🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106

ЖДНБ! Пожааар в спалнята ! Ето това е мужкарац завиждай те . Моят мъъъъъж !  Разчмечтахме се . Казанове е немирен флиртува , изневерява . Ех , не е лесно да го опазиш  ,  като сме луди му прощаваме  

такива задкадрови са ми интересни. Показват заснеменето , фокуси. Кранове , камери огромни . Екипа зад камера също е толкова важен .  Не е далеч това  когато и Чачи ще застане зад нея и ще сътвори чудеса . Само не искам да се отказва от актьорството, защото има още велики образи да изиграе. Любопитно е какви сценари пише. 

трейлъра за сезон 3 в ютуб. Ще го запазя в архива като глася темата .

Дервишкият танц

Толкоз красота  не мога да си избера авче .  Сега ще си съхраня и страхотните гифки от Еми Flowers Tulip

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 18:57 от femmi2

# 107

Феми, задръстих си компютъра с видеа, снимки и гифки на Чачо от "Terzi" - Сезон 2. Ама какво да се прави, феновете са пощурели, пускат непрекъснато интересни клипчета в Twitter, а аз нали съм си безработна, режа гифки.
     Събирай, каквото ти хареса, че ще ги изтрия.

# 108
"Рибарче"-то го складираха в Гугъл драйв. Не може ли "Шивача" да е така, като се направи превод на 2- ри сезон /ако се направи , разбира се/?

# 109
Сега проверих преводите на бг с проектите на Ча са премахнати.
Това е идея за Гугъл драйв  трябва да се направи от който разбира. Ако има на бг на новия сезон на Терзи може там да се съхрани. Засега ще се задоволим с руските. Поне тях няма да пипат.

Дианкааа ,нерде се изгуби много работа ли имаш?
Айде че ще ти откраднат мъжа виж къв е наплив:joy:
Почна ли да гледаш новия сезон?

Емкаааа , ще съхраня и аз ще си задръстя компа . Ти не трий всичко остави си някой секси гифки  как пие и пуши . Феновете са полудели не могат да му се наситят и творят . Кога ще качат и еротик сцените. Това най много ме кефи и интересува😺

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 20:27 от femmi2

# 110
Ехааа, започнаха интересните видеа:

# 111
Добър вечер, момичета! Заета съм от известно време много. Новата тема почти не съм я чела. Само отгоре, отгоре. Започнах го и го свърших още на 28-ми 😄😄 новия сезон.
А, най-красивия мъж да не го пипат хич, че ще се разправяме. Много, ама наистина много им завиждам на тия жени. Във втори сезон особено на Берак... И на това съм съгласна, ама поне да го докосна 🙊🙉🤷😑😄😄.  Хареса ми всичко. Всички си изиграха прекрасно ролите, но аз съм възхитена от актьора, който изигра Мустафа. Брилянтно изиграна роля. Сякаш наистина  е в такова състояние. Неговота роля я намирам за най-трудна. Но малко според мен са несвързани наистина нещата. В първи сезон нямаше време да се залюбят, камо ли да се  заобичат. Премерил на нея два пъти една рокля и вече не може да живее без нея 🤭🤷😄. Трябваше да преживеят нещо повече, да се случи нещо повече. Да идат някъде, една вода да му се невиди заедно да изпият. Иначе качествена продукция. Г-жа Берак, не я харесвам. Никак, даже, особено за него. Иначе изглежда приятна  и забавна и в живота. Другата му леля е много грозна, ако ги няма лъскавите дрехи и т.н и не беше слаба, хептем нямаше да става за нищо. Ако има или е имал нещо с нея е чисто натурално луд. Иначе за него и най-красивата да избере пак няма да я харесам, сигурно. Иначе най-добре според мен до него стои Бенсу. С Хазал също, но там повече е заради това, че е любим сериал и историята. Иначе наистина го харесвам с Бенсу. Не писах, не писах и като почнах, се изповърнах набързо 🤭😄😄😄

# 112
Добро утро!
Günaydın!
Най-накрая мога да споделя и своите впечатление и после ще се върна да прочета какво сте писали.
Уникален,невероятен,много красив и ужасно талантлив Чаатай Улусой отново!
Толкова естествено и сякаш леко премина през толкова много човешки състояния!!!
Както само той може!
Голям актьор!!! Голям!!!
За филма мога да кажа,че много ми харесва. За разлика от вас,аз още в първия сезон усетих ,че се заражда любов,казах ви го и тогава. Видяха се такива ,каквито са и без да се познават се обикнаха. За мен не беше неестествено това негово поведение. Душата му страдаше,заедно с тялото.
Отношенията с Мустафа и особено момента на приемането му ме разтърсиха!
Очаквах малко повече от срещата с майка му. Това за мен е един от малкото моменти,които не успяха да покажат както трябва. За секс сцените,какво да кажа-  Чачо е страхотен,Бери има прекрасна фигура,но и тя като всички се е направила на нищо в лицето. Тази ужасна,попълнена горна устна,прави лицето и още по-неприятно.
Иначе е лека и разкрепостена,играе така,сякаш е такава и в живота.
Не съм учудена,ако кака е проявила ревност. Такава жена, покрай мъжа,когото обичаш може да бъде бомба със закъснител.
Слава Богу, че нищо не се е случило!
Салих отново беше брилянтен,а за изпълнението на Мустафа,мога само да се възхищавам! Перфектна игра!
Малката колежка, също се справи добре. Успя да покаже емоциите,които изпитва героинята и.
Беше готова на всичко,за да е с Пеями, стана дръзка и непокорна,не се страхуваше от Димитри,но Пеями не предаде приятеля си!
Въобще всички минаха през някакъв катарзис.
Още нещо,което малко ме подразни е как изведнъж сякаш и ръката вече не го болеше...
Възхитени съм от танца на Дервиша! Чатай няма равен в това,да изпипва всичко,до най-малкия детайл!
Тона го прави уникален и неповторим!
One in a million! Blue Heart
Интересно ми е каква част от историята е истина. Цялата ли? Има ли някаква информация?
Разбира се,чакам вече с нетърпение третия сезон.  Надявам се да го пуснат преди "Джентълмен ",за който се появи информация, че ще е на екран през декември.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 09:17 от nezito

# 113
Нези, аз също усетих, че се влюбват, но и аз го намирам за пресилено. Не са прекарали толкова време, че да се зародят такива силни чувства. Иначе, да, колежката  в този сезон  се е поотпуснала, играе по-смело и по-добре. Но има още хляб да яде

# 114
Гюнайдън Nature Sunny

На мнението на Дианка съм всичко е качествено изпипано режисура  каста е великолепен с изключение на главната ,но се е отпуснала и в някой сцени не е зле. Външно сори ,но ме дразни ,грубо лице. Няма харизма и не е смела като Бери.
Тя е друга бира и темперамент.

С тия измислици за ашка ,което е нереално превърнаха сериала в любовна драма. Той в началото не беше такъв. Премери и уши една рокля и вече ще мре от любов и прай глупости. Кога пък толкоз се влюбиха?
Нито се познават ,нито се срещаха тя дори го излъга и от там тръгна всичко и психото откачи тогава мислейки, че кръвният му брат го е предал и отнесе куршума. Харесване не значи влюбване. Мустафа обикна Есвет и може би това да отключи нещо в Пеями. Има друго което не сме засегнали като тема. Есвет се ожени за Мустафа религиозен брак ,после за Димитрии по закон. Тя е с двама мъже ,ако не и три с Пеями.
Това у сериала си мина ей така.
До колкото знам в Турция са позволени такива неща. Мъжете го правят. Пеями и психото разбраха ли изобщо за женитбата с Мустафа?  
Защо купона е в къщата му след като толкоз се измъчва? Тия СЦ се оляха Angry

Нези , Дианка кажете за тялото на Казанова. Много ми хареса секси гръбчето му дори да качва и отслабва то си е непроменено.
От гифките на Еми се видя, че е тренирал за мускули. Ръцете му и пръстите божеее направо аритмия получаваш. Погледа ,изваяното носле. На Бери и Шифа и завиждат милиони по света.
Как да не сънуваш мокри сънища.
Снощи като видях гифките направо..
Голям талант и Огън. Както коментирах Турция му е тясна вече за това, което притежава.
Може да те накара да повярваш в любов ей така от нищото. Плачеш и страдаш с него.
Нямам търпение за финалния сезон.
Дали ще завърши със сватба между Есвет и Пеями. Психото лесно няма да и даде развод.
Есента предполагам ще го излъчат. През август засега не рекламират турски  сериал ,само филм.
Наред е Шахсуто и Клуб да пуснат и да приключат с тях.
Догодина ще пуснат филма със Серенай.

"Джентълмен"по предварително инфо от Бирсен ще е в края на годината. Аз си знаех че ще е тогава още когато заснеха мин.година.  Точно година от тогава.
С Още търпение ще
се въоръжим.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 11:14 от femmi2

# 115
Всеки разбира и усеща нещата по различен начин.
За мен,Пеями,който до този момент беше живял ,заобиколен от скъпи вещи,лукс,фалш,неща,които така или иначе не го вълнуваха и не го правеха щастлив,видя във Фирузе това,което му липсваше. Нещо истинско. Той се влюби в нейната непринуденост,искреност,в душата и. След като облече червената рокля,видя и външната и красота. Човек може да се влюби от пръв поглед,не му е необходимо много време,при тях не беше така.
Двамата се преоткриха постепенно и се заобичаха.  Тя също видя в него неща,които хората около него не бяха забелязали.
След нея той стана друг човек.
Феми,какво да кажа за тялото му. Като изключим периода на червените шорти,когато имаше изваяна фигура, през останалото време не може да се каже,че е имал много хубаво тяло. За мен той е един сравнително добре изглеждащ мъж,който не се старае особено много в тази посока и сякаш не му е толкова важно.
И на мен не ми е важно. Неговата харизма е другаде-тя е в погледа и усмивката му,а те отразяват душата му.
Съгласна съм с теб,че има много красиви ръце! С тънки и нежни (по мъжки) пръсти.

Обожавам го,когато плаче!

# 116

Уауууу ново зад кулисите . С тия очила и ризка направо е жесток ! Тая е такава късметлийка да се упражнява върху нея  и аз искам такаааа Sob
Нези , може ли да резнеш и направиш колаж и доближиш изваяното му лице . Heart Eyes
такъв шивач да имаш друго не ти трябва пращате в рая  с тия ръце . Съблича и облича .

Остаме стабилни по интерес и гледаемост на 4 - та позиция. Отново заслужен успех и похвали .

В Аржентина е на 2 място . Там го Обожават и има много фенове и винаги го поддържат .

Ново от сета на Кубра . Аслъхан и Ахсенчето усмихнати сладурки . Сега и главният виновник да се се яви и ще сме хепи .

когато плаче е толкова естествен и аз го Обожавам . Не ползва капки , а си плаче истински . Това е да си перфектен актьор.

Цитат
Феми,какво да кажа за тялото му. Като изключим периода на червените шорти,когато имаше изваяна фигура, през останалото време не може да се каже,че е имал много хубаво тяло. За мен той е един сравнително добре изглеждащ мъж,който не се старае особено много в тази посока и сякаш не му е толкова важно.
И на мен не ми е важно. Неговата харизма е другаде-тя е в погледа и усмивката му,а те отразяват душата му.

Абсолютно ! За него и за феновете му верните не е важно да е с перфектно тяло. И така си го обичаме.  Когато пожелае се стяга . В Терзито ми хареса не е слаб , нито шишкав и няма шкембе нормален е  напомпал е леко мускули .  Гръбчето му е секси и тези тръпчинки долууу аааах Yum  Периода с червините шорти е Класика ! Тогава е 20 годишен  сега е зрял мъж , тялото се променя . Харизмата му никой не може да я отнеме .  Завлядава и пръска екрана и рала .

На кое място сме в мбд  световната класация ? Различно пишат и не знам кое е официално и вярно на 6  или 8 позиция. Предполагам другата седмица ще сме по напред .  Както и да е и така сме добре .Hands Ok Hand Откакто Терзито е  по НФ Чачи не е слизал от там.  Това че  през ваканцията не се кри и ни радва също е от значение .

Огън и Съблазън ! Просто така си гледа по принцип с такъв поглед 

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 13:41 от femmi2

# 117
Колкото глупаво и налудничаво да звучи аз гледам на него през очите на влюбена жена. Реално ако трябва да сме честни във фигурата в момента и филма не е уау, но аз пак го харесвам. Жалко да занемарява тази красота. Трябва да се постегне. За мен той е моят мъж мечта, само да се старае повече във връзката си. Да бъде по-романтичен, да прави жестове. Той е споделял, че не прави такива неща. Може би, ако наистина се влюби и заобича някоя да се промени. Иначе има страшна харизма и магнетизъм. Че е красив, красив  е, но за мен е повече харизманичен. Привлича и то много.  Отива му много да е модел, да направи една фигура и една реклама за парфюм и за дрехи в стила на Mustang. Като гледам актьорите от 365дни  ме е много яд на него. Защото е много по-красив от тях, ама фигурата много прави човека и ефекта на Аполона  се губи... А, те с тези изваяни фигури са бомба. Такъв го искам. Иначе не го връщам какъвто  и да е 🤗😄

# 118
Здарввйте момичета,
Наслаждавам се на 3 та серия,
И ми се иска да споделя....
Обожавам го, честно, как  плаче, вика, смее се от сърце, целува...
Той няма кофти излъчване в дадена гримаса....

Диди,
Мисля точно като теб, не държа на баклава, но ми се иска да поддържа това което има.....
Харизма Бол,
Обаче не ме кефи кака Берк, но пък какви  крака имаааа  Simple Smile
Еми, страхотни гифки,
Феми, Не е дебел, напротив....според мен трябва време да влезе в оптимална форма, а и гръб, ръце, крака са му добре оформени...само коремчето да стегне Simple Smile
И малко мнения от Туитър

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 14:46 от nanni_123

# 119

https://twitter.com/LoverCllub/status/1685777572628443136
P.DOKUMACI🪡❤️‍🔥
Terzi • cagatay ulusoy

НФ и Гювентам не са му дали зор да се стега иначе щеше да извае тяло. Вероятно така са преценили да е с такава фигура нормална нито слаб , нито шишкав.
Аз съм възхитена от гръбчето колко е изящно красиво и секси. Той е шивач не играе модел със супер тяло.
Визията му е красива особено в лицето супер красавец. Жесток нереален!
С този поглед и лешникови очииии. Пеями е с кариера прави ревюта , богат е всичко има. Между другото дизайнерите и шивачите са по изчанчени по света.

Цитат
Отива му много да е модел, да направи една фигура и една реклама за парфюм и за дрехи в стила на Mustang. Като гледам актьорите от 365дни  ме е много яд на него. Защото е много по-красив от тях, ама фигурата много прави човека и ефекта на Аполона  се губи... Такъв го искам. Иначе не го връщам какъвто  и да е 🤗😄

Реклама на парфюм ,дрехи  часовници, автомобили си мечтая отдавна. Аполона не ще и това си е . Не е като останалите да се снимат в 10000 реклами. В кариерата си е рекламирал само Колинс джинс и това е .
Чачи си изкарва достатъчно от актьорство  за да си купува яхти имоти  и ходи на Миконос. За проект като 365 дни  Чачи е създаден затова . Не трябва да има приятелка никоя нема да издържи на това и айде чао. Всичките ще ги сложи в джоба си . Микелето си го харесвам.  Умее любовните сцени. Рекламно лице на италианското Долче и Габана е.  

асоциация с парфюм:sleeping:

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 19:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт