🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Диана ме е изпреварили с класацията на НФ.
Успеха беше очакван.
Емка,гифчетата са страхотни,сцените също,Чачо е невероятен мъж и е много приятно да го гледаш в такива сцени,но мен филма като цяло ме разби и не спирам да мисля за него. Много ме развълнува историята,а това,че е истинска,още повече!
Феми,как гледаш,без да четеш?
Като ми отлежи малко в главата ще го гледам още веднъж.  Този път с турски субтитри, за да го слушам и да го чета.
От сета на Кубра,само момичетата се показват. Ама са много сладки и двете!
Нямам търпение да ги видя до Чачо.
Шифанур не ме дразни. Свикнах с образа и приемам я такава и смятам,че добре си играе ролята.
Кажете какво става със сайтовете? Има ли спряни? Кои? Въобще остана ли място,където можем да гледаме?
Енгин бей май е в Париж.
Дано скоро да съобщят решението си за филма!
Чаатай в роля и в живота

Много искам да го видя на живо. След толкова много образи,които смени,имам нужда да видя как изглежда в действителност.

# 151
Добро утро! Диана ме е изпреварили с класацията на НФ.
Успеха беше очакван.
Емка,гифчетата са страхотни,сцените също,Чачо е невероятен мъж и е много приятно да го гледаш в такива сцени,но мен филма като цяло ме разби и не спирам да мисля за него. Много ме развълнува историята,а това,че е истинска,още повече!
Като ми отлежи малко в главата ще го гледам още веднъж.  Този път с турски субтитри, за да го слушам и да го чета.
От сета на Кубра,само момичетата се показват. Ама са много сладки и двете!
Нямам търпение да ги видя до Чачо.
Шифанур не ме дразни. Свикнах с образа и приемам я такава и смятам,че добре си играе ролята.
Кажете какво става със сайтовете? Има ли спряни? Кои? Въобще остана ли място,където можем да гледаме?
Енгин бей май е в Париж.
Дано скоро да съобщят решението си за филма!
Чаатай в роля и в живота

Много искам да го видя на живо. След толкова много образи,които смени,имам нужда да видя как изглежда в действителност.

Добро утро!
Нези, много ми е интересно като си там, оглеждаш ли се, търсиш ли го с очи, тръгнеш ли от очакване?
Аз ако бях в Истанбул или Чанаккале постоянно бих се озъртала.

# 152
Където и да отворя в мрежите  се отрзява и коментира успеха на Терзи сезон 2 и таби ки невероятният талант на Чаатай. Това изключително много ни радва всички .

Според данните на Netflix за периода 24-30 юли Чаатай Улусой е участвал в първите три дни от сериала Terzi, 13 700 000 часа и 2 500 000 гледания. В допълнение към Турция, #Terzi беше включен в списъка на 10-те най-добри телевизионни сериала от 47 държави на Netflix.☄️

Very well deserved! Çağatay & the rest of the cast did an amazing job.
Много заслужено! Чаатай и останалата част от актьорския състав свършиха невероятна работа.

Цитат с превод

Актьорът Чаатай Улусой надмина себе си във втория сезон на Терзи
Живеехме с него, всички съществуващи психични състояния:
радост, екстаз, тъга, щастие, горчивина, бунт,безпомощност.
Той успява да очертае характера си с всеки епизод, като първоначално преминава през всичките му вътрешни чувства.
Плачът е смесен със смях, тъгата с радост, безсилието с триумф. Героят на Пеями еволюира в хода на поредицата, за да даде на зрителите възможността да изпитат всичките му аспекти.
Чаатай е като калейдоскоп през целия втори сезон, а финалът потвърждава истината, че човек се учи от грешките, а разумът винаги побеждава.
Диалозите на героите са полезни уроци в живота, полезни за хора, които са в ситуации, подобни на героя на Пеями.
„За да се научиш да ставаш, първо трябва да паднеш“ е фраза със скрити значения за онези, които искат да признаят, че съществуват не само хубави неща

Цитат
Усилвам звука и се наслаждавам на всичко и не се напрягам да чета . Потъвам с красотата и харизмата и талантището, което е . Нищо друго не съществува когато е на екран. Пренасям се в друга ВСЕЛЕНА! Nature Star
 Това че Димитрии иска от Пеями да си продаде дяла е смехотворно и Чачи го изигра перфектно . Пеями изкарва парите  и се труди и е създал имидж .

Огнените гифки ще ги отразим в следващ пост. За тях е нужно специално внимание и силно питие
Wine GlassNature FireNature FireKissAnimal Speak No Evil

Диди , и аз мисля че няма да има брутализми в жиголото , но ако се лигави с клиентка лелка ша си затворя очите . Дано ни огрее с еротик танц .  Тогава аман моралистите ще го разкъсат.
Ние сме най горещата тема у форума . Ако знаехме какво предстои щях да сложа емотка 18 плюс в заглавието Joy За някои това са неприемливи сцени. Чачовите фенове немаме проблем и не мисля че са пошли. Искаме още ..ха , ха луди сме като зверчето.
Горещите сцени със Салих също са добри. Учудих се че са любовници с асистентката на Пеями. Лелката е ужасна в лицето но е отракана и поддържана и добре се справи.
Ако намерим от някъде ще резнем кадри.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:56 от femmi2

# 153

Актьорът Чаатай Улусой надмина себе си във втория сезон на Терзи
Живеехме с него, всички съществуващи психични състояния:
радост, екстаз, тъга, щастие, горчивина, бунт, безпомощност.
Той успява да очертае характера си с всеки епизод, като първоначално преминава през всичките му вътрешни чувства.
Плачът е смесен със смях, тъгата с радост, безсилието с триумф. Героят на Пеями еволюира в хода на поредицата, за да даде на зрителите възможността да изпитат всичките му аспекти.
Чаатай е като калейдоскоп през целия втори сезон, а финалът потвърждава истината, че човек се учи от грешките, а разумът винаги побеждава.
Диалозите на героите са полезни уроци в живота, полезни за хора, които са в ситуации, подобни на героя на Пеями.
„За да се научиш да ставаш, първо трябва да паднеш“ е фраза със скрити значения за онези, които искат да признаят, че съществуват не само хубави неща
     Ето това очаквах да прочета. Хареса ми, развълнува ме и макар и да не съм гледала "Terzi" съм убедена, че Чачо наистина е надминал себе си с тази роля.
     Талантлив е, красив, харизматичен и успешен!
     Момичета, благодаря ви за всички коментари, снимки, видеа и информация, която носите за Чачо. Продължавайте да споделяте статии и интервюта. Тук е мястото, където можем да разменяме мнения и да се докоснем до магията на Чачовите герои.
     От мен нещо "разхлаждащо":

# 154
Здарвейте, Момичета,
Изгледах Терзи, остави особено чувство в мен, ....Чудовищна игра на всички....възхитена съм от тримата мъже, Пеями, Димитри и Мустафа...
Ролята на Мустафа -  нямам думи , аз му вярвах във всеки един момент,
Играта на Чачко и Салих е уникално добра комбинация...
И сега, какво значи пошли еротични сцени, нали си има сценарий,режисьор, ...това се иска от тях това правят....
По повод как гледат близките им на тези сцени....ами и аз се замислих...как ли ще реагира един ден дъщерята на Салих на голото му Д. Simple Smile

Спомням си за Чачо, че го бяха питали за последната сцена в Делибал, където е гол, и той каза, че когато имаш пълно доверие в режисьора и екипа , няма никакъв проблем...
Според мен си има и малко техники , все пак да не забравяме за магията в киното!

# 155
Котараче сладко усмихнато  Animal Smile Cat

ще се разхладим ли или още повече ще се разгорещииим и после как ще охлаждаме страститеее . Ох това мокро тяло , косица и секси изваяно гръбчееее и задни частииии ЖДНБ! Господ дал та се олял във всичко. По добре да беше сам в сцената в басейна и с Бери са готини. Терзито я остави на сухо на нея и се искаше повече от целувка..  Умори се от страсти Шивача.  Почивка е нужна да събере Огън ! Следващият път си пожелавам от НФ гореща секси мокра сцена, както само Бог Аполон умее. Animal Hear No Evil

''Спомням си за Чачо, че го бяха питали за последната сцена в Делибал, където е гол, и той каза, че когато имаш пълно доверие в режисьора и екипа , няма никакъв проблем...
Според мен си има и малко техники , все пак да не забравяме за магията в киното!''

И аз това казвам  и сме го опознали. Няма проблем важно е с какъв екип работиш да ти е спокойно.
Той не е от тия, които мрънкат и се впрягат как ще реагират хората и какво ще се изпише за ценностите.
В реала е такъв. Затова Дуда и която и да е удря тотото. Като всяко живо същество е с недостатъци. Не го идеализираме чак толкова. Да не мислите, че като Бери си свали бельото са правили онова наистина .Joy Може и така да е няма да се изненадам.
Искам да пуснат зад камера как са го заснели.
Каквито са професионалисти от раз се е получило. Сцената от Протектор , която е вечна класика и там ми е любопитно как са я заснели. Там също е гол.

Изкусителен ангел в бяло.🤍🤤🤤🔥 Тузаааар колко му отиваааа  
https://twitter.com/AliAv24/status/1686728695304560640
Али Ав е творила   знаех си че няма начин да не разкостат тая прослувата сцена
https://twitter.com/AliAv24/status/1686078534152830981
Experto en la materia ❤️‍🔥
Експерт в областта ❤️‍🔥

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 20:38 от femmi2

# 156
Момичета, тази мостра ми дойде с поръчката. Май е знак от Господ, не случайност 😄. Сложих му я в колета като закачка. И една целувка от мен като втора закачка. Очертава се да е подарък за рождения ден и ще му търся поздравителна картичка.

# 157
Лятна  Бенсу - тук е чок гюзел Heart Eyes

ех че готоино и оригално . Няма случайности. Това е знак  че добре си изчакала и че ще си получи подаръка и ще се развълнува .

Диди ,  не може ли да напишеш на агента или Ча да ти върне отговор за да си спокойна .  

талантливият ни шивач каква червена рокля е сътворил . Шека е  кралица в музиката

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 18:05 от femmi2

# 158
Писах, но няма отговор. По принцип интуицията ми е много силна и усещам, че може би въобще предният пакет не е достигнал до желаната дестинация... 🤷 Затова този път с номерче. Много съм чакала, ще изчакам още малко да съм по-сигурна и спокойна. И този път му писах, поне да ми напише, че е получил пакета, пък здраве му. Не го карам да се жени за мен. Ама и той с неговия характер... Но все си мисля, че не го е получил.

# 159
# 160
Еми,
Уауууу, 😊
Уникални гифчета твориш, точния момент,
Аз съм, уаууууу,
Благодаря ри за целия труд, много ни радваш,

# 161
Еми,
Уауууу, 😊
Уникални гифчета твориш, точния момент,
Аз съм, уаууууу,
Благодаря ри за целия труд, много ни радваш,

Нали точният момент с тези секси палави пръстчета и опирането до стената и въздишането. 🔥
Експерт просто.
Няма равен.
Латината Али Ав не случайно е наблегнала на това.
Сериала е супер и си заслужава заради всичко.
Във втори сезон има повечко секс сцени ,но не е само това. На който му пречат да не ги гледа. Чачи - Пеями премина през катарзис и го усещаш със  всяка емоция и поглед. Играе с тялото и лицето си  без думи. Когато говори е още по въздействащо.  
Олгун Шимшек също. Този човек е за Оскар. Партньорството им със Салих е страхотно. Той си химичи с мъже, когато са на нивото му. За Салих и това как ще реагира семейството му  след като се е съгласил на това знае какво прави.
Салих ,когато снима за блу тв също засне провокативни сцени така че не е нещо ново.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 22:38 от femmi2

# 162
Феми,
Днес случайно попаднах на американски филм по БТВ синема, вярвай ми секс сцените бяха 🙄
С Дрю Баримор....следобед .....
Чачо си е супер, всичко беше на ниво, няма място за коментар, че Чачо само на това наблягал, всяка една емоция преживява....който не го харесва да не гледа....
На мен ми е достатъчен,
Феми, Аз Салих си го харесах още в Любов под наем, ....

# 163
Въх какви горещи кадри с Берак дали като са го снимали не са се сетили за шезлонговото си лято?
Оставила съм си Шивача за уиекенда ще си го изгледам на спокойствие. Някои казват,че не е добър сезона като първия само разбрах от подсказките които видях,че бабата на Пейями е починала.

# 164

Момичета, добро утро! Май ще се окаже, че ще има проект за телевизията

Общи условия

Активация на акаунт