Лакове за нокти - 165

• 46 240
  • 742
  •   2
Отговори
# 195
  • Варна
Момичета, как са лаковете technic? Какви са, китайски ли, миризливи ли са много? Мисля, че в Кик имаше 2-3 цвята от тях.
Сега гледам в един английски сайт покрай едни Опита, и се чудя дали да поръчвам.

# 196
  • Варна
tina_vn, никога не може да имаш твърде много лакове. Особено розови Simple Smile Иначе не, никога не са ми попадали

# 197
Момичета, как са лаковете technic? Какви са, китайски ли, миризливи ли са много? Мисля, че в Кик имаше 2-3 цвята от тях.
Сега гледам в един английски сайт покрай едни Опита, и се чудя дали да поръчвам.
Имам лилав и червен-бордо-лилаво-някакъв си.🙂 И двата са с някакви шимъри/частички, много хубави цветове- от Кик. Иначе са си миризливички, но сякаш и по-миризливи китайчета съм имала. Иначе май пишеше, че са от UK (ама дали🤔).

# 198
# 199
  • Варна
Хи-хи, NoProblems, така си е Grinning, но напоследък се замислих, че имам доста и лакове, и дрехи, някои от тях стоят нови, и всъщност на човек не му трябва много.
Щом Долче казва, че са миризливички, ще се откажа, а за едно Опи не си струва доставката. Ще чакам пак намаление в нотино.

# 200
SNB Гергана, Анастасия и Белослава

Момичета, някоя от вас случайно да има тези лакове, за да ми каже номерата им? Най-накрая ги открих във физически магазин, нови попълнения са ми и за първи път ми се случва на тях да няма номер. Всъщност, на зеления и кафевия се вижда 0526, което ме навежда на мисълта, че е някакъв сериен номер, а не номерът на самия лак.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 12:27 от *Orchid*

# 201
Тук има номера:

# 202
Janice, да и са еднакви - 0526, което ме навежда на мисълта, че не е номерът на лака, тъй като едва ли два различни цвята ще имат един и същ номер.

# 203
Essie The It Factor

# 204

Един невероятен цвят !!!! Мнооого ми харесва , но се получиха мехурчета на показалеца само Sad
Номера на лака е 35560 Turquoise
https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D

# 205
Перфект 549

# 206
  • Варна
Преди време имаше питане за термо лакове в Али, ето някои, които не са гелове:

Под всяка обява излизат подобни.

# 207
Миналата година си взех два термо лака от Алиекспрес. Единия изобщо не съхнеше и не можах да го ползвам. Другия е този, който се нанася ужасно трудно и неравномерно. Съхне бавно, но все пак изсъхва. Но не си променя цвета. Киснах ноктите в топла, вряла, студена вода, но не. Трябва да става лилав при промяна на температурата.
Моя колежка си слага термо гел лак и дори при малка промяна на температурата цвета се променя и е много ефектно.

# 208
Cien
09 Spring violet
BEL 85

Мислех да сложа някакъв стикер, но ме домързя. 😌

# 209
  • Варна
BEL 44 и Pastel 304

И аз имам термо лакове от али, но други марки, единият май е борн прити. Променят се, някои в по-малка степен, примерно от светло лилаво към светло синьо. Други са с по-контрастна разлика. А един друг беше доста нетраен.
И май трябваше хубаво да се разбъркат преди лакиране.

Общи условия

Активация на акаунт