Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 753
  • 857
  •   1
Отговори
# 105
Знаех сииии !!!!! Честитоо мило момичее ! Всичко ще бъде наред ! Пожелавам ти лека бременност до термин ! Много се радвам за теб ! ❤️

# 106
Честитооооо, знаех си, че ще е плюс Heart

Излиза на новата Лина в Славейков, близо до мола, за 2 часа ЧХГ Blush

# 107
Тихичко честито, Минзухарче!
Какви хубави алени чертички, пу, пу, пу!
♥️
Не се страхувай, всичко ще бъде наред!
Усещам как в тази темичка ще завалят още положителни тестчета, успех момичета 🙏🏻

Чакаме резултатите от ЧХГ до небето!

# 108
Минзухар, честито!!! Чудесни чертички, пожелавам всичко да е наред до термин ❤

# 109
Минзухарче,  супер са чертичките! Стискам палци всичко да бъде наред❤️ дишай ❤️
Дриймче, не съм те забравила . Тлъсто Чхг пожелавам!

# 110
Момичета благодаря ви много, отидох до Бургас пуснах кръвни, взех си клексан, утрогестан и но шпа. 😊😊

# 111
Момичета благодаря ви много, отидох до Бургас пуснах кръвни, взех си клексан, утрогестан и но шпа. 😊😊
Чакаме с нетърпение заедно с теб да излязат резултатите и стискаме 🤞

# 112
Минзухар, честито! Лека и спокойна бременност! Hug

# 113
Минзухарче, толкова се радвам! Сигурна съм, че всичко ще е наред! Няма да пускам палците и чакаме ЧХГ!😊
Vali86, иска ми се да знаех отговора на този въпрос… бременността би трябвало да облекчава ендо симптомите, идеята е да стигнем дотам. Иначе операция имах, но продължавам да имам болки. Не знам дали хормонално лечение помага, преди съм пила за малко противозачатъчни и тогава не болеше.

# 114
Минзухар, честито!! Много хубави чертички! Шокът в тоя момент е пълен! Всичко ще е наред!

Пусни и ТСХ и FT4.

Ще бременеем по едно и също време горе долу! Сууупер!

# 115
Минзухарче , бях сигурна, че ще е положителен тестът ти и още по-сигурна съм, че с правилната терапия този път ще е до пухкав финал. От сърце ти желая леко и безпроблемно бременеене!
Ивка, стискам палци след всичко, през което си минала, максимално близко до термин да се срещнеш с девойките си.
Рейв, продължаваш да създаваш прекрасни теми. Всеки път с нетърпение чакам да разгледам снимките, които си подбрала. Едно предложение за следващо заглавие от мен: Ярко слънце, знойни дни, а на теста две черти.

# 116
Запис и от мен, пак със закъснение.. Честито на Минзухар и ако пропускам някой.

Ъпдейт от мен, ако до септември не се случат нещата, ще правя по-сериозни изследвания. Мъжът ми каза, че и той ще прави, кара тежък ковид преди 3 години и си мисли, че може да е от това. Във всеки случай се изненадах от желанието му да пусне изследвания...

Това е от мен за сега Simple Smile

# 117
Здравейте не пиша много по групи, но всеки път ви чета и черпя кураж от всички вас😇Реших и аз да споделя своята история на 30 години съм с моя приятел сме заедно 9 години (скоро и официално ще стане мой съпруг)..И така 2019 забременях но беше за кратко в 10 седмица спря сърчицето последва и кюртаж минаха няколко месеца в които се пазихме и успях пак да забременея с еднояйчни близнаци,но и този път неуспешно бях изпаднала в такъв ужас,че само като видех бебе и почвах да плача успях някак да изляза от тази дупка, но от тогава до сега не се получават нещата следя овулация пускали сме какви ли не измествания сега в четвъртък отново мъжа ми е на изследвания…Няколко доктори казаха,че няма предпоставка да не мога да забременея..Толкова съм се отчаяла понякога имам чувството,че съм на предела на силите си…Пожелавам на всички вас скоро да стане вашето чудо и да имате своя пухкав финал 🙏🙏😇

Аз ще се върна на тази лична история, но не видях отговор: Yonichka, пускали ли сте тестове за тромбофилия?
Здравейте пускали сме тромбофия както и Тестостерон,Прогестерон,Естроген
Хармоните на щитовидната жлеза
Оказа се че с мъжа сме различни кръвни групи той е В+ , аз А- и след втората ми неуспешна бременност ми поставиха Анти Д Гама Глубин

# 118
Момичета, бързам да ви пиша. Чета ви всеки ден,но не се бях включвала. С моят приятел правим опити от декември,но за съжаление все неуспешни. Тръгнахме по лекари за всеки случай и при мен се откри висок пролактин и сега чакам час за ямр. Това беше историята ми накратко. Та днес ми е първи ден закъснение, но си имам предменструални симптоми пълен пакет. Но реших за всеки случай да направя една лентичка и това е резултата. Просто не ми се вярва.. И ме боли корем точно,както всеки път преди да ми дойде. И не е ли прекалено наситена за първи ден закъснение? Ще правя нов. Направих нов,но е отрицателен. Какво мислите? Ще ви пратя снимка и на него за всеки случай.
Знаех си,че не трябва да се радвам напразно.

# 119
Аз май наистина ще взема да полека крак. Знаете до 13 с съм тук не смея да се зарадвам.

Мъниче 2 тест е невалиден, или е припоен. Пусни кръвни с прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт