Лакове за нокти - 165

• 46 064
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Невяна, да, ок е за нанасяне няколко дни по-късно, ако нямаш проблеми с това. Аз лично не обичам да слагам топ по-късно (макс до ден-два), защото лакът започва често да пада на люспа, да се надига отнякъде и като цяло това ми съкращава трайността на маникюра. Други момичета пък нямат такъв проблем.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 00:09 от dolce miele

# 331
Janice_ , къде се намират тези лакове? Търсих онлайн, но нещо не се ориентирам.

На мен лакът на Cien ми издържа без проблем от неделя до неделя, без да го пипвам през седмицата. Много съм доволна, благодарности на Преси за препоръката. Purple Heart Запасих се с три броя.
Ако има значение минавам с цвят отпред, а след това и с топ лак.

# 332
Сиен-в Лидл

# 333
Cien colour & stay lemon squash

Скрит текст:

# 334
  • На изток от Ада
Да но бяха юли . Имаше 2 седмици 2 вида. Едните Stay , другите Glossy. Stay бяха по 1,99 ,а Glossy. 2.99 . Следователно Stay ги няма. Gkossy също но преди 2 седмици ги имаше. Имам топа Stay не е уау. Janice има топа Glossy kakтп и Преслава....

# 335
  • Варна
За пръв път го слагам, харесва ми.
Игнорирайте поизцапаното Simple Smile
Gabrini Neon 11

# 336
# 337

Намалени в Нотино

# 338
  • Варна
Момичета, зачетох се в първия пост на темата, тъй като ми стана интересно кои лакове са по-изчистени от към състав. За някои марки се изненадах, че са само 3-free примерно. Потърсих и други, които не са включени в списъка.
Всъщност производителите постоянно подобряват състава на лаковете и това е, което намерих за някои марки:
12 free:
A england: Our products are created using a cruelty-free, highly-pigmented vegan formula. They're also free from:
Animal derivatives; Camphor; Dip; Epoxy; Ethyl tosylamide; Formaldehyde; Formaldehyde resin; Gluten; Parabens; Tphp; Toluene; Xylene.
Orly
10 free:
Cuccio: Our active* Nail Lacquer and Veneer (soak off gel) formulas are 10-FREE. This means we have none of the following Ingredients in them:
Formaldehyde; Tosylamide / Formaldehyde Resin; Toluene; DBP; Camphor; Xylene; Ethyl Tosylamide; Parabens; Fragrance;Triphenyl Phosphate
Mavala
Zoya
8 free:
От 2020 essie: formaldehyde
•toluene
•dibutyl phthalate
•formaldehyde resin
•camphor
•ethyl tosylamide
•xylene
•triphenyl phosphate
7 free:
Barry M
Deborah Lippmann
All Pastel Nail Polish and Nail Care products do NOT contain the following 6 substances which are harmful to your health; Toluene, Camphor, Phthalate, Formaldehyde Resin, Formaldehyde, Xylene.
5 free:
Nails inc

# 339
# 340
Да, моят на Cien e glossy, но ги купих преди доста време, в седмицата след като бяха изнесени на рафтовете. До преди 1-2 седмици още имаше бройки, но вече не виждам никакви останали. С всички техни козметични продукти е така, ако не са от постоянния им асортимент.

# 341
Опитах да намеря заместител на essence grape a coffee 44, GR color expert 56 и GR keratin 25, и това са резултатите:

Помислих си, че на някой може да му е полезно 😊

# 342
  • Варна
Един лак собствено производство, че не ми се даваха пари за чайна Grinning

# 343
  • На изток от Ада
Тина със съх брокат ли?

# 344
  • Варна
Да, сух брокат, готов микс от ибей. Ако си купуваш, гледай да пише, че става за лак, иначе му пада цвета.

Общи условия

Активация на акаунт