Лакове за нокти - 165

• 46 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Много беше траен, направих го преди Коледа и махнах след НГ, нямаше щети и изглеждаше много добре.
За топ лака - аз винаги използвам топ лак. Едвам махнах с без ацетонов лакочестител, нямах друг.

# 226
  • На изток от Ада
Брокати се махат лесно с памук напоен с лакочистител и отгоре увивате пръста с алуминиево фолио. Да постой.

# 227
Рошличка, да, всъщност "специално фолио за нокти" се водело😅, но са си стикери, самозалепват се.🙂 Даваха ми ги като подарък в Елитис при 3 купени лака на Перфект...😁

Скрит текст:
Първа седмица:

Втора седмица (и маникюр):

Можеха и още да издържат, но свалих, защото отиваха на море и леопардите шарки н1мале да ми се връзват с розово-синия неонов маникюр.😊  

# 228
  • На изток от Ада
Сложих един Термо лак . Ми съвсем слабо си личи Термо ефект. Сандвич с топ лак и днес е с ужилени връхчета

# 229
И аз съм ползвала такива стикери преди много време, от сефора във Франция съм взимала, имаше и в някой от софийските молове преди вре сефора, и от там май бях взимала, но вече не съм в София и не знам има ли ги, не знаех, че и пърфект ги имат. Ефектни са и издържат.

# 230
Лаковете са flormar 456 purr cat, GR extreme glitter shine 207

Скрит текст:

# 231
  • София
Номер 174

# 232
Wibo 💗💗💗

# 233
Juls, предполагам е купуван отдавна? Дали още продават някъде тази марка? Любим мой лак е техен, а свършва...

# 234
  • София
Да, отдавна съм го купувала. Някъде преди 7-8 години. Имаше в Елитис в Халите едни големи купи с такива мъничета и какво ровене падаше...Grinning

# 235
Привет 😊🌸

С удоволствие се записвам във вашата уютна, приятелска тема, пълна с красиви маникюри 💜 Изчетох няколко теми назад и всеки път като вляза при вас ми действа разтоварващо 😊

Бях на гел лак за една сватба преди месец - голямо разочарование, но пък ми активира старата любов от тинейджърските ми години да се лакирам сама.

До скоро мислех, че лак не може да държи повече от ден, но вече знам за чудото наречено - база и топ лак 😁

Направих си маникюр и издържа 5 дни! Направо съм супер щастлива, накупих лакове и всичко необходимо, и ми се иска редовно да се лакирам и да обменям с вас добро настроение 😊

А ето и лака, който оцеля 5 дни ❤
Плюс Essence dazzling shell 18, калциева база / заздравител на Перфект и Golden Rose quick dry топ лак.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 14:53 от ~ Невяна ~

# 236
Добре дошла, Невяна! Purple Heart
Много красив маникюр!

# 237
  • София
Има ли някъде miracle top coat на Пърфект?
Последно го намирах в Ремедиум, вече и там няма.

# 238
Janice, благодаря ти Simple Smile

Момичета, вчера посред нощите направих нов маникюр, като отделих и доста време да "тествам" различните лакове, които съм си взела.

Искам да открия тези марка и серия лакове, които да са лесни за нанасяне и по възможност от първи слой да стоят добре. Има ли марка/серия лакове според вас, които не просто да са с хубав цвят, а да са приятни за работа?

Или всяка марка/серия си има "изтърсаци" и цветове, които трудно се нанасят и такива, които стоят идеално от раз. Например Golden Rose Color Expert 27, 16 се нанасят лесно и стоят добре от първи слой, ако ти се наложи някъде да минеш отново не се надипля, а се "самозаглажда", обаче номер 48 изобщо не е така, някакси неравномерно се разлива по нокътя и трябват поне два слоя и пак може да стане неравно.

Golden Rose Keratin са някакси много "тлъсти" лакове, но поне пак се "самозаглаждат". Имам един Golden Rose Green Last & Care 107, който ми хареса и като нанасяне, и като това на 1 слой да изглежда супер, и ако мина с четката да дооправя някое ъгълче се "самозаглажда".

Това например изобщо не е така с Essence grape a coffee 44, където ако не нанеса идеално лака от три минавания с четката и нещо върна към някой край на нокътя, който вече има лак - се надипля. Ако от раз нанесеш лака е идеален, но като лакирам с лявата ръка ми е мега трудно да не "дооправя" някъде и вчера се измъчих с него.

Наблюденията ми за един BEL 65 са че първа четка изглежда зле, но втора - направо перфетно, и че е доста течен (сякаш не знам колко ще изтече от четката, колкото и да я обирам по гърлото на шишето). За 21 Cosmetics - също не са тлъсти като тези на GR, но оставам с впечатлението, че и тях ако не ги мина поне два пъти не са ок (127, 11). Имам и една Aura candy pink 106, от която също не съм впечатлена.

Днес взех един на Catrice 143 и ще тествам и него.

Ако знаете марки/серии, които да ви е кеф да ползвате, моля споделете Purple Heart

Ето и лака от снощи:

Golden Rose Color Expert 48,
Essence Grape a coffee 44,
на акцентите за цвят отдолу - 21 Cosmetics 11,
Калциева база/заздравител Перфект,
Топ лак - GR Quick dry

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 08:24 от ~ Невяна ~

# 239
  • Варна
За мен покривни на един слой и страхотни за нанасяне са кремовете на Дъглас и донякъде Пиер Карден. На Пастел, Бел, ГР продиджи гел, Революшън, Бари М също са приятни. И китайчетата easy paris cosmetics.
И все пак всяка марка има различни финиши - кремове, джелита, крелита и т.н., които са с различна покривност, но това е търсен ефект, не е дефект в серията или несполучлив лак Grinning Няма как да искаме от лак с джели финиш да покрие на 1 слой, че даже и на два.

Общи условия

Активация на акаунт