🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 310
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Нези, какви снимки? Или имаш предвид заради ревността към Бери в Терзи и работата им и миналата им авантюра да не се повтори? Това го писаха в  пресата.  
За раздялата им версията е че е заради изневяра кой на кого.. 
Ако тя му е изневерила той няма да прости това. Не мисля че е толкоз луда да го направи и да го загуби. Сам е казвал, че търси и вярва повече в лоялността, отколкото в любовта. Човек изневерява или защото не може да устои на привличането или търси това, което вече го няма във връзката и е отегчен. Някой го правят ей така без причина. Той ми е слабост ако бях аз ще му простя, ако продължи 
няма да се разберем така. 
Нерде е истината те си знаят. Какво ли не бих дала да разгадаем това.
Опознала съм го  колкото е възможно.
Моето мнение е че той е настоял да се разделят не е издържал вече дори да е удобство.
Ако е искала семейство  той се е дърпал. Дали някога ще бъде готов?
С тия шамански изпълнения може и скандал да е имало. Още се чудя какво правеха в Амстердам за РД след като това не беше изобщо романтика с хора около тях и отчуждени.
И на двамата се отразява добре раздялата и няма драми. Всеки е щастлив. Личи си промяната и сме доволни че си връща настройките.

Нези, добре изглеждаш на снимки. Камерата те обича. Усмихната и сладка с енергия.

Уф , няма ли да има новости за филма с продуцента от Миконос. Какво се случва и с офертата от Ай Япъм? Прочел ли е сценария дал ли е отговор или още умуват с мениджъра?
След като няма да е на платформа още повече ще се колебае.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 21:22 от femmi2

# 31
Феми,
И на кълбото ли му е топло Simple Smile

Искам нови снимки иииии, пак се покри тоз Чачко....

Нези, много хубави снимки от Чанаккале,

# 32
Нани 🌺 и на кълбото му е зор в тая жега. Красавеца се покри отново. След като толкова ни липсва ще ни зарадва и мрънкането ще помогне.
С палавника имаме телепатия и ме слуша. Сега ще се насладим на Терзи.
За сефте ще гледам в реално време и ще се пръсна от емоции.
Продължението ще е яко с адреналин.
Нямам търпение най вече за еротик сцените с жребеца.
Тоя човек е нереален и няма равен.❤️‍🔥кака е била истинска щастливка да го има. Сигурно и липсва това.

Има ли туристи в Родопите? Там е прохлада даже си е студено вечер.  Велинград ми хареса и пак бих  отишла. Има парк с лебеди красота.
Трябва да намеря снимки в архива да покажа. Кръчмите добри , басейн.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 10:54 от femmi2

# 33
Феми,
Хладно , но не чак ...просто си е горещо лятото ...през нощта беше 22 градуса
Има много хора, пътуват и  търсят спасение в жегите...
 Велинград и аз го харесвам, имам връзка с гр. Пещера и района ми е любим  особено яз Батак

# 34
# 35
Навън е жега, като в пустинята и зор да вършиш работа. Затова да се разхладим с тоя прекрасник. Така го искам в Терзииии мокър и секси:stuck_out_tongue_winking_eye:  

тази асоциация е перфе . Ухае на класа и парфюм и пръска сексапил от реала и екрана  и те подлудява

Да се разкършим с любимката ми пее като звяр и флиртува с публиката и се кефят Sleeping Жестока е. Как танцува с тия токове , свикнала е  аз ще падна на секундата. Бенда е як , особено тоя на барабанките. Трябва да  видите клипа за да разберете за ко иде реч.
https://www.youtube.com/watch?v=WU_FoY6VSzs
https://www.youtube.com/watch?v=jAF4iHgIOMA
Участието е във Виена

Инфо за НФ Конкуренцията може да се учи от тях. Затова ще е най предпочитаната и престижна в  света. Заслужава си таксата.
Netflix обяви резултатите от второто тримесечие на 2023 г. в което броят на абонатите се увеличи с 5,89 милиона, надхвърляйки очакванията. Netflix достигна общо 238,39 милиона абонати. Компанията отчете общи приходи от 8,2 милиарда долара и оперативни приходи от 1,8 милиарда долара.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 22:40 от femmi2

# 36
https://www.instagram.com/reel/CvKvWukIqlK/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Сине...
Никога не съм те изоставялa,никога
Каква е причината да си още тук?
Той ,той е още тук.
Мустафа...
Кираз,не си тръгвай.

Следващият откъс. Този път май ще е само това, на час по лъжичка до 28 ми.

# 37

🔥🤎🤎🤎🤍🤤

Еврим Алася е страхотна. В Шербета с капитана фърчат флуди. Там и двамата са много хубави. 💞
Еврим в Шивача е променена за ролята. Страдала е не е била до семейството си.  

https://twitter.com/internesstt/status/1684256010876207104
https://twitter.com/internesstt/status/1682326135227527169/photo/1
Ако може да резнете тези две гифки Hands Pray
на втората се виждат плочките стегнато тяло е .

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 21:13 от femmi2

# 38
Момичета,
Как сте,
Специално за вас 💐

# 39
Нани 💐 Грасияс за това изкушение. Само за ценители на красотата и изкуството е.
Имаме вкус и то какъв нали Wink
Старата любов ръжда не хваща.

Видяхте ли второто гифче под водата е със  стегнато тяло. Добре, че са феновете да творят. Талантливи и креативни ,като любимеца си.  

Нани , сериала с Ози ще го гледаш ли? Участва и Салих Бадемджи.
Ще са страхотни двамата.Колежката не я харесвам.
Снощи гледах от ЗИ. Който може си го може. Дженк Карачай е уникален образ. Берк също играе и е талантлив. Мине Тугай и отива да играе гаднярка.

Разхлади ли при вас? Тук вали и гърми.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 03:30 от femmi2

# 40
При нас съвсем  малко валя , сега само духа силен вятър,
О любимецът ни е супер, нямам търпение за 28,
Феми , има ли превод на филма с Керем?

# 41

Flowers Blossom Феми* голямото чакане свърши,
 само един ден още,
сцената в басейна е уауу..
очаквам да изпият доста бири
преди истинския елексир от Чаго
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 42

1 ден до началото!!!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 10:46 от nezito

# 43

тука е друг човек.  Хамелеон в истиснският смисъл на думата . Hands Clap

кога се научи и отдели време за тия пируети сложни. Как да не му се възхищаваш . Heart Eyes

Софииии , най добре за истинският елексир да е трезвен. Нямам търпение за еротик и страстните  сцени. Няма да ми омръзне да го гледам. Добре че е на платформа , защото ако не беше нищо от това нямаше да ни огрее. НФ са яки в тия неща дори прекаляват . Сега като имам вкъщи и цъкам филмите да не ви приказвам на какво попаднах направо еротик канал и се опулих. Актьорите толкоз спокойни , чисто голи се събличат.
Мисля, че сцените с Бери ще са хард и кака е имала защо да ревнува и  откачи и той е показал вратата, вместо стената ха , ха и рима измислих Joy

тука в стар репортаж го питат за Беррак и папарашките снимки .
Не помня какво е говорил има го с инглиш субт .
Ако може да преведете накратко има ли нещо интересно?
Ще ходи на риболов с аркадаша.
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1676616077206335489

Журналистите и критиците също очакват с нетърпение  С 2 на Терзи. Прогнозирам, че ще разбие рекорди повече и от премиерата по гледаемост . Така ме е яд че никой не отрази успеха само Илка. За продължението мислех  ще има представяне, като влиза нов герой. Интервю или поне видео да нахъсат зрителите.

https://www.dizidoktoru.com/dizi/terzinin-2-sezonu-icin-nefesler … tuldu-h36902.html

Затаихме дъх за 2 сезон на "Шивач"!

Това е последният ден за втория сезон на Терзи , чиито нови епизоди се очакват с нетърпение, в които  Чаатай Улусой дава живот на образа на Пеями. Berrak Tüzünataç, която участва в актьорския състав на сериала, който остави вълнението на върха си с първия си сезон, ще бъде включена в новия сезон с героя на Джемре, като Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Сукан и Еврим Аласия. Във втория сезон на Терзи Пеями, чийто живот се преобръща с брака на Есвет и Димитри, от друга страна е все по-близо до това да открие майка си. И така, Пеями, който трябваше да подреди живота си и да започне от нулата за това, готов ли е да се прероди?

Вторият сезон на Terzi, режисиран от Cem Karcı и вдъхновен от истинската история на Rana Mamatlıoğlu и Bekir Baran Sıtkı, е в  Netflix на 28 юли, по същото време като целия свят .

--------------------------
Нани ,  за сериала на Керем няма го с бг превод засега , На руски само .
Дени и Емка , го следят и  ако желаеш ще споделят линкове на руски и споделят мнение .
Не го гледам  следя информативно . Рейта е нисък , но всички летни сериали тая година са така и няма хитов.

Ново  от сета на Палас - Хазалче с фен

видео
https://twitter.com/HazalQueenArg/status/1683239233102794753

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 18:11 от femmi2

# 44
Феми,не бях гледала това клипче. Много е сладък!
Казва,че това ,което им приписват с Бер,не е вярно. Казвали,че са се целували, че са правили любов,а нищо такова не се е случило. Каза,че е на почивка и иска да разпусне след усилена работа.
Питат го защо е с шапка, да на би да крие нова визия,той каза,че не е това ,просто косата му е малко мръсна. Сутринта не е имал време да се погледне, просто е станал и е отишъл на закуска. След това ще спортува.
Показват,че си е купил нова кола, с която ще ходи в планината. Ще кара оф роуд. Освен това обича да лови риба. Показва си нещата в багажника.
Пожелават му успех и се надяват да покаже уменията си в риболова и пред тяхната камера.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:10 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт