не са като фотошопираните.

# 329
Стигахме и до целулита. Simple Smile И понеже ме мързи да пиша, намерих статия припокриваща напълно моето мнение.
На който му се чете, да заповяда:
https://zdrave.to/krasota/celulityt--ne-e-bolest-a-normalno-syst … na-mastnata-tykan
Колкото повече жени го проумеят, толкова повече и по-щастливи връзки ще има. Wink

Общи условия

Активация на акаунт