🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Това е истинската офциална класация на световната база данни за турски актьори наблюдавани по света. Знаех си че онова от вчера е нереално при излъчен проект да сме назад . От премиерата на Шивача от С1 Чаатай не е слизал от класацията.

Çağatay Ulusoy, който излъчи втория сезон на сериала tailor в Netflix тази седмица в #IMDb Starmetre, е на върха. Ulusoy се класира на 2258-мо място сред повече от 11 милиона души по целия свят и се класира на 1-во място сред турските играчи. (Социопол)

Шифа е на 6 - та позиция , Олгун Шимшек в ролята на Мустафа 4 - ти
Бери  е на 17 - та позиция . Мислех че ще е по напред.

Статия от престижното испанско списание ОЛА
Турците само отразиха че е най гледан в НФ и после плювки, че сериала развращавал хората.  

Най-личната страна на Чаатай Улусой, турският актьор, който пленява публиката с „Шивачът“ на Netflix
Мнозина вече успяха да се насладят на таланта му в дигиталната платформа с друг голям успех: „Хакан защитникът“

Netflix показа, че има много истории за разказване и че всички те имат място в неговия каталог. Някои от тях пристигат плахо , но в крайна сметка се превръщат в големи успехи , пленявайки публиката. Това се случи с „Шивачът“ , турският сериал, който току-що пусна втория си сезон в стрийминг платформата, чиято смесица от любов, драма и мистерия накара зрителите да се влюбят в нейния чар. Фикцията следва Пеями, млад мъж, който след смъртта на дядо си ще наследи от него, освен бизнеса и таланта си за шиене,  и тайна, която трябва да пази със зъби и нокти.

Всички искат да знаят какво ще се случи  с младия шивач, дали ще успее да запази тайната си и как ще завърши любовната му история с Есвет (Шифанур Гюл); в реалния живот всеки иска да знае повече за Чаатай Улусой, изпълнителят, който го съживява. Актьорът, роден от баща с български произход и майка с босненски произход, е роден на 23 септември 1990 г. в Истанбул и е смятан за един от най- атрактивните артисти в страната си. Благодарение на впечатляващата си физика, той започва професионалната си кариера като модел.

По-късно той ще започне в света на актьорството, участвайки в различни сапунени опери . Неговият възход към славата в Турция беше през 2011 г. благодарение на  Feriha's Secret, където влезе в кожата на Emir Sarrafoğlu и сподели екрана с Hazal Kaya. Година по-късно и до 2015 г. той е част от Medcezir, заедно със  Серенай Сарикая, героинята на Шахмаран и бившата приятелка на Керем Бюрсин, с която има връзка,  докато работят заедно. Освен любов, ролята му на Яман Копер в този сериал му донесе наградата „Златна пеперуда“ и му даде възможност да работи на големия екран във филма „Delibal“ с Лейла Лидия Тугутлу.

Тук паднах как латините са описали връзката и раздялата  с Дуда Joy пази ЛЖ така е не се завира пред камерите и не споделя , но това не е причина за раздялата им . Друго е и съм убедена в това . Няма истиснки чувства , може би да е имало изневяра. Колкото и да ни е любопитно на всички нема да ни вденат.
Това, че е имал любовна връзка със Серенай са измислици и фантазии  на туркиш пресата  и феновете.

След това дойде  İçerde екшън в който  той участва и  също се влюби и започна да се среща с партньора си  Duygu Sarışın , с която имаше връзка и която се разпадна, защото Çagatay искаше да изживее любовната си история в по-стриктно уединение  така че това да не се отрази на кариерата му нещо, което в крайна сметка порази Дуйгу  и напусна къщата.

През 2018 г. пристига ролята, която ще му даде международна слава и признание : Хакан, защитникът.  Това беше първият набег на свръхестествено фентъзи в турски сериал. Фикцията разказва как, след като открива връзките си с древен таен орден и произлиза от древна линия на супергерои, Хакан Демир, млад търговец на антики, живеещ в съвременен Истанбул, има мисията да спаси града от безсмъртен враг.

По отношение на този проект главният герой на Paper Lives  увери, че той „въвежда нов жанр турски драми на световната общественост. Това е уникална смесица от фентъзи и супергеройски сюжетни линии, смесени с елементите на социална драма и романтика  , които са типични за телевизионни програми. телевизия в моята страна. Сюжетът е бърз и пълен с неочаквани обрати . От време на време има и елемент на комедия , за да балансира тона", обясни той пред списание Variety.
Но в един живот, изпълнен с успехи, не всичко е било светло и е имало и сенки . Отворям скоба , тука пишат за провала на ПЕ и че е ползвал дрога  и изпаднал в депресия . В крайна сметка преодолява този период и делото приключва и не е осъден .

В допълнение към актьорството, Чаатай обича спорта , страст, възпитана в нея от нейните родители. Той е голям фен на баскетбола, дисциплина, която практикува винаги, когато има възможност. Той също е играл футбол като дете и въпреки че вече не го прави, следи красивата игра като фен. Освен това обича да лови риба и да практикува екстремни спортове , които го поставят на изпитание.
Чрез неговия профил, в който той има повече от девет милиона последователи, успяхме да открием и други таланти на актьора: като неговата лекота и ритъм на свирене на барабани  или изкуството му да рисува .
Заслужава да се отбележи солидарната страна на главния герой на Yesilcam , Чаатай има голямо сърце и частно подкрепя училищата  в най -бедните турски провинции , както с училищни пособия, така и с  хранителните нужди  на учениците, без съмнение пример за подражание. През 2014 г. Турската фондация за деца в нужда от закрила (Koruncuk Vakfı) похвали своите дарения на продукти, отгледани в село Komşuköy.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 20:14 от femmi2

# 211
# 212

Не се получава. Всичко това ми е чуждо , тези ножици , този свят .Cold Sweat

Сърцето ти къса иска ти се да го гушнеш и успокоиш. Как си поряза ръката в стъклото . Уникален , Невероятен, феноменален.
Най добрият!

https://twitter.com/AliAv24/status/1688730908050808832
Нанииии , спешъл за теб секси котарче с голо гръбче и задни части.Blush Али Ав знае нерде да наблегне и как да режисира. Animal Heart Eyes CatAnimal CatAnimal Kissing CatNature Fire
Ох и ако имаме и гифчета още по добре ще се кефим.

За световният ден на котките още от котарачето  и принца на нощта .

в спортната зала

Ново от сета   Главният виновник се е изпокрил ,
не ще поне селфи да сподели

Хазалче е на концерт и си танцува и пее.  Колко е сладка и непринудена и весела.
С тоя тоалет ме уби като пижама
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1688848058128179200
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1688631895708348416/video/1

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 23:03 от femmi2

# 213
Фемииии,
Много благодаря Simple Smile
Ама гръб, дупе.....сексиии си е момчето Simple Smile

Голяма сладурка е Хазал Simple Smile

# 214
https://videa.hu/videok/film-animacio/terzi-s02e01-ncGkYdItz6huEiK0
https://videa.hu/videok/film-animacio/terzi-s02e02-cJKpXJCviyCbuPsU
https://videa.hu/videok/film-animacio/terzi-s02e03-vKPxVsujcMOGvfPR

Съжалявам, че на Чачо  не му избраха красива сексуална партньорка, а този травестит.Angry
Извинявам се на феновете на Беррак. Талантлива е и този персонаж на разгонена кучка и тича, но......
А Чачо и Салих играят като извънземни, Hands Clapособено Чачи:heart:Heart

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 09:04 от EmSiTo

# 215
Добро утро!
И аз съм на това мнение! Ролята и отива,но е ужасна. Не я намирам и за особено талантлива.  То и за това я няма в класацията.

От това надуване на горната устна и е трудно да говори и това на моменти много си личи.
Феновете на Чачо в ИГ вече са 9.1 милиона!
Велик! Печели фенове и последователи само с таланта си!

# 216
Гюнайдън Nature Sunny
Тешекюлер за превода с бг буквички. Отново ще го гледам с удоволствие и ще чета.
Мъжкия каст е чок силен и на ниво.
Гювентам се застрахова и успеха е факт ,като включим и екипа зад камера.  
За Беррак талантлива е смея да го твърдя ,защото съм я гледала в други продукции и не в провокативна роля.
Не е нежна красавица ,грубовата си е и височка има страхотно тяло.
С Чачи си паснаха, защото и той е Огнен и ги умее тези неща. С Шифа не се получава, щото е скована, неизразителна и визуално не му пасва.
Вече сме с 9 ,1 млн. последователи. Велик! Ейваллах, Ашколсун.
Няма други, като него само с талант да печелят. Повечето са го превърнали в бизнес ИГ. Онзи ден четох някви суми кой колко печели от реклами и активност в ИГ. Хандето е първа.
Не е изненада ,тя само това умее. Каква прокурорка ще играе ,само ще мига толкова е изкуствена.

Невероятен успех е втори сезон на проекта и то с конкуренция на Вещерът, който е световен хит.
Терзи и Вещерът ги излъчиха през юли.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 15:50 от femmi2

# 217
Настроение:

# 218
Съня ми се сбъдна. Направо за врачка да ме взимат по тв:joy: ох ако е толкоз лесно и да спечеля от тотото ама кълбото не ми казва печелившите цифри.
С Чачи имаме телепатия и особена връзка у вселената.
Имаме нови снимки от сета на Кубра. Снимат в пустош и някакво море извън Истанбул в град Кайнарджа с красиво морско пясъчно плато.
Вероятно ще снимат романтик сцени. Усещам че Чаго и Аслъхан ще си химичат.   
На едната от снимките се вижда Чаго в гръб и е с шапка. На него ми заприлича.
В съня ми беше такъв неглиже и навън. Помните ли че ви разказах.
Почиваше си от снимки или чакаше някого.
В момента не мога да сложа снимките разчитам на вас.
Утре ще пиша повече ,сега се връщам от път и разходка. Посетихме място , което не знаехме и открихме. Красота.
Ще ви покажа.

Емка , гифките са страхотни. Не мога да спра да се любувам и възхищавам на това секси талантливо котараче с изваяно гръбче, мускули и дупе.  Чок сладък е така в хаоса и рошавичък. 😋🙊🙊🤎🤤🖤
Ех , тигрицата Бери що не му е оставила следи от нокти  по гръбчето.
Аз ко бях охо.. да видиш ти красива нежна , сексуална партньорка с изпиващ поглед.
Двамата няма да имаме равни и насита.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 00:15 от femmi2

# 219
Феми, не можах да открия нищо ново от сета на Кубра. Къде са пуснали тези снимки. Подскажи малко...

# 220
И аз не откривам нищо. Имам един приятел в ИГ,който редовно публикува сторита на хора от екипа,но никъде не се вижда Чачо...
Отново се скри за съжаление!

# 221

💥📸 Снимките на сериала на Netflix "Kubra" с Cagatay Ulusoy, Aslikhan Malbora, Deniz Ishin, Nazan Kesal, Ahsen Ergoglu и Ahmet Mümtaz Taylan в момента се провеждат на снимачно плато в Kaynarca (Sakarya) - град близо до Истанбул, известен с луксозните си пясъчни плажове

Този в гръб с шапката и тениската не е ли Чачо ? Отдалече е снимано но рядко греша.  Вие какво ще кажете ?
Някой да се смили над нас и пусне нормално фото да му видим красивите очички и личице.

тук са паркирали караваните . След тези красоти и пясъчни плата и море още повече ми разпали любопиството към проекта . Нямам търпение да ги видя двамата с Аслъхан в романтик сцени и целувки. Тя е нежна и темпераментна , като за звяра.  

Официални данни от Нетфликс.
Ето, това е когато Кралят играе и има милиони фенове по света . Нетфликс и Гювентам знаят на кого да заложат.

Вторият сезон на Шивача , с участието на легендата Чаатай Улусой, отбеляза 23 000 000 часа гледане и 4 300 000 зрители, попадна в ТОП в 65 държави и се класира на второ място в списъка на сериалите на Netflix, които не са на английски език.

И също така първият сезон на сериала удари върха, заемайки 8-мо място с 9 700 000 гледания и 2 000 000 зрители.

И това се случва за първи път в Netflix, вторият сезон се гледа повече от първия 🔥
 Чаатай Улусой  продължава да чупи рекорди в Netflix 👑

Коментари от зрители
Цитат
Втори сезон мина силно.Изгледах 8 епизода без да спирам наведнъж.Чага е извън конкуренция, талант.На моменти ме разплакваше с играта си. 😥Толкова много свиква с ролята, не играе, живее живота на героя Пеями.👍

Цитат
Много ми хареса сериала, актьорската игра беше на най-добро ниво, за първи път гледах играта Беррак много я харесах ... и нейната игра и роля.

Цитат
Сезон 2 определено е по-добър и психологически по-дълбок, затова и толкова прекрасни показатели

Цитат
И двата сезона са добри..но първият ме грабна повече..

Цитат
Не мога да кажа, че вторият сезон ми хареса повече или по-малко. Те са различни и всеки е добър по свой начин. Като интензивност ми се струва, че първият беше по-силен, но вторият разкри героите по-дълбоко.

От акаунта на румънката Габи , която е отразила невероятният успех
https://twitter.com/gabriel30044076/status/1689284926573547520
[И двата сезона на #Terzi, в който Cagatay Ulusoy играе главната роля, на Peyami Dokumaci, са в топ 10 на дневния ред на Netflix за най-гледаните неанглоезични сериали. 31 август-6 август 2023 г.!
Terzi сезон 2 е номер 2 в списъка на Netflix, който не е на английски, а сезон 1 е номер 8/size]

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 15:39 от femmi2

# 222
От сета днес

На снимката пише:
Не може да влиза. Grinning
Чачо май е проявил чувство за хумор.
Wink

# 223
Кои са турските актьори с най много последователи в ИГ

Чачи вече е с 9,1млн.
Не знаех, че колегата Арас е толкова напред. Заслужава талантлив е . Този скандал около дисни и Ататюрк набира скорост. Много от звездите изказаха лично мнение.

Чачи проявява чуство за хумор, толкова ни липсва.
И ме дразни това и ще мрънкам че не отрази успеха на Терзи. Не казвам да се хвали сам себе си никога няма да го направи,но поне благодаря да напише за подкрепата и интереса. Не само той никой от колегите не отрази нищо. Добре че е режисьора да ни радва със снимки.  Целият екип свършиха страхотна работа. 
Аслъхан не я познах на снимката , много са я напудрили и не е добре , прилича на лелка.

от нерде изравят тия кадри . Някой съм ги виждала , други съм ги забравила
https://twitter.com/HadiFeriha/status/1688570532063477762
https://twitter.com/HadiFeriha/status/1688577868517834753
зад камера на Фериха

Хазалка от концерта

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 15:03 от femmi2

# 224
Поредното чудесно клипче от Ali Av.
     Да се насладим на Пеями:

Общи условия

Активация на акаунт