Лакове за нокти - 165

• 46 234
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, споделете откъде мога да си купя OPI  лакове на добра цена. Преди си ги взимах от Стар Нейлз (приятелка ми ги взимаше, че е регистрирана там), но нямат почти никакви, а ми се иска да си избера цветове. В магазините или няма цветове или на безумни цени. Има някои вцетове, които са страхотни за лятото (миксове между 2-3 цвята и много ми харесват) и точно такива искам да си намеря. Онлайн най-ме устройва, но може и на място. Преди на Тодор Каблежков имаше една фирма и оттам си ги взимах (имаха много цветове), но не мисля, че вече съществуват.
От еМАГ, както и Нотино и makeup, когато са на промоция.

# 166
В zlatna ribka и ozone също има Opi

# 167
  • Варна
opi има и в естето, последно бяха на доста добри цени, но не ми потвърдиха поръчката, не знам защо

# 168
Подариха ми някаква терапия за нокти 9 в 1 на Ревюел, някой има ли впечатления от нея и това нещо става ли за основа за лак?

# 169
  • На изток от Ада
Подариха ми някаква терапия за нокти 9 в 1 на Ревюел, някой има ли впечатления от нея и това нещо става ли за основа за лак?
става за основа

# 170
На бързо смених цвета, декорацията ще кара втора седмица.

# 171
Hema 950 luscious lilac. Вече му виждам дъното на този лак Blush

# 172
Момичета , извинявам се ,че чак сега качвам лаковете на Катрис,  но признавам си ... забравих Sad

Бяха намалени на 3.59 лв лака ...
Някой има ли наблюдения върху тази серия ?

# 173
Аз имам червения и много го харесвам на къси нокти, на дълги не съм пробвала. Четката е супер и е покривен. Малко трудно се сваля, но без щети по плочката.

# 174
noragami, цветът е много хубав! Откъде си купуваш лакове на Hema? В интернет намирам само гел лакове на тази марка.

# 175

Един от многото лакове , подарък ми от съфорумка !!!
Благодарение на вас имам невероятни попълнения ❤️❤️❤️
Една пеперудена феерия с лак на Adlin  
https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D

# 176
noragami, цветът е много хубав! Откъде си купуваш лакове на Hema? В интернет намирам само гел лакове на тази марка.
Не съм виждала техни гел лакове. Нормални са си, във Франция и Белгия се продават (може и другаде) във верига магазини като нашите пепко/Джъмбо, но нямам представа дали могат да се поръчат от България.

# 177
  • Luxemburg
Не съм виждала техни гел лакове. Нормални са си, във Франция и Белгия се продават (може и другаде) във верига магазини като нашите пепко/Джъмбо, но нямам представа дали могат да се поръчат от България.
за магазини Hema ли става въпрос? https://www.hema.com

Благодаря ви за насоките за OPI лакове. Вчера точно в Нотино разглеждах, но там за мен не отговарят имената на лаковете. Ще погледна и другите сайтове.

# 178
Същите, да!

# 179
  • София
Момичета , извинявам се ,че чак сега качвам лаковете на Катрис,  но признавам си ... забравих Sad

Бяха намалени на 3.59 лв лака ...
Някой има ли наблюдения върху тази серия ?
Само белия нямам. Много ги харесвам Heart

Общи условия

Активация на акаунт