Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 684
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми е лепкащо едно такова..

# 541
  • Mediterraneo
Стига, де, откъде лепкащо?! Че и да остава по опакованото.

# 542
Нищо лепкащо няма в стреча. Разтеглив найлон.

# 543
То прилепва към повечето гладки повърхности или към друг слой от същото фолио, ама не е да залепва като лепило примерно.

# 544
За какво го ползвате това стреч фолио, че изпуснах?

# 545
За плътно опаковане и компактно съхранение на разни неща - юргани, завивки, камари с извънсезонни дрехи. В моя случай - всякакви неща, които трябва да предпазя от прах по време на ремонта.

# 546
  • До сърцето...
Момичета, помагайте. Мебелистът е объркал размера на чекмеджето за приборите и сега то е дълбоко 40 см.
Дайте идея за оптимизиране на пространството.
Въобще как си ги подреждате чекмеджетата, аз с търсачката не намерих нищо съществено.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 08:15 от Радика

# 547
  • Пловдив
Ако грешката е в мебелиста - би следвало да я поправи за собствена сметка

# 548
Най-добре да го направи наново. Всеки ден да гледаш компромис...не е много ок, аз поне не бих била де.

# 549
40 см е ужасно много за чекмедже за прибори. Каквото и да пригодите, ще е компромис. Мебелистът да си го оправи.

# 550
Освен това е тежко такова чекмедже. Имам такива, сега измерих..тегаво се вадят...тежат си.
Няма нищо общо с лекотата на 10-15сантиметрово чекмедже..
А това за прибори често ще се дърпа и прибира....дори да направиш чекмедже в чекмеджето...си е двойно отваряне....не ми е ок.

Ако трябва и ти си го плати, но да стане както трябва и си го искала. Иначе ще дразни. Всеки ден ще те е яд като го ползваш...

# 551
  • До сърцето...
Ужасно е, да. Но сега не ми се обяснява защо и как. Исках решение, поне за 20  см дълбочина.
Освен да остане за посуда, и някъде другаде да ги слагам тези прибори.

Нещо такова:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 22:03 от Радика

# 552
Ясно де, като не ти се говори, ок.
Но без подробности какво е сътворил е трудно за съвети. Например страниците високи ли са...
Такива има иначе...и подобни вариации...но както казах не знам какво е направил, за да дам идеи как да се преправи

Питай в кухненската тема ако искаш.

# 553
Аз направих подобна щуротия при проектирането на моята кухня, само че с тясното и високо чекмедже за оцет и олио. Беше прекалено високо. Реших проблема като се подмени челото на това чекмедже и се добави още 1. Т.е. от 1 чекмедже се раздели на 2 с добавянето на още един механизъм и 2 нови чела.

Не е никакъв проблем механизмите да се демонтират и изместят на друга височина щом се налага. Няма драма, не се ядосвай - всичко е поправимо.

# 554
  • До сърцето...
Шкафа е в селската ни къща, монтиран през уикенда без нас. Обикновено, голямо чекмедже. Вятър и мъгла е права, корекция на челото и ще стане. Ще карам брат ми да се заеме с него, тъкмо да си изкупи грешката Grinning
Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт