🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 839
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Гювентам се грижи да не останат гладни най вече пандичката ни какви бузки е отпрал Yum

Дано му видим очите и за финала няма вече защо да го крият.
След това релакс и подготовка за филма. Мисля си дали няма да ни изненада с муз умения и това студио освен за удоволствие и хоби да е свързано и с новия филм?
Как мислите, какво ви е усещането?
Сигурно пак ще е драматичен. Искам да играе в нещо комедийно.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 21:18 от femmi2

# 406
А,не,комедийно. Искам да е нещо вълнуващо,силно,да ни отвее,така,както само той може! Heart

# 407

Драмите му се отдават и ни отвява с тях и в комедийно ще е супер.
В Йешилчам имаше такива моменти.

Салих Бадемджи на червения килим на филмовия фестивал във Венеция. Повечето са там като рекламни лица. Салих е на Лексус. Притеснен ми изглежда за разлика от други които прекаляват. Най ми  хареса Дилянката като рекламно лице на Армани за Турция. Класа ,стил ,няма превземки. Йозге Гюрел също.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:51 от femmi2

# 408
МОМИЧЕТА Simple Smile))
Феми, Simple Smile))
Господин Харизма не прилича на себе си....ама пък толкова гадно да го снимат....брадата е ясна, ...визията също ...склонността му да има торбички под очите...явно съвсем не си достива...нямам търпение да махне брадата и косата:)...буьките сами ще спаднат .....
Той е с по широко лице някак.. в Меджезира го мразеха, че косата му е дълга заради бъдещата роля на  Баръш в Делибал....
В момента като махне косата и брадата и ще е доста различен....
В този ред на мисли...не ме оставя на мира мисълта за Чичката.....и се замислих колко много УСПЯЛИ Холивудски актьори са го правили.....промяната на визията ...КГ, брада, коса...
Мдааа доказан успех и огромна  банкова сметка и ....нека си мислим , че разбираме много, НО
ЧАЧИ не спира да снима....ЕВАЛА ...
Това се иска 😉

# 409
Добро утро и честит празник!
Тъкмо се чудех защо Салих е на филмовия фестивал във Венеция.
nanni,изключително лоша снимка, нали! Този,който е снимал хич не го бива!
Иначе си права в разсъжденията си.
Мен Чаатай ме впечатли първо с харизмата си,а после с уникалната си способност да се променя и превъплъщава в различни образи по напълно естествен начин.
Много пъти съм се питала: " ама това същият човек ли е?"
За разлика от повечето известни Холивудски актьори,които удобно са се настанили в зоната си на комфорт,като красавици,мачовци, секс символи,той няма никакъв проблем да излиза от нея.
Дори имам чувството,че умишлено прави това.
От една страна предизвиква себе си,от друга страна предлага най-доброто на своите почитатели!
УНИКАЛЕН!!!
Чудя се как още не са го забелязали извън Турция...

Нямам търпение да видя как ще изглежда в новите проекти.
Тейлър Хил ,от рекламата с Чачо,се е подстригала.
И така е много сладка!

Ех,как би му подхождала една такава нежна,но и готина мацка ,като нея!

# 410
Честит празник на всички!

Чачи си е отпрал бузки , личи си по летните снимки че тогава е много по добре. Умората си казва думата и това подуто око.. Такива промени са опасни за Здравето.   
Възхищаваме му се на способността да е като ХАМЕЛЕОН!  
За него красотата не е най важната.
Иска да го помнят със силни и сложни роли , не като секс символ или с личният му живот. Винаги постига целите си.
Нези , те са го забелязали извън Турция и е популярен.
Често коментирам че му е тясна вече за неговият огромен талант и харизма.
Яд ме че не е социален за да излезе в чужбина се иска социалност, късмет и правилните хора до теб. Ако пожелае света е негов.
Отдавна не е летял за Лос Анджелис преди му беше любим. И учителка си има Лорката накратко казано.
Тя познава и работи с холивудски звезди. С Чачи имат общи снимки как се забавляват.
Не е зле след проектите да замине отново и да си създаде среда там.

Тейлър Хил е сладурка с новата прическа. Винаги може да си сложи екстеншъни професионални.
Не е евтино и това удоволствие.   Какво съвпадение.. и аз съм така.
Бавно расте косата  като порасне е на никъде.. моята е естествено чуплива. Мисля да и променя цвета.
Значи ще съм точно като за Чачи. Нежно красива и брюнетка миньонче с пъстри очи.
Само като го погледна огнено..
Ех ,мечти и реалност.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 23:08 от femmi2

# 411
Феми,знам,че е бил там ,че е имал учителка,но аз говоря за истинско забелязвани,за интерес към него,за предложения за роля. Това все още не се е случило. Дай Боже, някой ден!
Момчето работи,развива се,ще има успех,сигурна съм!
Малко от сета. Дали тази минаваща фигура е той?

# 412
Тц .. не е Чаатай това. На този лицето му е съвсем различно.
Снимат много нощни снимки. Онзи ,който е казал на румънката че снимат в горичка не е излъгал. Правилно не се е доверила на непознат ,но има които не ги е страх и рискуват.
Можеше наистина да го види и получи автограф.  

Колкото и да си добър рядко някой ще ти се обади за международна роля ей така. НащУ се развива и е на върха така че всичко е пред него.
И това ще постигне  трябва социалност много е важно това да общува с публиката.
Много ми се искаше от НФ и ОГМ да бяха уредили реклама и срещи за Терзи в чужбина.
По нататък може и да го направят с други проекти.  
Много ми се иска да блесне и на фестивал. Сега като снима екшъна за Ай Япъм може и да се случи.
Оф айде да пускат тоя рекламен клип на фокса или изчакват да свърши Кюбрата и  смени визията.
Атв вече пусна клипа за новия сезон.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 13:43 от femmi2

# 413
Феми,кака ли ти липсва Wink

Кубра -ден 56

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:39 от nezito

# 414
Феми,кака ли ти липсва Wink

Кубра -ден 56

Добро утро! Дуйгу отдавна е номинирана за изгонване, така че може да напуска къщата на Биг брадър 🤷😄😄😄

# 415
От НФ са обявили премиерен сериал за октомври. Някакъв с Шифанур Гюл , Танер Олмез и Кюстендилов.
За сефте чувам за такъв сериал то не може да ги запомниш всичките. Не знаех че и колежката участва там. Намърда се в НФ.
Ако не беше Терзито нямаше да я знае никой това е трамплин за нея с такива класни актьори. Проекта е чок успешен.
За финала на Terzi нищо не се говори.
Тия ще ни тормозят отново. Губя надежда за изненада за РД.
Поне е сигурно за Джентълмена за края на годината.
Още тогава знаех и предполагах  че ще го пуснат година след заснемането.

Илка е споделила стори с логото на OGM Пикчърс , че са започнали подготовка за новият филм. Писала е хади бакалъм.
Успех и сили и енергия на зверчето ни. Притеснява ме че ако не си даде почивка дори и кратка няма да издържи и ще си навреди на здравето с тези промени. Но е велик не зацикля в един проект и образ ,а се развива постоянно. 
За каста нищо не е ясно още.  Мен ко питат ЧАЧИ си е Самодостатъчен.Stuck Out Tongue Winking Eye  
Всеки път тръпнем коя ще ни / му лепнат.

Днес е премиерата на Камък на желанията със Салих Бадемджи ,Хазал Субашъ и Озанчо. Успех им желая. Историята изглежда силна и заинтригуваща. Канал Д се постараха с рекламата.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 20:32 от femmi2

# 416

Здравейте 🥰

Днес имам рожден ден и юбилей. Предлагам ви по една виртуална наздравица и торта 🍰. По повод личният ми празник пожелавам на всички нас да бъдем здрави, много щастливи и усмихнати! Нека в живота ни има повече поводи за радост и веселие, любовта да ни бъде спътница за всеки ден. Винаги да помним, че живота е дар, който се обновява всяка сутрин с изгрева на слънцето и ни е даден, за да носим мир, доброта и любов за хората около нас! ❤️😘

За да не е спам ...

# 417

Здравейте 🥰

Днес имам рожден ден и юбилей. Предлагам ви по една виртуална наздравица и торта 🍰. По повод личният ми празник пожелавам на всички нас да бъдем здрави, много щастливи и усмихнати! Нека в живота ни има повече поводи за радост и веселие, любовта да ни бъде спътница за всеки ден. Винаги да помним, че живота е дар, който се обновява всяка сутрин с изгрева на слънцето и ни е даден, за да носим мир, доброта и любов за хората около нас! ❤️😘

За да не е спам ...

Честит юбилей Дени и Наздраве!:birthday:ChampagneBalloonBalloon
Вярвам че ще си го отпразнуваш подобаващо с любимите хора.
Благодаря за почерпката и този усмихнат красавец.
Сега ко се появи да те зарадва като подарък Gift Heart
Тук умеем да му се радваме истински.

# 418
Честит Рожден Ден,  Дени
 Бъди здрава, щастлива, вдъхновена и благословена! Весел празник!

Нези, ужасна снимка....
Имам чувството , че е сниман преди да се въведе във вид за следващия сериал...
Нямам търпение да махне брадата и косата..
Извинявайте, че мрънка ама лятото на шезлонга  си е пич та дрънка, а на тази е неузнаваем....

Феми, Еми, Момичета❤️🍀
прекрасна вечер Ви желая

# 419

Честит рожден ден, Дени!

Пожелавам ти да имаш пълна колекция от здраве, любов, успехи, незабравими моменти и щастливи мигове!
А любимите ти актьори да те радват с нови и незабравими герои!

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт