Лакове за нокти - 165

• 46 234
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • На изток от Ада
,,, мама на Миро, аз имам синият , черният и червен от тези на Катрис. Синият съм слагала , бързах и нещо не останах доволна!
Другите 2 цвята ги няма в Дм и Лили.

# 181
  • София
Наскоро показвах снимка със синия и черния. Снощи ги изтрих, на 4 дни, без да са мръднали.
(иска ми се да ми починат малко ноктите и днес и утре съм само на заздравител, защото после ще ги натоваря с глитери за 3 дни море)

# 182
Наскоро показвах снимка със синия и черния. Снощи ги изтрих, на 4 дни, без да са мръднали.
(иска ми се да ми починат малко ноктите и днес и утре съм само на заздравител, защото после ще ги натоваря с глитери за 3 дни море)
Дааааа , сега като каза се сетих за маникюра!...

# 183
Маме, тази дължина на ноктите съвместима ли е с обучението ти?🙂 Питам от любопитство, защото май преди беше отрязала дължината по тази причина? Страхотен макикюр- както винаги!🥰

# 184
  • Варна
Здравейте
след дълга пауза - OPI Snow day in LA и Feel the magic! (всъщност е Best day ever)

Утре ще сложа още един пласт и топ лак Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 08:41 от NoProblems

# 185
  • Варна
I Purple Heart revolution Pineapple на 2 слоя

Засега перфектния жълт неон, много добре покри на 2 слоя, стои ярък, не му трябва бяла основа.

# 186
Лаковете са flormar 407, GR gel shine, GR glitter shine 203

# 187
Маме, тази дължина на ноктите съвместима ли е с обучението ти?🙂 Питам от любопитство, защото май преди беше отрязала дължината по тази причина? Страхотен макикюр- както винаги!🥰
Долче , ваканция съм .... и поради лошо стечение на обстоятелствата не мога да започна работа сега Sad и съм си вкъщи Sad
В болницата,  никога няма да си го позволя ... макар да имам колежки с огромни картали с гел .... УЖАСНА РАБОТА
Ще им се порадвам до 25 септември и след това ... до дъно Sad

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 12:14 от МamaNaMiro

# 188
Flormar Pearly pl455 + GR ice chic 101

# 189
Най-накрая се сдобих и с тези 2 лака от серията на vipera, откога им се каня.

# 190

https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D
Един франкенполиш , направен от тъмно син лак на Перфект в комбинация с червен брокат ... на светлината червените брокатчета блестяха невероятно на тъмно синята основа

# 191
Перфект 190 и 226.

# 192
Snow day in LA  OPI откъде купувате в България ?

# 193
  • Варна
Snow day in LA  OPI откъде купувате в България ?
в случая аз го купих от Нотино, изчаках да го намалят. От колекцията Celebration е, ако това ще помогне.
Разкошен е, много различен от другите ми бели лакове, не мога да обясня каква е разликата, но е страхотен. Някак свети, а не е перлен, не е с шимър/глитър (или поне аз не виждам да има), не е холо - просто страхотен бял лак. Не е тебеширенобял обаче.
Много му се радвам, защото се съчетава с повечето ми цветове, които не харесвам самостоятелно на всички нокти.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 05:43 от NoProblems

# 194
Скоро имаше въпроси за хубава база. Използвам като основа за френски маникюр, както и слагам 2-3 слоя и се получава също много хубав цвят.
Споделям моят фаворит, използвам от поне 6-7 години.

Общи условия

Активация на акаунт