Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

При мен е доста горещо днес, при все, че съм в гората /както се казва/.
На работата сме с вентилатор, но ако около него е добре, то като хукнеш по задачи - жегата си казва своето. Умора
 и умора.

araselia Two Hearts морето, ах морето! Ходя там късна есен, за физиотерапия и... въздуха разбира се. Дълги разходки, пълен релакс за една седмица. Много ми е хубаво!

Мариянка Two Hearts климатик и видео - също е добре. Имам, ама си го пазя...

Мисля си дали няма скоро да получим някоя снимка от Каш?

# 31
Старо, ама любимо. Пускам си го и много си ме кефи.

При нас във Враца беше ужас. Жегата излизаше от земята. Сега слънцето се скри и е по -поносимо. Утре уж го дават захлаждане, даже с дъжд, да видим.

# 32
  • Варна
Ей така да я докарате в жегата на някоя тераса с каквото има разхладително Smile

Хубаво е при нас, че имаме бриз, даже доста силен беше днес следобед, по сенките, не се усеща жегата, но на слънце и тука не лъже Smile

Ками, хубав клип !

# 33

Ками Two Hearts  изгледах клипчето и се замислих. Тахир дали  уби Али Галип и как би се "върнал"  при Фара и Керимша. Ръцете му ще са изцапани с кръв. Такъв баща ли ще е за детето, отделно където то копнее за истинския си баща.
Колкото по наближава втори сезон, толкова повече ме обзема чувството, че щастлив край за Тахир няма да има. 

Аниста Two Hearts

Скрит текст:

# 34
Привет момичета!
Честита нова тема!
Да Благодаря на Марианка ,че е основния двигател на темата Flowers Hibiscus, е на другите момичета Heart които пишат!
Хубави клипчета,благодаря Марианка!
Голяма жега и при нас днес,всичко в градината гори,но това е ! Спасение от жегата има -в къщи ,на климатик,вентилатор!Дано не ни застигнат пожарите които бушуват в съседна Гърция,че там е страшното!Стига с негативизма по вечерно време!
Момичета бъдете здрави и се пазете!
Спокойна и прохладна вечер!

# 35
  • Пловдив

Като видя Тахир да взима черното яке - настръхвам.
Актьорът Феяз Думан/Бехнам, когото чакаме със сериозна заявка в историята, е малко от сорта на Енгин. Трудно приема роли и то ако си заслужават. Очаква ни страхотен актьорски двубой с двамата и с Фърат Танъш - да не го забравяме и него.

Според мен, краят на историята ще е такъв, какъвто трябва да е.

Скрит текст:
Като капак на жегата, при нас от 19 ч. спря и тока - имаме ремонт и от топлофикация - сменят тръбите. На бойлер минахме. Ужас от всякъде. А за утре - не ми се мисли с това, че ще е доста над 40 градуса...

# 36
Добър и прохладен да е днес денят ви момичета!Аз снощи не можах да заспя до 2ч.заради горещините,защото изключвам климатика през нощта и започнах да гледам любимите ми моменти от първи сезон,както и всички музикални клипчета в ютуб с Фара и Тахир.Чудесни клипчета и песни!
В предишната тема или в темата за Демет някой беше споменал за американска версия на историята на Фара.Как се казва и може ли да се открие някъде ,за да прегледам и нея>Искам да видя как се развива съдбата на нашите герои и  се надявам,че като в хубавите приказки,и в тази сценаристите ще ни зарадват накрая

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 20:39 от AnniePM

# 37
  • Пловдив

Добро утро с целувката на Фара.
Като за начало - едно интересно видео от туитър - закачливо, погледнете го - голям сладур е Тахир:

https://twitter.com/FraisySarcasm/status/1684050989022687232

# 38
Да добавим щипка цветно настроение и много любов към днешния ден.
Добро утро момичета!
Благодаря за новата тема и всичко което споделяте.
През нощта ми е най-трудно,защото задуха  ми пречи да спя. Но няма да се оплаквам от лятото, така бързо ще отмине Innocent
Повече вода, стоя на сянка,климатика помага за малко..
Децата са постоянно в движение, ще влеза във форма Joy
Не ми е симпатичен Бахнам. Важното е,че го има и ще завърти драмата на 300 градуса .

# 39

Здравейте момичета Two Hearts
Очакват ни екстремни температури, затова внимавайте!
Един съвет - почивките да са повече, защото дори да не "усещаме"  умора, не сме свикнали да работим в такава среда. Въпреки климатиците, въпреки вентилаторите, а най-вече да се заблуждаваме, че като сме на сянка сме защитени. Просто самият въздух уморява.

Снощи на шега си помислих, че трябва да стоим в банята, но повече вода ще ни е от полза.

# 40
  • Пловдив

Починал е актьорът Йълмаз Груда. Енгин в сторито си написа: За мен беше чест да те познавам
брат Йълмаз...

Енгин и той играха в сериала "Брак с чужденец".

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 12:31 от mariana51

# 41

Спомням си го в "Брак с чужденец" - беше доста колоритен образ, както и всички останали разбира се. Толкова смях съм се смяла  с този сериал.
Енгин е едно бижу там.
Топъл, приятен и разтоварващ сериал.

# 42
  • Варна
Привет, момичета Yellow Heart

Надявам се сте се покрили на безопасни места Smile
Марта Yellow Heart хубаво предложение си дала - в банята Smirk

Спомням си го този стар актьор в Брак с чужденец, големи скици бяха всички, Енгин много ме кефи там !
Как ми се гледа вече една комедия с него, нещо интелигентно написано, без тез тежки драми Relaxed
Мечти Rage
Много му се получават комедийните моменти Heart Decoration то какво не му се получава на него ?
Няма такова Smile

http://images.vfl.ru/ii/1562225762/6424d6fd/27097226.gif  

# 43

Аниста Two Hearts
Още малко от "Брак с чужденец".
В унисон с времето навън...

Скрит текст:

# 44
Привет момичета!
Вижте какво прочетох,ако е истина!

Пийте течности,стойте на прохлада,днес е доста горещо пре нас,термометър външния в нас показва 41.07°С,който е на сянка!

Общи условия

Активация на акаунт