🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Нямам си идея. След малко отивам да го пусна, ще питам и ще ви кажа готово 🤗🤗🤗🤗

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 18:24 от diana_atanasova55

# 391
От Бирсен Ант. Чаатай Улусой в нов филм отново с ОГМ Пикчърс за Нетфликс. Трудолюбивият актьор ще заснеме филма веднага  след приключване на Кюбра тази седмица след което предстои "Gaddar" Режисьор на филма е Озан нам си кой ( не му запомних името )
Не ми допада много Гювентам знае най добре след като му се доверява. Режисирал е няколко епизода на Атие с Берен Саат и проект за Диснито.   

Тоз човек ще ни умори. Тотално се ошашавих.. не му е в стила от проект в проект. Радвам се нека снима сега му е времето докато е млад и жизнен и може да играе главни роли. Нека се възползва от това, че е чок търсен и НА ВЪРХА!

Не се съобщават подробности засега за филма, каста и какъв жанр ще е.
Не вярвам никак че няма да си даде почивка. Кратка, но ще има.
На платформите не са се преуморили
толкова, но се изтощаваш заради нелеките роли.  
Нетфликс са си Нетфликс световна и престижна. Не се случват бързо нещата ,но умеят да рекламират. За Чачовите проекти отделят специално внимание. Кралят на Нетфликс.
OGM са от най добрите компании след Ай Япъм на Керем Чатай. Следват тази на Аксой и други.
Всеки иска ЧУ и го дърпа към себе си.
Този проект с продуцента от Миконос ще има ли или йок такъв нали го съобщи в интервю.
Не са луди да изпуснат най добрият гаранция за успех и качество.
Турция му е тясна за красотата и таланта. С повече социалност и желание и късмет ще постигне и това.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 03:45 от femmi2

# 392

ФЕМИ* подробности нЕма но
 щял да играе предател..Bir hain*
Joy

# 393
Добро утро!
Много добро!!!

Текста към снимката е:
"Дами,и аз съм на снимката,в случай ,че не ме виждате".
Много ясно,че не те виждаме. Wink
Даже направо те изрязваме.

Heart Eyes
Страхотни новини,около нашето любимо, работливо момче! Машина!!!

# 394
Добро утро. И наистина е добро. Отварям си очите, проверявам си телефона и бам Чачко 😘🤗🤗🤗. Какво добродушно лице има, очите  и излъчването също. Прекрасник, чак ми се прииска да го прегърна Simple Smile
Нези, не знаят кога ще пристигне пакета 😕

# 395
Да,Дианка,има страхотно добро излъчване!
Гледа с добри очи,макар че си личи колко е изморен.

# 396
Ни Онурката пуска ни Керем Чатай това му се казва искане...
Аз лично съм доволна от Шивача,но третия сезон си го виждам излишен.А иначе дизито по кой канал го очакват? Говорят за Мелиса Памук - боже опази съм по темата.

# 397
Да,Дианка,има страхотно добро излъчване!
Гледа с добри очи,макар че си личи колко е изморен.

Ехаааа, най после му видяхме добрите красиви очи. Прекрасник да го гушнеш и стискаш тази сладка пухкава пандичка.🤎🤎 🐼🐼🐼🥰😍😋😋
Изморен е личи си и брадата чок пораснала и косицата.  Още седмица и ще се преведе във вид.
Как търпи тая козина в тая жега...
Роля ,какво да правиш.
Почивка му трябва и сили иначе и от жИлязо да е няма да издържи на стреса.

Нези , вярно ли ще играе предател или Софи се шегува?
Дидкооо Hug
Драго ми е джанъм.
Ти как си много ти се струпа.
Така е ни Онурката пуска , ни Нетфликс, нито Яй Япъма. Всеки иска Звяра ,сигурно и още оферти ще изскочат. Joy
Заслужил си е соленият хонорар.
В реклами не се снима.
Иначе екшъна ще е по Туркиш Фокса.
Не е добре ,щото режат със секирата. Спокойна съм ,защото съм убедена че продуцента и Чаго са си опекли договора. Рейта с това бомбастично завръщане ще
фърчи. Табики важна е историята и сценария.  
За Мелиса Памук аз я искам и много от феновете.  Ще са Огън и жупел двамата.

За С3 на Шивача всичко почва от начало ,но може и хубав сезон да е.  Вярвам че ще е така и краят няма да психо. Онурката реши за С3 изведнъж иначе бяха договорени само два сезона.
Есрата затова се разписка че не щяла три сезона и СЦ не е прочела и се фръцна. Прав и път! По добре така не я харесвам никак с това напомпано самочувствие и нямаше да е подходяща за ролята.  

Дидко , ще превеждаш ли Дилека или нямаш време затова?
Поне на руски ще го има. Мисля да го погледна, щото ме заинтригува и с мустакЯ на Ози свиквам:joy:

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 09:28 от femmi2

# 398
И аз не я искам Мелиса Памук, не ми е симпатична.
Феми,нали в "Гадар" казаха,че се превръща в предател...
За филма,който ще снима преди това, още нищо не се знае.
Скоро сигурно ще промени визията,само да свърши последната седмица от снимките на Кубра.

# 399

Фенско творчество Hands Ok Hand

Този от фотото е известен тв водещ дали не готвят нещо двамата ?
Табики че когато се появи Господин Харизма никой друг не виждаме Joy
Визията му предизвика коментари че не го разпознават . Като нададе кила и се отразява върху лицето му и бузките и брадата по принцип променя фейса на човек.

https://www.ankaramasasi.com/haber/2097551/oguzhan-ugurun-cagata … aresi-gundem-oldu

Oğuzhan Uğur, водещият на Mevzular Open Mikrofon, най-гледаната програма за последния период, сподели снимка, която направи с известния актьор Чаатай Улусой в своя акаунт в социалните мрежи. Uğur сподели публикацията си: „Дами, между другото и аз съм на снимката"

Новият му образ е на дневен ред
На дневен ред беше Чаатай Улусой, който след дълго време ще се завърне на екран със сериала „Гаддар“.
В социалните мрежи новият имидж на Улусой предизвика множество коментари.

Потребители, „Ако не бях погледнал маркирания човек, нямаше да разбера, че е Чаатай“, „Кой е отдясно?“, „Какво стана с този човек“, „Братко, познаваме те, но кой е до теб?"

В екшъна и филма, които предстоят ще ни отвее с визия , талант и още куп емоции.

Слънчева топла естествена усмивка Heart Eyes

Нанииии , нерде си кълбетата познаха ела да му се порадваш.
Тия, които го плюят още повече ще се настървят.
Не правят разлика между екранен образ . Винаги трябва да е перфектен, като от подиума!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:50 от femmi2

# 400
Не,че не е направил малко бузки,но и някой много лошо ги е снимал.
Hands V
Разбира се,че е образ. Цяло лято стои с тази дълга брада и коса.

Нямам търпение да видя новата му визия.
Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 14:03 от nezito

# 401

Хазалка е лайкнала фотото.  Ейваллах поддържа го ! Hands ClapHands Ok Hand
Има ли още лайкове или само го плюят ?

тук е като кукличка толкова красива , нежна и изящна . Green Heart

Така е зависи от какъв ъгъл снимаш и от камерата .

От латините , които го Обожават
Sublime en todos sus trabajos 👑😭y lo  único que ha echo es superarse cada vez más Çağatay Ulusoy

Възвишен във всичките си творби 👑😭 и единственото нещо, което е направил е да се усъвършенства все повече и повече  Çağatay Ulusoy

От арабски фен
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1698752562789257440
Той ще снима нов филм, продуциран от OGM за Netflix.

Няма посочени подробности
Произведено от Ozan
Снимките на сериала Al-Ghaddar ще започнат след края на снимките.
Чаатай  е пристрастен към работата си с голям ентусиазъм 🔥😭🔥😭

не може без това  фото, като пиян и още сънен  JoyJoy на Бирсенката и е любимото

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:00 от femmi2

# 402
Феми,това е снимката,която Oguz е качил.
Под нея пише"
"Дами,и аз съм на снимката, в случай, че не ме виждате " Grinning
Виждам,че освен Хазал,Аталайчо и Аслихан също са я харесали.
Иначе коментари много-някои,че Чаатай вече не е толкова красив,а други,че това е само образ и не е загубил от чара и харизмата си.
Ха,сега видях,че една жена от острова, която има заведение в града и ,при която ходехме често и станахме приятелки,също я е харесала. Трябваше да си поговорим за Чаатай...
Коментар на румънката,която е искала да получи автограф от Чаатай
"Sabah uyandığımda bu fotoğrafı gördüm. Basit bir imza için ne kadar ağladım Hatırlamak istemiyorum. Şimdi bile iyileşemedim. @enginaykanat, ciddi insanları işe al lütfen. Çağatay'ın hayranıyım ve onu önemsiyorum. Asistanınızın bana telefonda imza almanın imkansız olduğunu söylemesi mümkün değil. Ben bir turistim ve @cagatayulusoy hayranıyım. Böyle konuşamazsın!
 Видях тази снимка, когато се събудих сутринта. Не искам да си спомням колко съм плакал за един обикновен подпис. Дори и сега не се оправих. @enginaykanat, моля наемете сериозни хора. Аз съм фен на Çağatay и ме е грижа за него. Няма начин вашият асистент да ми каже, че е невъзможно да се получи подпис по телефона. Аз съм турист и фен на @cagatayulusoy. Не можеш да говориш так
а!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 15:31 от nezito

# 403

Нези , аз видях само на Хазалка от фенски профил. Значи брата и Аслъхан също са я лайкнали

Румънката е права че това е недопустимо! Да му го напише това на мениджъра в акаунта да го прочете. Не може да не чете съобщения егати и управлението!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 19:57 от femmi2

# 404
Кетъринг на снимачната площадка
Да не го мислим нащУ,гладен няма да остане. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт