За раздялата им версията е че е заради изневяра кой на кого..
Ако тя му е изневерила той няма да прости това. Не мисля че е толкоз луда да го направи и да го загуби. Сам е казвал, че търси и вярва повече в лоялността, отколкото в любовта. Човек изневерява или защото не може да устои на привличането или търси това, което вече го няма във връзката и е отегчен. Някой го правят ей така без причина. Той ми е слабост ако бях аз ще му простя, ако продължи
няма да се разберем така.
Нерде е истината те си знаят. Какво ли не бих дала да разгадаем това.
Опознала съм го колкото е възможно.
Моето мнение е че той е настоял да се разделят не е издържал вече дори да е удобство.
Ако е искала семейство той се е дърпал. Дали някога ще бъде готов?
С тия шамански изпълнения може и скандал да е имало. Още се чудя какво правеха в Амстердам за РД след като това не беше изобщо романтика с хора около тях и отчуждени.
И на двамата се отразява добре раздялата и няма драми. Всеки е щастлив. Личи си промяната и сме доволни че си връща настройките.
Нези, добре изглеждаш на снимки. Камерата те обича. Усмихната и сладка с енергия.
Уф , няма ли да има новости за филма с продуцента от Миконос. Какво се случва и с офертата от Ай Япъм? Прочел ли е сценария дал ли е отговор или още умуват с мениджъра?
След като няма да е на платформа още повече ще се колебае.