🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здарвейте МОМИЧЕТА,
Как сте днес. лежерно неделни, поне поразхлади Simple Smile
Феми, визията на Сарп е много приятна, няма я младостта на Емир, и невинността на Яман Simple Smile

Визията на Пеями също е доста приятна Simple Smile

# 196
Дени , Тенкю за превода и споделеното. Видях анализа на Габи , но като не може да се копира и гугъл да помага ми беше неудобно да ви карам да го превеждате. Много благодаря за старанието и превода. Габи е вярна фенка и точно е описала всичко. Есвет не знае какво иска не знае и яко ме дразни . Мустафа много я обикна и все нея търси така се среща и с Пеями.  Това с запалването на сандъка е емоционален момент. Димитри е имал не леко детство и затова има психични отклонения.
Героинята на Джемре и на мен ми харесва. Бери я изигра прекрасно и помогна на Пеями да се изправи. Не искаше нищо в замяна и гледа на живота по друг начин. Както Пеями отговори на Есвет , Джемре може да се разбира и сприятели с всеки , ти не се безпокой дали ми подхожда или йок !

Черно - бял фон🤍🤍🖤👌😎

Наниии , само приятна ли джанъм  думите не стигат нали ?
Умопомрачителен е като Пеями пръска сексапил , харизма, флуди и мъжки тостерон . Ухае на парфюм.
Талантище отвсякъде ! Който казва, че е остарял не е познал!

тук си личи че са му наляли сокче , той така убедително го играе:clap:

https://twitter.com/Eugenia22531369/status/1687934465614467073
изгледах отново епизодите този път четох субтитрите. Не гарантирам, че е точен цитат
тук е като ураган!
Е - Не може повече така Пеями трябва да се съвземеш
П - Не се получава. Тази ръка , тези платове , тази ножица , този свят ми е чужд . Broken Heart

Като си поряза ръката на стъклото не поиска лекар и да го зашият. Майка му го превърза не го остави така трябваше да настояват за лекар.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 20:14 от femmi2

# 197

Здравейте Hug

Най-накрая и аз изгледах втория сезон на The Tailor и с нетърпение очаквам третата порция епизоди, където ще бъде разгърната и финализирана цялата драма в живота на героите. Няма да правя дълбоки анализи на историята, защото каквото и да напиша, ще повторя мненията на феновете по цял свят. Само още веднъж, ще дам оценка на Чаатай, ако изобщо имам това право - The best of the best

Всъщност в каста на тази поредица няма слаб образ или слаба актьорска игра. Дори и младата Шифанур Гюл се справя прекрасно с ролята си на наранена, влюбена, принуждавана, насилвана, чувастваща себе си излъгана жена. Прочетох доста мнения, че не е добра в изпълнението си, но според мен е точно обратното, защото тази роля предполага да излъчва смесени чувства и сигнали, объркани действия и грешни решения. В цялата история няма нито един чист образ. Всички малко или много лъжат, мамят и избягват директните конфронтации и единствената причина е страхът. В детството на всички има болка, тъмнина, страх и обида. Всички са жертви на някакво насилие, което в живота им на възрастни дава негативно отражение. Всички крият болките си и се опитват да излекуват раните си с алкохол, жени, пари, власт, талант и кариера. И разбира се, всички се провалят в опитите си да живеят на светло, ако мога така да се изразя. В този сезон видяхме, че започна обръщането към светлата страна на живота, където честноста в семейството и любовта могат да правят чудеса.

Надявам се историята да има достоверен финал, а не някой психарски край. Защото подобни драми са често срещани в живота, но края им не е задължително да е мъчение или фалшиво щастастие. Психичните заболявания и травмите от детството са лечими когато има търпение, любов и грижа. Дано в тази история по истински случай да побеждава доброто.

# 198
И аз се надявам да няма психарски край като по турски. Вече си написах моя сценарии и желание

Защо да нямаме право да даваме оценка?! Феновете сме тези, които поддържаме и гледаме и критикуваме или фалим. Не сме кинокритици с познания ,но това не ни пречи. Чаатай е най добрият  и е факт!  Никой не може да го оспори дори хейтърите.  Затова е търсен и не може да смогне да огрее навсякъде. Не е робот ,нужна е почивка и нагласа.
Ако играе в нов проект няма да е веднага.

18 плюс  Урок от Казанова и Шивача🤯❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤎🍷🍷💋🙊 

това е химна на темата ни .  Винаги ще се гордеем с него! Той също трябва да се гордее със себе си . Тих , скромен , земен и чок талантлив!

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 23:06 от femmi2

# 199
Аз вече дни наред не спирам да мисля за сериала.
И аз четох разсъжденията на румънката, но не се припокриват съвсем с моето виждане.
DeniAra напълно съм съгласна с теб!
Тук всеки един от персонажите носи някаква травма от миналото си.
Изключителна режисьорска и актьорска интерпретация! Много наситени с детайли моменти,интензивни сцени и всичко е много правдиво. За Пеями(Чаатай) съм без думи.
Представете си какво е изобщо да имаш такъв човек ,като Мустафа в семейството, а когато този човек е баща ти,какво е да израстнеш с такъв баща...
Да се срамуваш и да го криеш още от дете.Да се опитваш да избягаш от действителността.
Мисля,че първо Есвет (Фирузе) му показа,че може да има и други отношения с човек като Мустафа и ,че трябва да се отнасяш с него като с човек,който  има чувства достойнство,характер.
Първо с нея той се отпусна да споделя и показа другото си лице.
Джемре изигра съвсем друга роля в живота му. По това време той беше счупен,отчаян, гневен ,беше се отказал от всичко. Тя видя това. Застана до него и му помогна да преодолее кризата.  Позволи  му да използва тялото и ,за да забрави,да се отърве от демоните на миналото  ,от непозволената любов.За него тя беше един вид отдушник. Той ,обаче никога не и разкри душата си. Това правеше единствено с Есвет.
„Хора като Мустафа са ангели и хората, които разбират това и ги вземат под крилото си, споделят доброта и красота.“
Тези думи на Кираз потвърдиха това,което той вече беше започнал да усеща и напълно го освободиха от страховете и срама му. Потвърдиха това,което Есвет вече му беше показала.
Според мен ще има добър край.
Трябва да има добър край!
Феми,ти не вярваш в любовта между Пеями и Есвет,но човек е способен да се влюби в някой ,заради доброто му сърце. Не всичко е само страст.
Според мен и двете актриси са чудесно подбрани и напълно отговарят на профила на героините си.
Колкото до външността на Чачо,аз също много го харесвам като Сарп- толкова красив и мъжествен!
Но ми харесва и начина,по който изглежда сега. Единствено тази дълга брада не ме кефи. Предпочитам го с брадичка тип Пеями.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 09:32 от nezito

# 200
Гюнайдън през новата лятна седмица. Да си пожелаем са си видим слънчицето на хоризонта. Толкова ни липсва. 
НФ да обявят кога ще е премиерата на сезон финали да не ни измъчват.

И аз не спирам да мисля за играта и сериала. Завладя всички ни. Всичко е толкова качествено изпипано. Ейваллах свършиха перфектна работа и зад камера и пред нея. Снимаха всичко накуп с почивки. Прецедент е НФ да излъчи цял сериал за година.  
Не казвам, че не може да се влюби в доброто и сърце ,но тия сценаристи прекалиха с ашка изведнъж.  
Ако бяха разтегнали и показали повече от процеса ,срещи и така нататък..
На платформите е така няма локуми и епизоди кратки.
Каква душа е разкрил пред нея,като го излъга в началото бягайки от Димитрии. Тя разбраха тайната на Пеями ,защото се представи за болногледачка от агенцията. Тя е причината Димитри да откачи и мисли че най добрият приятел го е предал и само повтаря спали с нея от кога е така ? Разбира се че трябва да му има доверие но..
Към края на първи сезон Пеями я целуна. Лесно може да се обърка привързаност и така нататък с  любов. Той вглъбен в работата си затворен в себе си и не е имал много връзки. Устиска да не спи с нея ,но в сезон финали ще се подаде.  
За Джемре сме на еднакво мнение помогна му да се изправи и позволи да използва тялото й. Разбра че харесва ( влюбен в Есвет) Тя гледа на живота по друг начин и Пеями усети и видя това.
Ако не беше тя щеше да е някоя друга и така..
През този период е неконтролируем.
Важното, че се осъзна и продължи напред. Преодоля срама от болестта на Мустафа.  
Много ми се иска Бери да е в сезон 3 и Пеями наистина да се влюби в нея.
Да остави оная да се оправя и да не му пука, като не знае какво иска. Никой не и е опрял пистолет да се жени за Димитрии.
Родителите й какви са такива само това да са финансово осигурени ги интересува.  
Както писах Пеями и Джемре да заминат за  чужбина да създава колекции и правят ревюта извън Турция.
Няма да е така, това са мой фантазии.
Като правеха секс изобщо пазиха ли се? Можеше да му сервира че е хамиле. Как ли щеше да реагира тогава ? Тя си го хареса красавеца и шивача за нея не е само секс това.
Двете актриси и героини си отговарят на профила и възрастта. Разликата е в това че Беррак е талантлива и отракана ,а другата не усетих емоции в нея и външно ме дразни. Това е мое усещаме и мнение. Това и е сефте главна роля.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 15:01 от femmi2

# 201
Здравейте, момичета!

Сърдечно ви благодаря за всичко, което споделяте! Много ми допаднаха коментарите за "Terzi". Заинтригувахте ме и май ще изгледам сериала.
     За играта на Чачо не се съмнявам, безупречен е във всяка роля, която пресъздава, талантлив е, има усет и хъс да се претворява в сложни и дълбоко драматични роли.

# 202
Еми хайде,изгледай го,ще ми е интересно и твоето впечатление!

"Каква душа е разкрил пред нея,като го излъга в началото бягайки от Димитрии. Тя разбраха тайната на Пеями ,защото се представи за болногледачка от агенцията."
Когато тя го проследи,той сподели с нея това,че търси майка си. Това беше един много личен разговор между двамата.
Във втория сезон отново с нея сподели всичко,което чувства -и в агенцията,когато тя отиде при него ,и в ателието в дома му,когато пак се целунаха.
Само пред нея е разкривал душата си,болките си,това ,което го измъчва.
Затова и искаше да се отърве от нея,каза и да ги остави на мира,защото и той ,като баща му трудно се справяше след това с отсъствието и.

# 203

Това е страхотно ще го сложа отново. Sunglasses
Почвай го Емка няма да съжаляваш. Докато почне Айлето  ще си го опаткала Шивача . Епизодите са кратки гледа се на дъх и ще те завладее.

Летни Спомени

Емка ще ми резнеш ли гифчета. Flowers TulipКато Ураган е !

Нези на коренно различни мнения сме в което няма лошо. Всеки споделя своето усещане и гледна точка. Есвет се възползва от слабостта му и той под афект и емоция споделя.
Тя се опита в разговор да говори с него за майка му и че може би Мустафа е прав че това е Кираз.
Не му е лесно на горкото💔 с тези травми и да мисли постоянно, че майка му се е отървала от него и Мустафа и си е тръгнала.
Майчината обич и ласка няма кой да я замести.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 12:05 от femmi2

# 204
Разбира се,че няма лошо да сме на различни мнения.
Есвет се възползва само ,за да се скрие от Димитри.  После обикна Пеями и му го показа. Hands V
Еми,кога започва Айле,знаеш ли?

# 205
Есвет не помисли за последствията когато се скри при Пеями. Искаше само да избяга и скрие от Димитри трябваше ли да замесва най добрият му приятел?
Ако не беше се скрила при него мислите ли че Пеями щеше да прояви интерес към нея като я види и запознае с нея без лъжа?  Аз се колебая в отговора.
След като сценаристите искат пресилен ашк..
Есвет можеше да избяга в деня на сватбата признавайки на Пеями че е влюбена в него и така да започне историята. Психото тогава и двамата ще ги убие и преследва.
Пеями си има достатъчно проблеми за да се забърква в това и ще отблъсне Есвет и да не предаде приятеля си.
И така пак ще се запознае с Джемре в дискотеката и ще са разкрепостени.
Бива ме за сценарист нали?  Повече и от професионалните:stuck_out_tongue_winking_eye:

Нези , за Айлето няма официално инфо кога почва?
Серенай сега снима проекта за НФ и с различна визия и прическа.
По неофициално инфо го гласят за октомври Айлето.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 15:47 от femmi2

# 206
Феми,какво значение има какво е щяло да се случи иначе?
 В крайна сметка „Шивачът“ е телевизионен сериал, който проявява дълбок интерес към изследването на психологическите състояния на своите герои.
Изследва сложни теми като домашно насилие, психично здраве, брак, осиновяване, родителство.
Не става дума само секс,алкохол,наркотици...
Това,което свързва двамата е травматичното  им минало . Пеями Докумаджи, който се бори с психичните проблеми на баща си. И Есвет, която е принудена да се омъжи от семейството си за партньор насилник. По този начин сериалът изследва връзката между физиологичните ефекти от действията на родителите върху техните деца.
Джемре се явява катализатор на чувствата на Пеями. А и трябваше да има някоя по-гореща сцена ,малко пикантерия. Тя изигра своята роля и няма повече място там.

# 207

🖤🖤🙊🤎🔥🤪
Има или няма  значение запознанство , тя с лъжа живя в дома му и се грижеше за баща му и така комуникира и се вижда с Пеями.
Уши и премери   червената рокля и после полудя и първата им целувка беше тогава. Ако не е шивашкият му усет като я разкри с докосване още щеше да го лъже.
Просто разсъждавам и си лафим какво щеше да е ако се запознаха по друг начин? Шивача не е само секс и алкохол и т.н.
И това го има не е в основата. Това си е необходимост в сценария и историята. Платформата обича да снима и излъчва горещи хард сцени.
Това нищо не е има в други проекти още повече пикантерии със скучни сценарии.
Не е ясно колко от това е по истинския случай на психоложката ,защото има и измислици. Плащат за правата на книгите й и ги филмират.
Пациентите й друг път съм се чудила как някой не я е осъдил затова, защото е поверително.
Тя явно се застрахова по закон.
Онур Гювентам отдавна прави психо драми и е известен с това, че му се получават чок добре. Зависи от актьорите как ще изиграят това.

Цитат
💣🔥Бирсен Алтунташ разкри, че тази седмица ще публикува невероятни новини относно имената на актьори, които вече са се превърнали в марки. Тя е много развълнувана и щастлива. Първото име вече стана публично достояние - това е Кенан Имирзалиоглу. Кой мислите, че ще се върне отново ?
Феновете се надяват за инфо за ЧУ че ще завърне на тв екраните . Името му е марка и гаранция за качество и  успех.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 22:47 от femmi2

# 208
Емка ще ми резнеш ли гифчета. Flowers Tulip Като Ураган е!
    Феми, не се получиха хубави гифки. Тези диалози, лепнати на средата ме изнервят, не мога да ги изрежа, но не мога и да ти откажа.
    Заповядай:

Нези, аз също не зная кога ще започнат снимките на "Семейство" - Сезон 2, нито кога ще го излъчат. Но редовно следя темата на Киво и науча ли нещо, веднага ще пиша.

# 209
Браво!!! Нашето момче!!!
One in a million!

Heart
Колежката

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 12:45 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт