🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ох,
Ама и задните му части по боксерки са доста секси, Simple Smile
С тея ризи и широки панталони не подчертават сексапил, в смисъл това явно не е търсено....
Ами така си е, по ТВ то показват мъжки тела, поразголени в облеклото актриси, защото всичко друго е забранено, докосват се по ръцете, гледат се в очите....
Докато в Нетфликс поне има по горещи сцени и нямат нужда да се набляга на баклавата и бицепсите, фитнеса и запотените тела ....

# 121

''Ох,
Ама и задните му части по боксерки са доста секси'', Simple Smile

Чок , ама чооооок сексуален е по боксерки,  ако бяха и червенииии и с тези е хубав . За тръпчинките му отдолу какво  ще кажете. Стегнат е в  задните части. Котарче сладкоооо и огненоооо Animal Smiley Cat

Нани , по НФ не знам какво си гледала , но повечето им проекти са горещи. 

Представете си го  в това🤯
https://www.youtube.com/watch?v=IwNCnfXfmuk
https://www.youtube.com/watch?v=92fh4VPwnt4

подобна сцена извъртяха с Бери в Терзито, като на втория клип  така че доближаваме се до 365 дни Joy
ох какви неща ни вълнуват не е истина
https://www.youtube.com/watch?v=bqO3Y5e4Dow
Микеле пее жестоко

https://twitter.com/Wrd_ayca_fans/status/1685739796163858432
Яката сцена в Протектор незабравима , вечна , уникална . Дуда ако е изревнувала да си бият шута отдавна да са се разделили  заради това .  
Наниии гледала ли си я ?
Тук  е с плочки определено. Помня как тренираше на яхтата.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 17:33 от femmi2

# 122
И аз много искам да го видя така. Даже докато гледах филма все него си представях 🤭😄 Имах хубав гръб и дупе, да

# 123
И аз много искам да го видя така. Даже докато гледах филма все него си представях 🤭😄 Има хубав гръб и дупе, да
https://www.youtube.com/watch?v=xwX7_kvfZCQ
Лелееее , глейте какво става тука . Айде Чачииии искаме  те такаааа  у следващият проект .
Мацката да си я бива , нежна , красива смела , темпераментна. Нещо като Лаура идеално ще му пасне.

ох как я завъртя с една ръка и повдигна. Как целувааа Господииии усещаш диханието му направо .
Колежката е наляла в дупето или е от дрехата

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 16:09 от femmi2

# 124
Феми,
Аз я харесвам колежката, това се иска от нея....
Можеше да е по захарна, но според мен това е търсено...
За първи път загледах лелята за която толкова се възмущаваш,  вярвай ми ...И аз...
Физиономия на кон, ...какво като има хубаво тяло...с тея корекции съвсем изперкаха...
Дано стои поне на метър разстояние...за Берк не знам кога е имал вземане-даване....ама дано не се връща към лелки....

# 125
Здравейте, дами!

Интересна дискусия сте заформили. Чета ви и съм съгласна с вашето мнение за външния вид на Чачо.
     С риск Феми да се ядоса, (но не вярвам, защото тя отлично ме познава) ще коментирам и аз неглижирането, което Чачо демонстрира.
     Обожавам го като актьор, притежава талант, умее да гради различни и многопластови образи, харизматичен е, труди се упорито и всеотдайно. Красавец е, но не умее или не желае да се възползва от красотата и младостта си.
     Не мога да го разбера. Какво е това желание да се състарява преждевременно и да влиза в образа на герои в напреднала възраст.
     Чачо тази есен ще навърши 33, а в Продуцента приличаше на 50 годишен чичка. Не гледах този сериал само заради това. Не ме кефеше визията му, отпуснатото и наедряло тяло ме изважда от равновесие. Задавах си въпроса като какъв ще го играе, когато стане на 50. Някой белобрад старец ли?! Разбирам, че иска да демонстрира разнопосочния си талант, да гради сложни и дълбоко психологически образи, но да експериментира с външния си вид – не, не съм съгласна.
     Харесах го в „Огледален свят”, последващите му роли също бяха чудесни  - „Пътят на Емир”, „Кварталът на богатите”, „Анадолски орли”, „Вътрешен човек”, „Защитникът”, „Див мед” – все продукции, в които Чачо блести с визия и страхотна игра.
    „Terzi” не съм гледала, но съм убедена, че и тук Чачо се е справил чудесно. Обаче съм бясна на Netflix. Наблягайки на еротичните сцени сякаш опорочиха сценария, в частност образа на Пеями. Във всички статии, които прочетох се коментират само тези сцени, нито дума за брилянтно изградения образ на Пеями. И за сметка на това аплодират играта на поддържащите актьори.
     Гледала съм на живо танца на дервишите и да си призная същото чувство изпитах, наблюдавайки танца на Чачо. Цялата мистика и грациозност при въртенето, символизиращо вечното движение, вечната промяна, духовното пътуване към съзряването, въздигане до Небесата и връщане на Земята – всичко това Чачо успя да го предаде само за минута. Адмирации за таланта му!

# 126
Човека е двама мъже и половина! Повтарям се, но си е видно, че си разбира от работата на мъж многооо добре. Просто страхотен. Шифанур, не я бива в тая работа, дървена е и не знае да се целува. А, къде видяхте облизване на пръсти? Аз такова видях Салих да прави, не е Чачи

# 127
Момичета, 💐
Еми,
Споделих мнения от Туитър, които точно хвалят Чачо за добре изградения Пеями,
Но, да за еротик сцените си права....
Просто липсват по ТВ, в Нетфликс имат свобода...затова се коментират така....

Феми,
 Не съм гледала Нетфикс много, но доста филми съм изгледала с еротични сцени....има ги...не като да липсват в ефира ....

Диди,
Когато опря Джемре на стената на подписването, върни се на поправка 😚
За мен това беше на, най най...в смисъл доста първично, еротично и някак добре изиграно....

# 128
Емка , няма да се сърдя права си Hug
В Йешилчам си е чичка направо  с мустак и каскет. Това е той играе сложни образи не му пука за красотата му.

Това е  от международната преса
https://www.diariouno.com.ar/series-y-peliculas/netflix-estreno- … ataforma-n1182702

Netflix пусна нов сезон на турския сериал, който е на мода в платформата
Netflix добави нов сезон на турския сериал, базиран на реални събития, който няма да ви позволи да станете от стола си.

Нов сезон на сериала е в Netflix , който от премиерата си привлече хиляди абонати, превръщайки се в една от най-популярните продукции в платформата..  

Броени часове след премиерата на втория сезон на Шивачът , турският сериал на Netflix отново беше сред най-гледаните с нови епизоди, които обещават да привлекат вниманието на всеки фен, който не спря да натиска play в първата му част.
Вторият сезон на El Sastre , оригиналния сериал на Netflix , има 8 нови глави, които продължават със завладяващата история, базирана на истински събития, където мистерията, тайните, любовта и мракът присъстват повече от всякога.  Продуциран  от Онур Гювенатам и включващ изключителни изпълнения на Чаатай Улусой, Салих Бадемджи, Шифанур Гюл, Шивачът продължава с история, пълна с тайни, които продължават да имат отражение в живота на истанбулския шивач Пеями. Той вече е разбрал коя е Есвет и ще запази тази тайна, докато връзката и любовта им продължават да растат  

Четох турска статия и се ядосах .
Коментират таланта му и дервишкият танц до тук добре и после го плюят че не давал пример на хората, като пие алкохол и показват наркотици и секс и се възмущават от тоя сериал.
Това не го е измислил Чаатай , наркотици силно казано че са показвали. Димитрии се нашмърка така е .  Аман моралистите какво искат?! Това е световна независима платформа така е по света и отразяват реалността особено в шоу средите.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 21:27 от femmi2

# 129
Емка,напълно съм съгласна с теб! Hug
И аз се извинявам, но наистина не трябва да се гледа на него като на парче месо.
Той може би точно заради това неглижира външността си.
И аз се ядосвам за това,но след като  работи усилено ,за да изгради един толкова многопластов образ като Пеями,е жалко накрая да се коментират само секс сцените и фигурата му.
Неговото не е талант,талантище е и той иска да акцентира върху това.
Аз  му се възхищавам все повече ,с всеки изминал филм и дано да продължи така!
Да избира образи и сценарии,с които да се предизвиква и да се надскача постоянно.

Феми,в момента Чачо е на 8 позиция в класацията. Вярвам,че ще дръпнеш още напред!

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 17:17 от nezito

# 130
Когато има такива сцени независимо дали с Ча или някой друг колега и проект турската преса го коментира. Да не забравяме как постоянно го питат в интервюта за такива сцени и тая в Протектор.  
В диснито има самозодоляваща сцена с Хафса, която я изигра перфектно.
Не я плюха много значи почват да свикват с това.

За Берак и Чаго е по пикантно ,защото имат минало и затова така се акцентира и вкарват интрига.
Те си имат доверие и са професионалисти и с лекота го отиграха. Не ми се стори че си е пипала устата и лицето с корекции.
Може и да има нещо. Това, че Дуда изчезна от живата му след Терзито не мисля че е заради ревност и скандали.  
Знам ли не сме им в къщата за да знаем със сигурност. Бери и в реала е палавница и купонджиика.
В реала след проекта нищо не се случи нямат мерак и двамата затова.
С лелката му вярвам че нищо нямат не е толкоз закъсал, извратен и вулгарен  за да си ляга с такива.
В лицето се е съсипала ужасна е.
Само тяло притежава.

Така е стреми се да се акцентира върху проектите му и сложните образи не като някой други с ЛЖ и клюки.
Някой добре лансират това в профилите си и после пресата ги изтипосва.

Ново от сета на Кубра

https://twitter.com/bestofmalbora/status/1683896606226018306
Сет с видео от гримьорната

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 19:13 от femmi2

# 131
# 132
Терзи напредва напред. Супер!
На челна позиция е Вещерът. Хита на НФ.

Дианка , върна ли са на поправка да видиш това с пръстчетата:blush:Stuck Out Tongue Winking EyeHushed
Не само Чачи ,но и Салих го направи с Есвет. Още се чудя дали е режисьорско решение или импровизация?
Карджъ и екипа чок добре се справят с това. Преди не е режисирал такива еротик сцени.

Какви ли изпълнения ще има с Джентълмена и Кубра. При НФ нема лабаво може и да съм луда но ме кефят. Нека има любов , страст и огън. Не съм съгласна, когато се прекали.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 21:22 от femmi2

# 133
Върнах се и още, как. Веднага като разбрах си пуснах серията. При Салих мисля, че си е планирано, може и най-вероятно при Чачо. Мръснишко си е, иначе. Аз се абонирах в Нетфликс само заради Шивача, иначе не съм им фенка. Случайно ми излезна 365дни и бях срещала кратки видеа и реших да си го пусна и направо се втрещих 🙄 Там е брутално. Други проекти не съм гледала и не знам, дали  има и други такива откровени сцени

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 22:04 от diana_atanasova55

# 134
18 плюс . Забраненооооо

Ухааааа , Чок Саджък и първично .Scream Ах, тези палави пръсчетааа и устнииии как целувааат . Kiss Animal Kissing CatNature FireNature FireБери яко напада и нетърпелива  
Огън в Огъня . Създаден е за това и не ме е срам да го искам такъв и само така да го гледам. Не ми пука какво ще говорят. 
Върши си работата перфе и с лекота. Няма равен и съм сигурна че не мрънка и не го срам от това и не изпитва неудобство.

Дианкааа от нерде извади тоя кадър искам още да донесеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли да се изчисти надписа и да не е толкоз черно

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 23:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт