Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 715
  • 857
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета,след аборта ми се промени цикъла,стана на 32 дни с овулация на 18-и ден.
Дали това е индикация за проблем?
Дали престарява яйцеклетката така?
Преди бях с 28 дневен цикъл и овулация на 14 ден,сега нещата се промениха.
Миналия месец ми дойде точно,сега пак отклонения 😭 За този месец не знам кога е била точно овулацията,предполагам само ... но явно че има изместване спрямо преди аборта.

аз след аборта имах супер оскъден цикъл, пих 3 месеца Овабуст и се оправи. Та мога да съветвам да пробваш, хем подобрява качеството.
На мен си ми е както преди и като продължителност и всичко,просто от 28 дни,стана 32.Чудя се това може ли да влияе на качеството на яйцеклетката?
От вчера пия пак Инозотол и Л Аргинин.

# 556
Не но в предвид колко лекарства пия си беше очаквано. 😁

# 557
Ново 20 при мен, изпратих си изследванията на ендокринолог и сега и аз ще съм на Еутирокс 0,025 мг.

Междувременно и вече съм 6 дни след О
и започвам да усещам всякакви въображаеми симптоми, които знам, че не са реални, ама това не ми пречи да си въобразявам Sweat SmileSweat Smile
Направо имам чувството,че си усещам инплантацията вече, а знам че още и е рано и няма как да се усеща изобщо, ама уви Satisfied Усещам някакво придърпване и се опитвам да се абстрахирам от това чувство. Вие имали ли сте такива странни усещания ?

А за тромбофилията Натаспин или Аспирин Протект ви препоръчват, ако не сте на нмх?

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:35 от Golden stone

# 558
Момичета как е прогестерона сякаш е паднал... Изобщо не се е вдигнал изтръпнах Progesteron   S        42.5       nmol/L

# 559
  • София
Момичета как е прогестерона сякаш е паднал... Изобщо не се е вдигнал изтръпнах Progesteron   S        42.5       nmol/L

не е паднал, същите е , са за две цифри не изпадай в паника, важно е го поддържаш, ако не слагаше щеше да е паднал.

# 560
Въпреки приема не трябва ли да се увеличава 😮...

# 561
Минзухар, стискам палци и вярвам, че всичко е наред! 😊
Приемала ли си същия прогестерон преди? Ако не го усвояваш достатъчно, може да го смениш с друг. Може да се консултираш с лекар и да го проследите, за да знаеш как да действаш.

Въпреки приема не трябва ли да се увеличава 😮...

# 562
  • Замък сред облаците
Ако остава излишък се увеличава. Друг вариант е да не зе усвоява, но пък поне го вдигна с 10 пункта спрямо началото. Ако искаш мини на циклогест.

Голдън, виж в рискова бременност в темата за фракси, клексан и аспирин са описани действията на медикаментите. Зависи от мутациите или придобитите форми дали си за НМХ или аспирин, натаспин е хранителна добавка, която уж подобрява фибринолизата без клинични проучвания обаче.

Бъбъл, и моят цикъл сега след аборта се удължи. След първия аборт имаше месеци където варираше, но се върна на 30-32 дни което ми беше нормата. Сега 35-38, с О на около 21-24 ден, което е безумно. Утре ще пускам едни контролни изследвания на витамините че правех пауза и после подновявам доста добавки.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 18:31 от АА

# 563
Минавам на Пролутекс страха ми от игли 😟, някой да има идея как се поставя. В корема или, док каза да ида в близкото дкц.

# 564
Минзухарче, Lygia, супер новини! Nature Sparkles Nature Star2

Аз повторих изследванията, 45 часа само минаха, че по-рано сутринта минах днес.
В сряда: ЧХГ - 141, прогестерон - 22 nmol/l.
От днес: ЧХГ - 299, прогестерон -  24 nmol/l.

Това е без прием на утрогестан, почнах го сега от вечерта.

Aз нямам търпение 8-ми да дойде, прегледът ми е късно вечерта, та се надявам на стойност 1500 - 1800 да може поне сакче да се види на правилното място.

Bubble, аз също след аборта от 26 дена ми стана на 30, дай му време и вероятно ще се върне до предишните стойности като ти се успокоят хормоните.

Golden stone, на мен ми предписа Аспирин Протект, но ми даде направление и за хематолог и той да си каже.

# 565
Минавам на Пролутекс страха ми от игли 😟, някой да има идея как се поставя. В корема или, док каза да ида в близкото дкц.
https://youtu.be/jaiDIahaYls

# 566
Момичета, как ви се струва? Според мен е абсолютно отрицателен.
Иначе тридневно закъснение, последен цикъл на 05.07, 28 дневен.
Прибрахме се преди малко и не можах да стискам до утре сутринта. А имах само един. Откакто се прибрахме вече не ме болят гърдите, леко се разтреперах даже...

# 567
Е как ще е отрицателен Simple Smile Flowers Hibiscus

# 568
Има напълно видима, дебела втора чертичка! 🎊🎉🎉
Тихичко ще честитя аз!!! Знаех си, че ще има още плюсчета 🙏🏻
Момичета, как ви се струва? Според мен е абсолютно отрицателен.
Иначе тридневно закъснение, последен цикъл на 05.07, 28 дневен.
Прибрахме се преди малко и не можах да стискам до утре сутринта. А имах само един. Откакто се прибрахме вече не ме болят гърдите, леко се разтреперах даже...

# 569
Тути, абсолютно положителен е! Честито!
Знаех си, че можем да разчитаме на теб да раздвижиш темичката! Party Time

Общи условия

Активация на акаунт