Връзка с 23 годишен?

• 10 963
  • 224
  •   1
Отговори
# 90
Авторке, тая история ме върна 20 години назад, с моя мъж. Той беше на 20, аз на 25, токущо уволнил се, около него постоянно приятели, приятелки, купони и дискотеки.
Запознахме се на купон. Започнаха покани за срещи, обаче винаги с някой, никога сами.
Взимаше ме от работа, разкарване по ресторанти, барове и НИЩО. Секс не се осмели да поиска до третия месец. Викам си, тоя е страшен пън, такъв не съм срещала никогаш.
Иначе кавалер, идва с розичка, плаща сметки, води ме насам- натам, гледа ме като полезно изкопаемо и НИЩО. Постоянно имах чувството  че си губя времето. 50 пъти го зарязвах, защото това несериозно отношение ме побъркваше.
И той, мине седмица и чака в колата пред блока с розичка.
Така се водихме две години, на 22 г. стана баща и досега е най- отговорният и грижовен мъж.
Та, тая история я разказвам, за да ти кажа, че човек не знае, какво му е писано.
Това беше единственият мъж, за който си казвах, че нищо сериозно няма да излезе.

# 91
Те така масово си мислят, че като работиш при баща си все едно работиш за техния баща. Ей това съм се чудил как да го обяснявам, първата ми приятелка така си мислеше, че мога да зарежа всичко и да и тръгна подир г*за когато и скибне. Има си отговорности към хора и работа, не е толкова просто, особено когато носиш много отговорност. Представям си аз на 23 точно като въпросния млад мъж, да зарязвам всичко и да хукна подир нечия фуста на майната си за по 3-4 дни. Еми сори, ама не само разликата в годините, а и разстоянието си е пречка.

# 92
  • София
Амакакбе, само ти си бачкал, никой друг.
Ако има желание - има и начин.

# 93
Мда, има начин, и начина е на крака Simple Smile

# 94
Авторке, тая история ме върна 20 години назад, с моя мъж. Той беше на 20, аз на 25, токущо уволнил се, около него постоянно приятели, приятелки, купони и дискотеки.
Запознахме се на купон. Започнаха покани за срещи, обаче винаги с някой, никога сами.
Взимаше ме от работа, разкарване по ресторанти, барове и НИЩО. Секс не се осмели да поиска до третия месец. Викам си, тоя е страшен пън, такъв не съм срещала никогаш.
Иначе кавалер, идва с розичка, плаща сметки, води ме насам- натам, гледа ме като полезно изкопаемо и НИЩО. Постоянно имах чувството  че си губя времето. 50 пъти го зарязвах, защото това несериозно отношение ме побъркваше.
И той, мине седмица и чака в колата пред блока с розичка.
Така се водихме две години, на 22 г. стана баща и досега е най- отговорният и грижовен мъж.
Та, тая история я разказвам, за да ти кажа, че човек не знае, какво му е писано.
Това беше единственият мъж, за който си казвах, че нищо сериозно няма да излезе.

колко сладка история, направо ми стопли сърцето

# 95
  • София
Е, какъв страхливец са, нали само секс и тръпка?
В каквото е влязъл в това е и днес. Авторката има да намества нещата сега.

Мда, има начин, и начина е на крака Simple Smile
Той е искал, тя е рязала. Сега трябва да обърне мача, може и да стане

# 96
  • Paris, France
Айде сега, чак пък без деца да оставаме, че да си изживеем... "любовта". И това от жена, която вече има деца?
Доста болна любов ще да е тази, която изисква подобна жертва.

Защо да е жертва? Жертва се нещо желано и скъпо. За мене желаното и ценното е любовта с мъж, не имането на деца. Дете от мъж, в който не съм лудо влюбена не бих родила, съжалявам.

Точно жена, която е имала и любов, и деца може да се обърне назад и да прецени кое предпочита.

Лудо си обичам децата, но без лудо влюбване и любов нямаше да ги имам.

# 97
Айде сега, чак пък без деца да оставаме, че да си изживеем... "любовта". И това от жена, която вече има деца?

Защо да е жертва? Жертва се нещо желано и скъпо. За мене желаното и ценното е любовта с мъж, не имането на деца. Дете от мъж, в който не съм лудо влюбена не бих родила, съжалявам.

Точно жена, която е имала и любов, и деца може да се обърне назад и да прецени кое предпочита.

и аз бих жертвала ( поне на този акъл дето съм сега) децата ако трябва да избирам тях или голяма любов.
Обаче тая любов трябва и да е трайна, не за една-две години, колкото да ми изгуби времето.

Пък и голямата едностранна любов  е болезнена, по-добре без такава.

# 98
  • София
Е, трябва е много тежка дума в любовта.
Никой нищо не ти гарантира, дори и ние самите.

# 99
Някой може ли да даде гаранция за голяма и вечна любов? В живота няма такова нещо.
Всичко е късмет и  доза трезва преценка.

# 100
  • София
Да, бе. Представям си някой да ми каже - трябва да ме обичаш осем години, че да не ми губиш времето.
Нищо не е насила, всичко се надгражда и отглежда с внимание и отношение.

# 101
Да бе. Сички знаят, че любовта трае 3 години.

# 102
Преди да строи въздушни кули авторката просто може да вземе да влезе в ролята на жена, а не на героиня-амазонка и да остави младежът да идва при нея. Ако той пали колата всяка седмица и припка, за да са заедно, може да мисли евентуално, че могат да имат нещо повече от прекарване на приятно време заедно. Ако обаче почне да изскача спешна работа всеки път - ясна е работата.
Мъжът ми се премести от другия край на света заради мен и за да имаме отношения. Мен наистина не мързеше и не ми се ходеше при него, а и не бях с настройката, че е нещо сериозно.

# 103

Честно казано съм изненадана от тази гледна точка. За мен, любовта с мъж, не е нещо, заради което бих взела необратими решения, имайки предвид колко обратима е любовта. Да речем, съм на 35-40+ и избирам да си изживявам някакви любови, вместо да си хвана последният влак за деца? Абсурд. И особено пък, ако става дума за връзка, която е обречена от самото начало (каквато е тази на авторката).

# 104
Аз също бих избрала дете пред мъж на 1000%
Преди да имам дете, може би, не, но сега вече като имам, не бих се и замислила.

Общи условия

Активация на акаунт