Лакове за нокти - 165

• 46 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
ZP 703 e DHARA- според тази снимка.😉

# 378
Тина, Тина, за бой си момиче. Joy Wink Hug Днес посетих китайския мол и ръснах 30лв. само за ваденки и един топ. Stuck Out Tongue Winking Eye В свое оправдание ще кажа: Ми, кво, изгодно идват. Цял лист за 2.60лв. Sunglasses

# 379
  • София
Направо ви завиждам за този китайски мол във Варна. Само от снимката си харесах няколко цвята лакове. На мен днес ми дойде поръчка от Нотино. Взех си най-накрая Essie Ballet Slippers, че нюдовете са ми слабост и му се каня от много време. Взех и неона на I♥️Revolution Pineapple. Сърбяха ме ръцете и за други неща, но имам мнооого неизпробвани лакове и се въздържах.

# 380
  • Варна
Джаста, забравих да напиша, че топа им не е хубав, бавно съхнел. Ти може да си взела друг, де. Не си ми оставила стикери Stuck Out Tongue Winking Eye аз бързах онзи ден и само ги снимах.
Рошличка, ананасът засега е най-добрият ми жълт неон, чудесно покрива на 2 слоя. Yellow Heart

# 381
Тина, взех някакъв ефект гел 3д, на сух лак съхне почти мигновено. Пробвах го веднага. Като го изпробвам на пресен лак, ще споделя как се държи.
Олеее, колко стикери имашеее. Не е истина. Бях като дете в сладкарница. Бях награбила почти половината от наличните, ама си викам: айде не бъди лакома, остави и за другите. Joy

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 07:37 от Джаста Праста

# 382
  • София
Тина, аз заради теб го купих тоя ананас. 😆 иначе имам и друг неон на Революшън, обаче не ми се занимава с подложка. Ще видя да го вкарам в употреба идните седмици докато е още лятно времето. Simple Smile

# 383

Пп Изгубила съм тренинг. Направо пишман станах докато се лакирам. Един цвят(ГР Кератин), много течен, трий, лакирай с друг(Бел), ваденките много тънки, гънат се, едната се омота, айде друга, просто чудо. Та, най накрая това се получи. Пп Топа е приличен, съхне прилично бързо, но ми трябва още време за тест.

# 384
Момичета, може ли да кажете, къде се намира този китайски мол във Варна?

# 385
По реда на магазин Елитис на Колхозния.  Малко преди Елитис. Първо има магазин за турски стоки също наскоро отворен, после е китайския мол и след това Елитис. Лаковете са веднага вляво от входа, а аксесоарите за маникюр вдясно.

Ето на тази снимка се вижда турския магазин, мола и малко след тях е Елитиса:

Гр. Варна, ул. Дрин 53

# 386
С печатите няма да го бъде, затова се върнах към рисуването:

# 387

Kiko 082
Impala 9 snow

# 388
Janice, страхотно. Heart Eyes
Грийни, много нежно. Heart Eyes

# 389
Janice,не ти трябват печати !