Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
По-добре да забавят и да изпипат нещата.

# 676
  • Пловдив

Добро утро в събота - успшна да е. Чакането е отново на дневен ред.
Днес асистентът е под "пълно прикритие" - дано успее да намери нещо ново.

# 677

Добро утро момичета Two Hearts
Вчера чакахме нещо, което така и не се случи.
Някои сериали започнаха вторите си сезони и то супер добре, задоволявайки желанието на аудиториите си за силен старт. Конкуренцията ще е жестока, а борбата за рейтинги безмилостна.
Спирам да недоумявам защо при нас няма ни реклама, ни снимки, ни трейлър - пълно затъмнение. Като ги мисля тези неща и се ядосвам, а то просто няма смисъл. Нито ще променя нещо, нито пък някой ще се трогне, че аз искам тези неща. Каквото направят - направят. Сериалът си е техен.

От няколко дена се каня обаче да ви питам - дали видяхте кометата Нишимура? Четох, че 12-13 септември ще може да се види и с невъоръжено око - на изток преди изгрев слънце, като ярка самостоятелна звезда на небето. Гледах  запис направен от Шумен /излъчен по БТВ новините/ - ясно се виждаше и опашката. Но може записът да е правен с  професионална техника.
Гледах небето на 14 септември рано 6,40-6,45ч. Единственото което видях беше доста ярка, голяма звезда - дали съм имала шанса да снимам тази комета /с телефона естествено, при доста зумване на образа/.

Да пием по кафе и да си подреждаме съботата.

Скрит текст:

Мариянка Two Hearts  Тази есен асистентите още не са се настроили на "работна" вълна - всичко им е лежерно и забавно...

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 09:37 от Марта_49

# 678
  • Пловдив

Закъде да бързат, има още 11 дни до излъчването, ако няма промяна в датата.
Фокс имат много нови сериали, отделят им съответното внимание, а и ние имаме планувани епизоди. Дали ще снимат над договорените - зависи от продуценти, от канала, а най-много и от актьорите - може да имат договорени ангажименти. Времето е пред нас и ще стане ясно.

Вчера са приключили снимките на "Другото аз", сериал в който Фърат Танъш имаше ангажимент. Гледам, той си рекламира и филма към Нетфликс, там също имаше уговорен ангажимент. Та, вече май е свободен да се ангажира и с нашата история, с уговорката, че се надяваме да е жив след показаното в 14 епизод.

Та, да не бързаме да се ядосваме... и асистентите са в поза - явяш, яваш...

# 679
Добро утро!

И да се ядосваме, файда няма. Нищо не зависи от нас. Но и на мен ми намирисва на проблеми, надявам се 6-тото чувство да не ме лъже.

Иначе екипа си се снима ,работят хората, трябва да се плащат сметки

Иначе като гледам Фърат Танъш и някои други - скачат почти без пауза от роля в роля, междувременно и един куп реклами, бизнеси въртят. Не знам как не ги гони шизофрения,голям работохолизъм, голямо чудо Smirk,но пък си взимат паричките за изработеното ,забравят за 2 дни и продължават. Не ми изглеждат точно актьори, по-скоро са занаятчии с висока квалификация. Реално погледнато не знам кое е по-здравословно за самия човек...

# 680
Добър ден.

Ясно е,че  от нас нищо не зависи. Но затова сме фенове, ако не се вълнуваме,нямаше да бъдем такива.
Нядявам се  да няма проблеми и всичко да върви по план, дори със забавяне.

Марта и аз видях кометата Нишимура, по този начин, но от друг ъгъл. Нямам снимка Hug

# 681

Колкото не харесвах, а и не съм заобичала Бекир - всъщност точно той е човекът, който знае историята на Али Галип, Орхан и Вера. Малко ще е нужно на Мехмет и Тахир да разплетат всичко из основи. А може пък и Вера да разкаже, за да облекчи съвестта си, въпреки че толкова години е свидетел на всичко което е ставало. Ама си е мълчала, защото така ѝ е било изгодно. Уж "обича" Тахир, ама нейното си е над всичко и при ареста на Каан най-нагло обвини Тахир - тя какво направила за него, а той как нищо не прави за семейството.
Лицемерна ми е и би трябвало да си получи възмездието и тя. Направила е "доброто" на Тахир едва след като е станал на 14 години.
Пренебрегваше Баде и Бекир и ги беше оставила на "възпитателните"методи на Али Галип.
Иска ми се точно от тях да си получи заслуженото, а Каан си е едно мамино синче - доказа го на сватбата, което ме навява на мисълта, че онова кльощавото рижо създание ще присъства още в историята.

# 682
  • Пловдив

На днешният ден - 16 септември 2010 г., преди 13 години, се запознахме с историята на Фатмагюл и Керим. Така се запознахме и заобичахме Енгин, нищо че в България го гледахме в "Брак с чужденец" преди това.

Екипът работи, съвещание между двамата режисьори Реджай Карагьоз, Ахмет Кайъмту и изпълнителния продуцент Mevlana Yördem - с дългите бели коси.

# 683
  • Варна
Привет!
Дано няма проблем, сакън, Араселиа Smile
Фърат ли чакаха, кого чакаха, но не е добре, че почват по-късно от другите,
как пък не им пука къде ще се наместят между другите сериали ?
За успеха на един сериал са отговорни всички, чиито имена излизат и в началото
и в края на всяка серия, а най в началото са  продуцентите.
Проектът е дело на всички, но продуцента е най- отгоре, ако той не е на място,
колкото и да се стараят другите, ефекта се губи ! Сложно е, но нали искат да
изкарат пари, би трябвало да са най- заинтересовани !
То май и затова някои актьори са го ударили на занаятчийство, за какво да се
вживяват прекалено и да се трепят излишно, като не зависи само от тях, поне пари да правят докато могат Smiley
Но това зависи от човека, естествено, не всеки може да го прави, не на всеки му е такъв стила !
А на тези, които мислят за киното като за изкуство, горко им  Rage

# 684
  • Пловдив

Липсва ни нещо ново, разтърстващо...

# 685
Аниста , пепел ми на устата Joy Така е, до човека е - или си артист, или си комерсиален, в което няма нещо лошо , легален начин да печелиш пари. Само че не си артист
Скрит текст:
Аз например много харесвах Орлин Павлов, обаче много ме разочарова с последните си семейни реклами, та даже и детето си използва ,ами грозно е , в края на краищата детето не може само да взима решения и баща му му налага тая публичност с комерсиална цел. Не е читаво това

Марианче Flowers Hibiscus

# 686
  • Пловдив

Какво си мисля...
Не знам какъв тийзър, трейлър или постер ще ни пуснат, но интригата трябва да се поддържа, за да се гледа сериала. Жив ли е Мехмет, Тахир убил ли е Али Галип, Бехнам в дома на Тахир ли е и срещна ли се там с Керимшах и Фара... Каквото и да покажат, трябва да останем в загадка, така ли е или не. Стане ли ни ясно - половината магия е изчезнала... Да видим какво ще решат.

# 687

Нашите докато се чудят и съвещават, другите вече правят рейтинги, интригуват и печелят зрителска аудитория.
Попадна ми нещо за нашата Аслъ от "КРА" / Хазал Тюресан.
Тя и колеги промотират свой проект / "SarmaşıkZamanı" / в Катар.
Нова визия, даже трудно я разпознах.

https://www.instagram.com/p/CxN28RMIIfZ/?img_index=1

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 19:18 от Марта_49

# 688
  • Варна
Всеки си шета на акъла Smile Много актьори май прекаляват с рекламите, ама това това е положението,
важно за повечето хора е да си монетизираш известността, светът е луднал да инфлуенсърства. Важно е пара да пада Stuck Out Tongue Closed Eyes

А иначе, за сериала ни, не могат да си го позволят/ама го правят/ да стоят със скръстени ръце, тя конкуренцията не спи, борбата ще е голяма. Лошото е когато някои други ще се напъват заради тези, които са допуснали пропуски в работата си, ама той така работи живота, за съжаление Rage

Да отбележим годишнината от този сериал, беше магия Two Hearts

# 689
Да отбележа и аз сериала-легенда , който ни събра вече толкова години Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт