Лакове за нокти - 165

• 46 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От мен Бел 243, бял Флормар, Перфект S138

# 211
  • София
Trend it up Neon 030

# 212
  • Измир
Ах, страхотни сте! Такива красиви лакове и комбинации 💕
Термо лакове имам 2 на Мара. Доста добре си променят цвета  но са нетрайни. И един имам, който е дей лайт термо. На капачката се вижда от какъв до какъв цвят се променят.

От мен Пастел 613 и Ревлон 105 Bet on love

# 213
Китайче, което е ярко зелено, но няма хващане.

# 214
# 215
  • Den Haag
От днес Simple Smile.

# 216
  • Швейцария
Момичета, извинявам се ако съм в грешната тема. Пиша тук, защото искам да ви питам дали някоя от вас е ползвала UV лепенки. Понеже не нараняват ноктите и са безвредни за тях, реших че е удобно да питам тук. Дали наистина издържат 4 седмици? Ноктите не се пилят, отгоре се слага само top coat и се пекат с UV-лампа. Като за пръв път ми се получиха горе-долу ок. Нямам никакъв опит с маникюр и търся нещо, което да е лесно, дълготрайно и да не вреди на ноктите.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 03:42 от JennyBG

# 217
Момичета, извинявам се ако съм в грешната тема. Пиша тук, защото искам да ви питам дали някоя от вас е ползвала UV лепенки. Понеже не нараняват ноктите и са безвредни за тях, реших че е удобно да питам тук. Дали наистина издържат 4 седмици? Ноктите не се пилят, отгоре се слага само top coat и се пекат с UV-лампа. Като за пръв път ми се получиха горе-долу ок. Нямам никакъв опит с маникюр и търся нещо, което да е лесно, дълготрайно и да не вреди на ноктите.

От къде ги взимате ?

# 218
  • Швейцария
Аз ги взех от Manifix Щвейцария, има и Maniko в Германия. Ако държат наистина 3-4 седмици, ще поръчам такива лепенки от Алиекспрес, там има всякакви за стотинки. Може да се поръча отделно top coat и лампа. Лепенките трябва да са за печене с UV лампа. Има и такива, които не се пекат, но те падат много бързо. Исках да пробвам първо скъпите, че беше готов стартер сет на добра цена. За Алито не съм много сигурна в качеството, но ще пробвам и тях. Двете ръце ги направих за 10 минути, а аз съм абсолютно начинаеща

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 11:25 от JennyBG

# 219
  • Дубай
Срещала съм ги в китайските магазини, както и в дм и Лили.

# 220
Слагала съм стикери на Перфект (като акцент на един нокът)- имаха всички шансове да си останат на ноктите ми до израстване.😅 С обикновен топ лак върху стикерите. След две-три седмици сама ги махнах.🙂

# 221
# 222
Слагала съм стикери на Перфект (като акцент на един нокът)- имаха всички шансове да си останат на ноктите ми до израстване.😅 С обикновен топ лак върху стикерите. След две-три седмици сама ги махнах.🙂
Долче, може ли да покажеш какви?

И да благодаря на момичето, което на 25.12.22 беше качило снимка с Aura - Bling Bling (Извинявам се, че не помня името, но запомних датата, тъй като преди 3 дни с голяма изненада открих този цвят и в нашето Лили, толкова месеци по-късно Flushed А до скоро изобщо не зареждаха Аура).
Много ми хареса! Ефектен и съхне много бързо, поне на един слой. Знам, че на 2 ще е още по-красив, но за момента ще оставя така. Нещо като перла с брокат, прилича леко и на пясък и ми навява мисли за море Simple Smile

# 223
Рошличка, аз бях с лака на Аура Purple Heart
Но много трудно се маха.

# 224
Благодаря, Janice, ще го имам предвид. Взех щипки от Джъмбо, тъкмо преди така свалих русалския на Перфект  (S134, може би?). 3-4 минути и целият лак беше по памучето, без търкане.
При теб тази Аура трайна ли е? Усещам, че закача и ще трябва топ лак (рядко ползвам).

Общи условия

Активация на акаунт