Гледате ли тризначките в Стани богат?

• 14 524
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Гледах само за глагола и не издържах пове4е. Но утре заставам пред ТВто и не мърдам, каквото и да ми струва това. Mr. Green

# 61
....Кой  ли е гласувал за тях? newsm78

И аз това се чудя  newsm78

# 62
....Кой  ли е гласувал за тях? newsm78

И аз това се чудя  newsm78

Май само организаторите го знаят.

# 63
  • Остров Приятелство
Не разбрах едно само как не ги е срам да се изтъпанчат там?!Нали се видяха колко са умни на IQ теста в ББ3, та те сами си казаха и тогава колко са "умни" били.Срамно е наистина, даже мен ме е срам Confused
Извинете за спама, но Вили колко спечели женицата?

# 64
...Извинете за спама, но Вили колко спечели женицата?

2 500лв  Peace

# 65
Вили-2500 лева..
И не,не ги е срам..Има ли от кво?! Mr. Green

# 66
       Иначе на въпроса за 200 лева "Кое същество е достигнало най-големите дълбочини и най-големите височини: а) охлюв; б) човек; в) орел и г) костенурка" мислеха да кажат 'охлюв', ама Кънчев ги накара да правят обиколки на студиото в замяна на което им каза верния отговор  Sick...

Верно ли ShockedТова го пропуснах Joy

# 67
       Иначе на въпроса за 200 лева "Кое същество е достигнало най-големите дълбочини и най-големите височини: а) охлюв; б) човек; в) орел и г) костенурка" мислеха да кажат 'охлюв', ама Кънчев ги накара да правят обиколки на студиото в замяна на което им каза верния отговор  Sick...

Изпуснала си сейр и резил, нищо друго систер. Heart Eyes

# 68

По-добре,много щеше да ми дойде възмущението Wink Heart Eyes

# 69

По-добре,много щеше да ми дойде възмущението Wink Heart Eyes

Аааааа възмущението ти щеше да е на лице.
На мен ми идеше да си строша телевизора.

# 70
  • там от където съм
Освен да кажа и да се повторя,че това е срам и позор незнам как може подобни същества,/защото хората имат мозък/ да ги изкарат в публичното пространство. newsm78Една извесна личност/за каквито те се имат/,не би трябвало да бъде толкова елементарна #Crazy,но така е колкото си по тъп и ограничен имаш повече шансове явно да се реализираш в такива предавания. Rolling Eyes

# 71
...,но така е колкото си по тъп и ограничен имаш повече шансове явно да се реализираш в такива предавания. Rolling Eyes

И не само в предавания, а и в реалността около нас.

# 72
Аааааа възмущението ти щеше да е на лице.
На мен ми идеше да си строша телевизора.

Систър,не си струва да наказваш техниката заради такива нищожества Tired
Жалко,че заради такива като тях хората ни мислят за тъпи-жените като цяло(справка-съседната тема Mr. Green)...

# 73
Е то тябва да съм на тяхното ниво за да си счупа тв-то, аз го казах (написах) образно. Laughing
А за съседната тема...не смятам, че хората са прави. Naughty

# 74
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и аз нямям думи за тях , толкова неграмотни момичета не съм виждала.   Искали да стават водещи на някакво предаване, ама с този говор не знам как могат  дори и да си помислят за това. То нищо не им се разбира като говорят.

Общи условия

Активация на акаунт