Лакове за нокти - 165

• 46 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Яд ме е, че такъв хубав цвят е с толкова калпава четка. 🤨
PL 441 Valuable Petroleum
GR Gel Shine 04

# 346
  • Швейцария
Момичета, ако някоя от вас се интересува как са стикерите, които се пекат с лампа, да дам отчет. Държах ги 2 седмици и не мръднаха. Махнах ги много лесно и сега сложих китайчета, които си поръчах от Алиекспрес. Отгоре слагам топ за лампа и пека пак. Като се махнат, ноктите са напълно здрави. Доволна съм. Извинете за скапаната снимка, ММ толкова си може.

# 347
  • София
Може ли стъпка по стъпка да обясниш целия процес, че нещо се замислям да мина и аз на печка...

# 348
  • Швейцария
Може ли стъпка по стъпка да обясниш целия процес, че нещо се замислям да мина и аз на печка...
Ноктите не се пилят. Не се ползва база.
1. Придаваш им форма каквато искаш, почистваш ги от мазнини с лакочистител.
2. Лепиш стикерите. Притискаш добре да се залепят стабилно.
3. Изрязваш с ножичка за нокти или с пила стикера по формата на твоите нокти.
4. Печеш 1 минута.

Това според техните инструкции.

Аз слагам допълнително отгоре още 2 тънки пласта Топ лак за лампа (какъвто се ползва за гел лака), за да им придаде повече стабилност. Пека го и двата пъти пъти пак по 1 минута. Общо взето всичко става за 10 минути. Бързо и лесно.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 22:47 от JennyBG

# 349
  • София
Благодаря!!

# 350
dolce miele за мое съжаление си напълно права 😁 пробвах го вчера, бях трети ден изсъхнал лак и го развали 😅 имам си разни чертички сега по ноктите, и днес още е мек 😅😅😅

Миракъл за мен беше любимец...❤🤧😭 Иначе харесвам и Спийд драй на Перфект, но и той стана труден за откриване. Напротив, от Тop shine обикновено има оплаквания, защото сме си го купували с убеждението, че съхне и върху мокър лак...Нанесесен върху неизсъхнал лак си предвиди няколко часа за съхнене...😇

# 351
  • София
Pastel 08 на 3 слоя.

Скрит текст:

# 352
Един забравен Макс фактор.

# 353
  • Дубай

Топа става да се пече, но и за обикновен лак, съответно не съм го пекла. Вече пети ден не е мръднал,разочарована съм от "twenty one"-на три слоя прозира още.

Рошличка, много красив изчистен маникюр

# 354
Излезнал.е червено,но е малиново.Parfect (не го знам номера)и Avon от серията пясъчни.

# 355
I.V. и на мен някои от светлите нюанси на 21 не ми покриват добре, дори след няколко пласта. Но от повечето им лакове съм доволна, особено като имаме предвид цената им.

Има намаление на почти всички марки лакове за нокти този месец в Лили: Golden rose, Wibo, Eveline, Essence, Aura, Pierre Cardin, Flormar

# 356
Те някои са си такива на 21, не вярвам че са се и опитвали да ги направят покривни. И нямам предвид някое желе ами примерно лак който стои като лек перлен ефект и почти нищо друго не прави, цветът му се забелязва на светлината и до там. Имам такъв в бледо зелено, интересен е иначе. Слагам го чат-пат като си отрежа ноктите до дъно, колкото да не изглеждат хептен като на първолак...

# 357
Също и телесните розовеникави нюанси, особено тези с шимър, са така. Според мен си е нарочно, търсен ефект.🙂

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 23:06 от dolce miele

# 358
  • На изток от Ада
В едното Лили само Аура е намалена

# 359
21 cosmetics 52 + BEL 77

Общи условия

Активация на акаунт