Лакове за нокти - 165

• 46 440
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ей, Pampita,
Вкара ме в разход рано рано тази сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye
Взех си Лидълската пила в бежово.
Дано да ти върши работа. Отдели си малко време да свикнеш с нея. Да видиш на коя ръка в коя посока ще ти е по-удобно да се върти. Не натискай, по-добре да задържиш малко повече на едно място отколкото да ти се отплесне ръката от натиска и да препилиш. Важното е да не са мокри. Недей да я ползваш след баня. И накрая задължително с филца, за да загладиш ръбчетата.

# 436
  • На изток от Ада
Аз имах пилата от К. Но тя въобще не тръгна, явно върната.

# 437
На мен преди няколко години при покупка от Топшоп на един сешоар Уелнео ми подариха и пила за нокти. Пилата работи на батерии и е с 5-6 накрайника, обаче самата пила дойде във вид, в който не се затваря. Затова е абсолютно непотребна, може би ако намеря вариант да я залепя след поставяне на батериите, но като цяло не видях полза от такъв тип пила при мен. Поръчвам черни пили от Алиескпрес от поне 10 години и нямат равни.

# 438
Ей, Pampita,
Вкара ме в разход рано рано тази сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye
Взех си Лидълската пила в бежово.
Дано да ти върши работа. Отдели си малко време да свикнеш с нея. Да видиш на коя ръка в коя посока ще ти е по-удобно да се върти. Не натискай, по-добре да задържиш малко повече на едно място отколкото да ти се отплесне ръката от натиска и да препилиш. Важното е да не са мокри. Недей да я ползваш след баня. И накрая задължително с филца, за да загладиш ръбчетата.
Благодаря за насоките! 🌹
Ще ми се наложи да се науча да владея положението - записах курс по програма и ако всичко е наред очакваме всеки момент да стартира. За лично удоволствие и надграждане или поне такава ми е първоначалната идея.
Надявам се да ми е интересно Simple Smile

# 439
Джаста, веднага очите ми забелязаха броката.😃🥰 Изглежда интересен.
Ел. пилата е много хубаво нещо, ако човек знае как да я използва.🙂

# 440
  • Измир
Аз ползвам стъклени и хартиени на Флормар.
Пастели 392 и 381 от Ретро колекцията 2023

# 441
# 442
Момичета, ставате все по-страхорни ❤️
От мен Катрис 17 и Бел 247.

# 443
Влизам да кажа, че вече си взех от холограмите на Есенс и напукващия им лак Simple Smile Заредили са в Мол Варна два от цветовете, другите поетапно щели да вкарват. Аз утре като обикалям из града смятам да видя и из другите Лили-та как е положението Simple Smile Принципно и в сайтовете на Лили и Дм са качени, но още ги дава, че няма наличност, явно всеки момент и там ще се появят.

# 444
Осмичка, можеш ли да покажеш снимки?🙂

# 445
  • На изток от Ада
Осмичка, можеш ли да покажеш снимки?🙂
и каквa е цената

# 446
Засега само тези са заредили от новите :

5,60 мисля, че бяха

# 447
Милост нямате, да ми пускате сега и такава муха Joy
Холограмите са ми слабост, може и да ги прегледам техните при възможност.
Друг е въпросът че по цели седмици карам само по заздравител и вече се чудя и аз за какво ми е да си купувам още някой лак... но точно тук ще ме разберете Grinning

# 448
Натка, не че те навивам, но точно холограмите си заслужават.😛 Поне на мен са ми едни от-най хубавите лакове- лесно нанасяне, бързо съхнене, прилична трайност, ефектни...

# 449
Ти недей да мислиш че ще трябва много навиване Joy Не и за холограми, аз също ги харесвам много. Понеже почти никога не слагам декорации, с тях пак е ефектно но без да е шарено.
Ще гледам да ги видя на място и дано ми харесат като цветове. Дм ми е близо, само свободно време не ми се очертава ама все ще стигна.

Общи условия

Активация на акаунт