Лакове за нокти - 165

• 46 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
В едното Лили само Аура е намалена

В сайта ги гледах, не съм ходила тази седмица във физическите магазини. Нямаше надпис “само онлайн”, но е възможно да са само за сайта намаленията.

# 361

Номер 17 Meet me at the BARre и брокат на Орифлейм.

# 362
  • Варна
Китайчетата easy paris cosmetics вече са във Варна, китайския мол до Елитис на Колхозния. Grinning

Има много ваденки, стикери, брокати, други китайски лакове

Минах и през Лили, има интересни нови Катриси с флейксчета

# 363

Изневерих на Сеш и сложих топ на Avon - Gel shine, ще го видя как ще се държи.
Тези лакове от Лидъл са страхотно попадение. Четката е много добра,нанася се лесно и покрива даже на един пласт. Само по навик слагам два.

# 364
  • Дубай
Жалко, вчера ходих до лидъл, но не видях  лакове,а се оглеждах в козметичните щандове

# 365
Фифи, чудесен е! Аз само това синьо си купих от лаковете на Сиен+ няколко топ лака от 2,99 лв.
Тина, добре че не живея наблизо!😅😄 Много добре изглеждат лаковете! И в нашия китайски са заредили с водни ваденки и декорации. Много ми хареса маникюрът ти с шарените конфети.🙂
Момичета, много хубави неща показвате!🥰
Аз още съм с Перфект S48😅, в последните седмици често се случва да ми израстват лаковете все едно съм с гел лак...🙈
Откакто ни затвориха Лили в мола, вероятно не съм посещавала и другото Лили до нас...Просто е близо до Лидъл и Кауфланд, ако не вляза първо в Лили, после не ми се влиза вътре с торби с покупки и така. Оплаквам се, но пък е добре за бюджета.😉

# 366
Essie Throw in the towel

# 367
Мимоза, страхотен цвят! Преди време му бях хвърлила око, наистина е много хубав.

# 368
Страхотен цвят и страхотни нокти 😍

# 369
  • София
Прекрасни сте, момичета Heart
Тина, дааа и за мен е добре, че не съм наблизо, иначе ще залепна за този стелаж Joy
От мен номер 704

# 370

Изневерих на Сеш и сложих топ на Avon - Gel shine, ще го видя как ще се държи.
Тези лакове от Лидъл са страхотно попадение. Четката е много добра,нанася се лесно и покрива даже на един пласт. Само по навик слагам два.
Направо бях забравила че си купих и аз един такъв лак, случайно го видях на рафта с изостанали неща от промоции и да не остана назад, налЕ Joy
Хубави са наистина - удобна четка, добра консистенция и много покривен поне от проба на един пръст само. Моят е в някакво като маслинено/войнишко зеленикаво, не ми е под ръка да видя номера.
Дано ми дойде муза скоро за такъв плътен и тъмен цвят, напоследък карам или по заздравител, или с някакви без много цвят като тези непокривните на 21 дето дискутирахме.

# 371
  • В полите на Пирин планина

# 372

ZP 703
https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
И по темата за любима марка лакове ... за мен за сега най-добри от бюджетните марки са Trendit up ... самозаглаждат се , покривната им е уникална , четката ми е удобно ... обожавам това , че имат лимитирани серии ( макар често опаковката да е различна,  а лаковете почти идентични с предишни лимитки)

# 373
  • На изток от Ада
Мама на Миро,как се казва тази Зоя?

# 374
Мама на Миро,как се казва тази Зоя?
Има само номер ZP 703 име не виждам да пише на нея

Общи условия

Активация на акаунт